Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 291 of 452 FirstFirst ... 191 241 281 289 290 291 292 293 301 341 391 ... LastLast
Results 5,801 to 5,820 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #5801 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Eu chiar nu inteleg de ce va agitati atat . Din moment ce era PROMOTIE , OFERTA , cate bucati credeti ca aveau in stoc ? Zeci , sute ? E clar ca au avut stoc redus , de si-au permis sa faca o asemenea promotie

2. #5802 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Figurina Altair - Confirmata, vine maine ( sper )
    Tricou - Confrimat, vine maine ( sper )
    Gold 3 Luni - nu mai e in stoc si asta a fost prima comanda facuta chiar cand s-a anuntat prima oara ca se pot da comenzi..
    Well... sa vedem ce mai e in stoc..daca am ramas cu niste extra bani..pai hai sa-i pun la bataie. Oricum respect RvsS un om mai mult decat de treaba si de ajutor!
    Cand ai dat comanda la figurina?

ps: ovidiu, perfect de acord, e de la sine inteles. Dar cu ordinea, cum e cu ordinea?

Io o sa mai dau maine o comanda la un produs aflat in stoc, sa vedem cum merge noua comanda

3. #5803 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Eu chiar nu inteleg de ce va agitati atat . Din moment ce era PROMOTIE , OFERTA , cate bucati credeti ca aveau in stoc ? Zeci , sute ? E clar ca au avut stoc redus , de si-au permis sa faca o asemenea promotie
    Nu e vorba de asta,dar nici nu au sunat sa ne spuna ca nu sunt in stoc

4. #5804 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Ma rog, asa-i la noi . Peste tot. La Olimpiada, la contestatii, am semnat ca vreau sa contest pe la 3 dupa-amiaza si am stat pana pe la 6-6:30, veneau unii care-au depus la 4 si la 4:20 intrau.

Eu am dat sambata comanda de 3 jocuri, si azi m-au sunat (dimineata devreme). Toate erau in stoc, maine ar trebui sa vina. Ar fi ironic sa le primesc pe toate, cand voi (care-ati dat comanda vineri) nici n-ati primit telefon. In mod normal, primul venit, primul servit.

PS: Sunt sigur ca se vor trezi unii frustrati sa-mi zica ca ma laud sau ceva de genu' . Ii astept.

5. #5805 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Eu am dat sambata comanda de 3 jocuri, si azi m-au sunat (dimineata devreme). Toate erau in stoc, maine ar trebui sa vina. Ar fi ironic sa le primesc pe toate, cand voi (care-ati dat comanda vineri) nici n-ati primit telefon. In mod normal, primul venit, primul servit.
    Exact. Eu de exemplu am comandat vineri un SF4 CE (printre altele). Am fost sunat azi la ora 14, deci după tine, clar ordinea a fost total aleatorie. Produsul respectiv probabil nici nu mai era pe stoc pentru a onora comenzile la aceea oră.

Eu 0 - 1 domnișoarele de la call center. Sucks big time, asta e.

6. #5806 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Sper sa mai prind si eu maine ceva.
    Macar un Hannah Montana, pls, preety please.

Asta daca voi fi sunat maine si nu amanat pe miercuri.

7. #5807 SP
    Member iUser's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Da...bineinteles ca GT 5 nu mai este pe stoc...
    Deci am facut comanda degeaba... Halal oferta , pe site scrie ''In stoc'' si realitatea este total diferita.La alte magazine , PC Garage spre exemplu , sper sa nu se considere reclama , stocul este actualizat dupa fiecare comanda... Felicitari gameshop pt. aceasta super oferta!

8. #5808 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    stati linistiti oameni buni ca vom primi gt 5, se va intoarce pe stoc pana pe 24 si se vor onora si comenzile noastre...mi a soptit o pasarica

9. #5809 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Deci am facut comanda degeaba... Halal oferta , pe site scrie ''In stoc'' si realitatea este total diferita.La alte magazine , PC Garage spre exemplu , sper sa nu se considere reclama , stocul este actualizat dupa fiecare comanda... Felicitari gameshop pt. aceasta super oferta!

si iti convenea daca venea un agarici si dadea la misto o comanda de 1000 de jocuri si se actualiza stocul in timp real?

ce faceai atunci?

10. #5810 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    si iti convenea daca venea un agarici si dadea la misto o comanda de 1000 de jocuri si se actualiza stocul in timp real?

ce faceai atunci?
    la finalul zilei de lucru se poate face o actualizare dupa confirmarile telefonice

11. #5811 SP
    Member iUser's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    stati linistiti oameni buni ca vom primi gt 5, se va intoarce pe stoc pana pe 24 si se vor onora si comenzile noastre...mi a soptit o pasarica
    Pasarica ti-a mai spus ca e alocatia este de 40 RON? Din 40RON cumperi carcasa si carticica la GT5 , 130 era un pret bun.

