Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 163 of 452 FirstFirst ... 63 113 153 161 162 163 164 165 173 213 263 ... LastLast
Results 3,241 to 3,260 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #3241 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Am primit NBA 2k9-ul! Mersi mult!

2. #3242 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Ok, precomanda facuta ieri la Red Dead Redemption. Fingers crossed sa nu intarzie .

3. #3243 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Ok, precomanda facuta ieri la Red Dead Redemption. Fingers crossed sa nu intarzie .
    Jocul a fost amanat pe 21 mai. Nu va intarzia.

4. #3244 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Salut RvsS.
    Doua intrebari scurte:
    1.E posibil sa ajunga GTA Episodes from LC pana vineri, la cei cu precomanda?
    2.La FIFA WC 2010 e vre-o sansa sa scada pretul, sau ramane cel actual?
    Mersi.

5. #3245 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Ionutz83 -
    1.vineri ar trebui sa ajunga.
    2. Da- tocmai am modificat pretul, dar nu mai are reducere de membri, oricum, e scazut serios

6. #3246 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Ok, multumesc pentru lamuriri.

7. #3247 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    RvsS, veti aduce si Lost Planet 2? Am vazut pe diferite site-uri ca e 30 de lire la precomanda. Daca il veti avea in stoc, la ce pret va fi, cu sau fara precomanda?

Multumesc.

8. #3248 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Intrebari in legatura cu Precomanda la GTA Episodes from Liberty City PS3:
    1. Fiind din provincie, cand voi fi sunat pt. confirmare ?
    2. Pot suna inainte, sa confirm ? Si daca da, la ce numar ? (maine de exemplu)
    3. Se poate schimba adresa de livrare ? doresc alta decat cea specificata in precomanda.

Multumesc anticipat

9. #3249 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Pai, te suna cand sunt sunati toti. De obicei cu o zi inainte de livrare. Si cand te suna, le zici atunci ca ai vrea sa schimbi adresa de livrare.

10. #3250 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Daca am facut precomanda la Fifa World Cup 2010 cand inca mai era pretul vechi voi beneficia de aceasta reducere?

11. #3251 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
    Daca am facut precomanda la Fifa World Cup 2010 cand inca mai era pretul vechi voi beneficia de aceasta reducere?
    Da.
    Toata lumea primeste jocul la pretul cel mai mic, indiferent cat a fost cand ai facut tu precomanda, cel putin la mine asa a fost in trecut.
    Oricum, nu e mare diferenta fata de pretul vechi, e doar 4 RON, eu ma asteptam sa fie mai mult, sa coste undeva in jur de 180 RON, dar e bine si asa, macar sa il primim la timp si eu sunt multumit.
    Vechiul pret era 239,90 RON, dar daca foloseai codul de pe prima pagina se beneficia de 15% reducere, si in final costa jocul 203,98 RON fata de 199,90 cat e acuma, deci 4 RON diferenta (asta in cazul in care se folosea codul pentru reducere).
    Totusi, e bine ca au scazut pretul, pentru ca asa toata lumea va plati 199,90 RON, deoarece multa lume chiar si de aici de pe forum nu stia ca se poate folosi acel cod, si comandau jocul la pretul de 239,9 RON.
    Initiativa e laudabila, si se dovedeste inca o data ca Gameshop nu urmareste sa profite de pe urma clientului.
    Bravo lor.

12. #3252 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    Intrebari in legatura cu Precomanda la GTA Episodes from Liberty City PS3:
    1. Fiind din provincie, cand voi fi sunat pt. confirmare ?
    2. Pot suna inainte, sa confirm ? Si daca da, la ce numar ? (maine de exemplu)
    3. Se poate schimba adresa de livrare ? doresc alta decat cea specificata in precomanda.

Multumesc anticipat
    1. Cred ca pe 15. Nu conteaza ca esti din provincie sau nu.
    2. Da, poti, dar e mai bine sa te sunam noi.
    3. Da, sigur, cand te suna colega mea.

DarkRazvan - nu pot spune decat ca Ionutz83 mi-a luat vorbele din gura E exact cum spune el.

13. #3253 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
    Da.
    Toata lumea primeste jocul la pretul cel mai mic, indiferent cat a fost cand ai facut tu precomanda, cel putin la mine asa a fost in trecut.
    Oricum, nu e mare diferenta fata de pretul vechi, e doar 4 RON, eu ma asteptam sa fie mai mult, sa coste undeva in jur de 180 RON, dar e bine si asa, macar sa il primim la timp si eu sunt multumit.
    Vechiul pret era 239,90 RON, dar daca foloseai codul de pe prima pagina se beneficia de 15% reducere, si in final costa jocul 203,98 RON fata de 199,90 cat e acuma, deci 4 RON diferenta (asta in cazul in care se folosea codul pentru reducere).
    Totusi, e bine ca au scazut pretul, pentru ca asa toata lumea va plati 199,90 RON, deoarece multa lume chiar si de aici de pe forum nu stia ca se poate folosi acel cod, si comandau jocul la pretul de 239,9 RON.
    Initiativa e laudabila, si se dovedeste inca o data ca Gameshop nu urmareste sa profite de pe urma clientului.
    Bravo lor.
    Stiu ca nu este o diferenta mare, dar vroiam sa stiu acest lucru pentru ca in viitor se mai pot intampla astfel de situatii cu diferente mai mari la pret. Multumesc pentru raspuns.

14. #3254 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Lost Planet 2?

15. #3255 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, Lost Planet 2 va fi disponibil la precomanda pentru aproximativ 199.9 lei.

16. #3256 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Cand incep colegele tale sa sune pentru confirmarea legata de GTA?

17. #3257 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Am facut o comanda la voi pe site de un xbox elite joia trecuta, probabil am fost sunat dar nu am fost pe faza sa raspund. Intre timp m-am razgandit si vreau sa anulez comanda, cum fac?

18. #3258 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Ionutz83 - maine cred.
    Solozaur - ne poti suna, te rog.

19. #3259 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Gata, am sunat! Scuze de incurcatura

20. #3260 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Borderlands Double AddOn Pack mai se onoreaza? (era trecut 9 aprilie) zi-mi si mie exact man ca il iau din uk daca e ceva

ms

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.