Gata. Am luat si eu un Gears of War de PC. Caut de o vesnicie jocul asta![]()
Vai!!! Noroc ca m-am uitat si pe lista de PC. Fahrennheit. Felicitari pt o super oferta.
Razvan am specificat si la obs. ca Scene It il vreau doar daca are si controllerele, am luat si GH 6 superbundle...o sa ma injure curierul![]()
hey
presupun ca o sa trebuiasca sa platim totusi transportul de 19 lei, nu?
cand o sa fie reducerea de 50%
si daca comand 2 produse, platesc pentru fiecare in parte transportu?
multumesc
Harilip
Transportul se plateste la comenzi de sub 189.9 lei sau daca nu introduci codul de pe prima pagina a acestui site.
Reducerea se face direct in factura si evident cand primesti produsul.
Nu platesti de 2 ori transportul, pune-le in aceeasi comanda.
---------- Post added 18-02-2011 at 08:06 PM ----------
Te rog intreaba telefonic despre Scene it.
La acest produs se aplica reducerea ? Pagina Produsului
Ce bine venita este acesta promotie,pe aceasta cale tin sa ii multumesc lui Razvan,pentru eforturile depuse!!
Multumesc inca odata,si sa tot faceti astfel de promotii!
Acum am si eu posibilitatea sa imi maresc colectia de jocuri mai ales de CE-uri!
Man pana stai sa te gandesti scade stocul, da-le add si rezolvi la telefon nelamuririle imo
pai inca nu suntem in 19 nu?
o sa se umple site-ul de precomenzi la pretul asta... si poate intra in vigoare reducerea dupa 12 noaptea, dar atunci nu o sa mai fie nimic pe stoc
oricum am facut comanda, pe mail mi-a venit factura cu:
Total suma de plata (inclusiv transport): 568.66
... e evaziune fiscala daca zic ca scad altfel pretul
dar daca spuneti voi...
mai intampina cineva probleme cu mailul de confirmare de dupa comanda ? .. sau e prob. la mine ? ....
A zis clar in paginile trecute: cand apare banner-ul pe site, intra in vigoare reducerea.
Intrebarea e: mi-am facut si eu acum cont (parca mai aveam inainte dar l-am uitat) si inca nu mi-a venit mailul de confirmare. Vine instant?
Guys eu tot nu am inteles si decat sa stau sa caut in paginile anterioare mai bine intreb acum si stiu o treaba. Deci daca sa zicem dau comanda la 3 luni de gold si mi se ofera 50% reducere, eu mai pot sa pun si codul de pe CG cu transportul ?
Reducerea fiind valabila doar in perioada 19-24 nu vad cum am putea beneficia de reducere si pentru Killzone 3 sau se include si data de 25?
Bookmarks