Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 34 of 452 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 ... LastLast
Results 661 to 680 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #661 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Cred ca saptamana viitoare se va rezolva si va ajunge la noi. Nu e numai vina lor, am fost si noi in inventar, dar asta nu e problema ta ci a firmelor care trebuie sa rezolve repede. Am discutat cu ei si nu mai dureaza mult.

2. #662 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Mersi....Cea mai mare gresala am facut ca am luat de la Emag...am inteles ca la gameshop sau la MG,daca te duci cu consola iti da una noua pe loc...daca le demonstrezi ca nu mai merge.

3. #663 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    RvsS, Mirror's Edge pentru PC cand ajunge in stoc ? (Thanks!)

4. #664 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Max- nu am o data exacta inca.

5. #665 SP
    Doamne sunt geniali astia de la Emag.Nici azi nu m-au sunat.Turbez....RvsS,mai ai cv nou despre consola mea?

6. #666 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Inca nu.

7. #667 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    Răzvan, mai este valabilă oferta: "Comandaţi orice consola Xbox 360 si primiţi si jocul Fifa 07"?

8. #668 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Madutzzu14 - stocul din acest produs (FIFA 07) s-a epuizat si deci nu mai este valabila, dar unele console sunt bundle cu 2 jocuri. De asemenea, vom incerca sa introducem alt produs cadou la fiecare consola vanduta in viitorul apropiat.

9. #669 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Pastilutza -cred ca se va rezolva in curand problema ta, dar nu stiu exact ce si cum, te vor contacta de la Emag.

Au fost mai multe intrebari legate de chip-ul consolei Xbox, mi s-a confirmat ca au consum de 150 W, ceea ce ar indica ca sunt Jasper. Ma refer la cele care vor fi in stoc dupa ce se termina inventarul. Eu nu am acces direct la produse, deci nu pot confirma cu mana pe inima si consola deschisa, dar din informatiile pe care le am ar trebui sa fie cu chip-ul nou.

10. #670 SP
    Am primit xboxu azi.Nici Jasper nu stiu daca e nici normal nu stiu daca e.Mi-a dat jocul Sega dar nu scrie data de fabricatie de Jasper.Ms mult Rvss pt ajutor.

11. #671 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    RvsS, exista ceva Premium pe stoc?Daca da, la ce pret?

12. #672 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Consola Pro este in stoc, pretul inca nu este determinat, vom modifica pe site disponibilitate si pret dupa inventar, inceputul sapt. viitoare.

13. #673 SP
    Taw
    Ok, astept un pret pt un Premium si Elite (daca e pe stoc).
    Mersi.

14. #674 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Consola Pro este in stoc, pretul inca nu este determinat, vom modifica pe site disponibilitate si pret dupa inventar, inceputul sapt. viitoare.
    So, any news in leg cu premium?

15. #675 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Inca nu, mai dureaza cateva zile.

16. #676 SP
    Taw
    Ok man, astept preturi pt premium si elite, mersi.

17. #677 SP
    Member padawan's Avatar
    Este Skate 2 in stoc ?

18. #678 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    Inca nu se ştie preţul pentru Premium?

19. #679 SP
    Junior Member alithenake's Avatar
    Salut,
    Mai vine Guitar Hero World Tour bundle kit la sfarsitul lunii?

20. #680 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    padawan - Skate 2 nu este, nu am o data exacta.

Taw -
    a.Consola Elite Bundle cu cele 2 jocuri Indiana Jones si Kung Fu Panda va fi 1499,9 lei. Garantie 3 ani ca de obicei. Se pare ca este Jasper.
    b.Consola Pro cu aceleasi 2 jocuri va fi 1199,9 lei. Garantie 3 ani ca de obicei. Se pare ca este Jasper.
    c. Consola Arcade va fi 949,9 lei. Garantie 3 ani. Se pare ca e Jasper.

Scriu "se pare ca" este pentru ca ce am vazut eu era Jasper, dar cum vin si pleaca multe loturi nu se poate garanta un anumit chip pentru consola cumparata. Toate consolele sunt in stoc.

alithenake - nu ai precizat platforma, in acest moment sunt in stoc pentru Wii si Xbox 360 la 959,9 lei. Pretul si disponibilitatea se vor modifica pe site.

In curand pe site - Resident Evil 5 si Street Fighter 4. (ambele vor avea si editii de colectie disponibile pe mai multe platforme).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 452 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 ... LastLast