Quote Originally Posted by SirAndrew View Post

ce faceai atunci?
    Nu ma intereseaza comanda altuia , macar vedeam ca nu e pe stoc si nu mai comandam.

------------------
    Maine cand ma suna si imi da marea veste pot schimba comanda ?

12. #5812 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pasarica ti-a mai spus ca e alocatia este de 40 RON? Din 40RON cumperi carcasa si carticica la GT5 , 130 era un pret bun.

Nu ma intereseaza comanda altuia , macar vedeam ca nu e pe stoc si nu mai comandam.

------------------
    Maine cand ma suna si imi da marea veste pot schimba comanda ?
    ce legatura are ustensila cizmarului cu prefectura?

13. #5813 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    la finalul zilei de lucru se poate face o actualizare dupa confirmarile telefonice
    Razvan a zis ca stocul se va actualiza maine dimineata.

nu ai inteles nimic

14. #5814 SP
    Member Aliosa's Avatar
    E firma privata si nu se munceste peste program. Au si fetele alea programare la coafor, solar, trebuie sa iasa pe strasse.
    In plus, trebuie sa ai creierul oxigenat sa poti face un update de stoc, nu vrei sa faca varza tot site-ul.

Se merge dupa principiul "Azi e 9, maine 10 ....", restul frazei il stiti din filmul Asfalt Tango.

15. #5815 SP
    Member iUser's Avatar
    Plus pauza de cafea si tigari , in timpul acela dadeau 5 telefoane...

L.E.:@dante23481 : daca avem norocul sa ne sune...

16. #5816 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    E firma privata si nu se munceste peste program. Au si fetele alea programare la coafor, solar, trebuie sa iasa pe strasse.
    In plus, trebuie sa ai creierul oxigenat sa poti face un update de stoc, nu vrei sa faca varza tot site-ul.

Se merge dupa principiul "Azi e 9, maine 10 ....", restul frazei il stiti din filmul Asfalt Tango.
    pana mea, comanda trece?
    noapte buna sa speram ca maine vom primi vestea cea mare si buna

17. #5817 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Totusi sa terminam si noi...nu sunt de vina " pauzele de cafele " si alte chestii..ci sistemul de preluare a comenziilor..cine stie cum se face treaba..

Si dante23481 poti folosi butonul EDIT daca vrei sa mai adaugi un raspuns ptr cineva..nu trebuie sa faci de fiecare data un post separat

Apropo de ce spunea Aliosa mai jos(va ca intre timp a sters) cu referire la nepriceperea operatoarelor...asta e o problema generala in Romania..nu angajeaza persoane potrivite..cel mai bine se vede la magazinele mari cum ar fi Altex,Flanco..etc..de ex angajeaza drept consultant de vanzari(tipii/tipele care se plimba prin magazin si te intreaba daca doresti ceva) un student/absolvent ASE in loc de un student/absolvent Automatica/Electronica/Cibernetica etc...care sa stie cat de cat cu se mananca treaba..si de multe ori ii intrebi ceva..si raman cu gura cascata..."Pai ce e aia ?"..adica problema este privita strict din punct de vedere economic..

18. #5818 SP
    Member iUser's Avatar
    Nu mi-a raspuns nimeni la intrebare . Maine cand ma suna domnisoara , pot schimba comanda(ex.: in loc de GT5 sa-mi trimita MoH) ?

19. #5819 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Daca sunt in stoc, da, asa ar fi normal. Si in legatura cu postul tau de mai sus: se lucreaza la un site GameShop care, din ce am observat, va avea un backend complet diferit fata de actualul si unde, normal ar fi sa se actualizeze mult mai logic produsele (dupa fiecare comanda confirmata, etc., si nu manual).

20. #5820 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu mi-a raspuns nimeni la intrebare . Maine cand ma suna domnisoara , pot schimba comanda(ex.: in loc de GT5 sa-mi trimita MoH) ?
    Da, poti sa schimbi in ce doresti tu.

---------- Post added 21-02-2011 at 11:27 PM ----------

Quote Originally Posted by Aliosa View Post

Come on guys, se munceste din greu, fetele nici nu au mancat azi. De ce sunteti asa rautaciosi cu niste oameni care se fac tot posibilul sa trimita cat mai multe comenzi in fiecare zi?

Update-ul de stoc, am spus-o de 1000 de ori, se face dimineata pentru ziua in curs. Azi dimineata erau foarte multe GT5 in stoc. S-au comandat foarte multe si s-au terminat. Maine se face din nou update de stoc si nu vor mai fi.

O sa imi pun asta in semnatura: Update de stoc se face dimineata. Da, stiu ca sunt site-uri unde se face in timp real, e normal, tindem catre asta, dar inca nu se poate din mai multe motive.

---------- Post added 21-02-2011 at 11:29 PM ----------

Chiar nu inteleg cine putea sa iti zica asa ceva. Chiar te rog sa imi spui pe PM.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.