Este 100% sigur ca vom primi LA Noire in saptamana 23-29 mai?
anotherchild - Reducerile se aplica la produsele din stoc de la magazinul fizic. Nu vor fi console in magazin in prima instanta.
---------- Post added 15-05-2011 at 03:46 PM ----------
Zdrutz - da, foloseste codul de pe prima pagina a acestui forum.
---------- Post added 15-05-2011 at 03:46 PM ----------
FPS Marius - asta este planul, da.
viezure - adresa este afisata in banner, str. Sfanta Vineri, nr. 25. Este si codul acolo daca doresti sa il scanezi.
Ms de raspuns (vazusem adresa si cu atat mai mult nu intelegeam rostul codului, parca dezvaluia alta adresa secreta).
Răzvan, poți să ne spui și un punct de reper pentru magazin (eventual pe hartă) ?
LE: nevermind, acum am văzut postul lui ReNeGaDe.
Și ca să nu fie totuși inutil postul, o altă �ntrebare: mă trage cineva de m�necă dacă merg acolo cu un aparat foto după mine să trag c�teva poze?
Nu este buna poza..A-ul apare pe Blvd Unirii..iar magazinul este pe Sfanta Vineri...
Asta e link-ul dupa scanare..http://bit.ly/locatiegcs
Am si eu o intrebare.
Pana cand o sa fie valabile World Of Warcraft : Cataclysm si Gamecardul la pretul de sarbatori?
Sigur ca nu, te invitam, vino si trage cat mai bine, chiar esti asteptat.
Cum se ajunge:
Esti in fata magazinului Unirea (cu metroul de exemplu). Te duci spre KFC (dreapta pe langa Unirea). Urci un pic si ajungi la prima intersectie (semaforizata). Acolo este si un depou de tramvai. Treci strada pe la zebra pentru pietoni si o iei la dreapta. La prima intersectie semaforizata esti la magazin. Vom pune si poze ca sa fie clar cum si unde. Multumim.
de acum daca efectuam o comanda putem preciza ca vrem sa o ridicam personal de la magazin? ca sa nu mai asteptam curierul?
Da, asta incercam sa realizam. Adica la lansare sa fie stoc suficient la magazin daca se doreste ridicarea de acolo. Si la promotii la fel. Pentru o comanda "normala" se va putea ridica de la magazin a doua zi, se va putea preciza pe site acest lucru, revenim cu informatii.
Portal 2 este pe stoc ?stiu ca pe site scrie In Curand..dar la data de lansare scrie 13.05
darkpaul13 - nu este in stoc, se va modifica data la care va veni.
---------- Post added 16-05-2011 at 01:25 PM ----------
Call of Durty MW 3 acum la precomanda . Noutati
In cadrul deschiderii magazinului, jocurile care au tag "promo de sabatori" mai sufera de vreo reducere?
PS: dont wanna spoil teh fun, but will be CE -50% off, too?![]()
Ma_Plictisesti™ - nu, sunt preturi diferite de site, sunt preturile obisnuite din magazine fizice, dar reduse la 50%.
CE - la ce anume te referi?
Bookmarks