M-am inregistrat pe site ca sa primesc reducere la Dark Souls ... as vrea sa stiu daca e sigura treaba asta ca atunci cand vreau sa fac comanda tot 269 RON arataastept un raspuns, multumesc anticipat
![]()
M-am inregistrat pe site ca sa primesc reducere la Dark Souls ... as vrea sa stiu daca e sigura treaba asta ca atunci cand vreau sa fac comanda tot 269 RON arataastept un raspuns, multumesc anticipat
![]()
Te ai logat pe site ul gameshop si ai scris codul de reducere ?
Dupa aia o sa ti apara pretul redus .
incearca
asteptam si eu un tel pt Heroes 6 si nimic...
am precomanda de cand l-ati bagat pe site, de prin ianuarie.
gata, am rezolvat si eu cu Heroes 6 Collector's Edition...
chiar imi parea rau daca nu fusese inregistrata comanda pt ca era si la 200 de ron in loc de 300.![]()
pe cand o reducere la Deus Ex Human Revolution Collectors Edition?![]()
LeicaBogdan
- vom lua in considerare acest aspect.
Despre Forza 4 nu am vesti bune - a. S-ar putea sa se livreze pe 19 sau 20. Noi facem inca eforturi sa ajunga pe 18. Vom avea informatii exacte luni.
b. Vom primi o cantitate mai mica decat cea dorita de noi initial. Nu pot sa estimez in acest moment exact pana la ce data se va ajunge cu precomenzile, dar daca vor anula cateva persoane vom putea onora toate precomenzile.
Ne cerem scuze pentru aceste multiple probleme in cazul acestui titlu, vom incerca sa ne revansam cu alte surprize in curand pentru alte titluri.
TheKingOfHate - nu cred ca se va reduce pretul curand, foloseste cuponul de reducere pentru un pre mai mic.
Daca fac o comanda astazi, o voi primi maine sigur ?Multumesc anticipat.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
tazman
- da, luni ar trebui sa ai aceasta informatie, maxim marti. Daca se va putea mai repede asa vom face.
TheKingOfHate
- da, daca o faci dimineata si daca vei confirma telefonic ajunge maine.
Cuponul de reducere 25% de la concursul fifa, merge utilizat si in privinta editilor de colectie sau al consolelor ?
Daca fac precomanda la Uncharted 3 imi ajunge in saptamana in care se lanseaza ? Si e vreo sansa sa scada putin pretul la Uncharted 3 pana la lansare, pt. precomanda ?
Cei care au facut deja pre-comanda la Arkham City, vor beneficia de skin-urile disponibile in functie de platforma ?
Bookmarks