Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 395 of 452 FirstFirst ... 295 345 385 393 394 395 396 397 405 445 ... LastLast
Results 7,881 to 7,900 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #7881 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Sunt multe informatii pe net, oficial era 1,2 sau 4. Discut cu furnizorul si revin.
    scuza ma ca intervin dar mai sus sunt date oficiale iar in uk deja e pe stoc in magazinele online
    Uncharted 3 Drakes Deception - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net
    nu am nimic personal cu tine dar iarasi se incearca o scuza pt intarzieri care au devenit un obicei la gameshop,repet nu o lua personal,cu cateva posturi in urma v am laudat pt bonus contentul oferit la unele editii precomandate la voi.

---------- Post added 31-10-2011 at 11:46 AM ----------

Joc Uncharted 3: Drake's Deception pentru PlayStation 3 BCES-9124399 - eMAG.ro

2. #7882 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Repet- nu se poate compara cu ce face UK-ul. Uneori chiar UK-ul are date diferite de lansare fata de restul Europei. Noi avem contact cu furnizorul oficial in Romania, am intrebat chiar azi despre acest aspect si voi reveni cu informatii imediat ce le am.

3. #7883 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Repet- nu se poate compara cu ce face UK-ul. Uneori chiar UK-ul are date diferite de lansare fata de restul Europei. Noi avem contact cu furnizorul oficial in Romania, am intrebat chiar azi despre acest aspect si voi reveni cu informatii imediat ce le am.
    la emag, altex,media galaxy cine aduce jocurile? daca am timp ma duc intr un magazin altex sa fac o poza cu uncharted 3

4. #7884 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Probabil ca acelasi furnizor despre care discutam mai devreme. Daca nu ne-a informat la timp despre disponibilitatea de stoc este o problema pe care trebuie sa o discut cu ei.

5. #7885 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Da, dar din cate am inteles jocurile le aveti si mai ramane doar sa vina data de lansare ca sa le puteti trimite si data de lansare 4 noiembrie nu e nicaieri. In Europa data de lansare 2 noiembrie, din acea lista se pare ca doar in Australia se lanseaza pe 3 noiembrie.
    Oricum, asteptam, si sper sa le primim odata cu restul Europei.

6. #7886 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu stiu de unde ai inteles ca le avem si le tinem ascunse, dar nu este adevarat.

Am discutat cu furnizorul si vom primi acest titlu si va ajunge pe data de 4 la dumneavoastra, vom incepe sa sunam de maine pentru confirmare.

7. #7887 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Salut Razvan,am făcut pana la urma comanda la voi de Assassins Creed Rev collect.edt ps3,as avea cateva intrebari:
    1.editia collectors are p�nă la urma primul joc inclus ?
    2.crezi ca vor exista �nt�rzieri şi in cazul acesta?
    3.ma pot aştepta sa am vreo surpriza neplăcută cu ambalajul jocului,maghiara,greaca...?
    4.editia de xbox 360 am inteles ca nu are primul joc inclus,tu ce ştii?
    Multumesc anticipat.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

8. #7888 SP
    Member Halo's Avatar
    In Uk jocul Uncharted 3 se va lansa cu 2 zile mai devreme,adica maine pe data de 2 noiembrie

9. #7889 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    1. CE - da, are si AC1 inclus.
    2. Nu. Tin sa precizez ca in foarte putine cazuri in ultimul timp au fost intarzieri, cred ca le putem numara pe degete in ultimele 6 luni. Noi lansam cateva sute de jocuri sezonul asta, imi pare rau ca sunt cateva intarzieri de cateva zile la cateva produse, dar totusi sa nu generalizam.
    3.Am explicat in mod repetat ca aceasta problema a exista la fix 3 jocuri de la Microsoft. Nu exista aceasta problema la niciun alt producator si de asemenea la Microsoft vom vedea ce putem face ca sa nu mai vina sub aceasta forma, deci aceasta problema a fost deja rezolvata. Editia standard de PC ACR va fi in romana, restul in engleza.
    4. Da, asa este, doar la PS3 are joc inclus.

---------- Post added 01-11-2011 at 02:04 PM ----------

Uncharted despre care m-ati intrebat va ajunge la dumneavoastra pe 2-3.11.2011. Daca aveti un apel ratat sau nu ati fost contactati, va rugam sa ne sunati la 0800842637.

10. #7890 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Primul Assassins Creed vine in format digital sau fizic pt precomenzile la Revelations?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

11. #7891 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    @Dante: AC1 e inclus pe acelasi blu-ray cu AC Revelations. Nu poti sa spui ca e in format fizic pt. ca nu are un disc separat doar pt. el dar nici ca e in format digital pt. ca nu-l downlodezi de nicaieri. Este inclus pe blurayul cu Revelations...

12. #7892 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Mai bine de atat nu o puteam spune

13. #7893 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    buna ziua,pot primi un cod de reducere pt membrii cg la un joc comandat de pe site-ul dv?

14. #7894 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    @Dante: AC1 e inclus pe acelasi blu-ray cu AC Revelations. Nu poti sa spui ca e in format fizic pt. ca nu are un disc separat doar pt. el dar nici ca e in format digital pt. ca nu-l downlodezi de nicaieri. Este inclus pe blu-ray-ul cu Revelations...
    da,insa probabil situatia a fost ceva de genul..."hm..am terminat de facut blu-ray-ul AC Revelations si ne-a mai ramas 10 GB liberi..ce facem cu ei ?Pai bagam AC1 si zicem ca-l dam "bonus" "...asta explica de ce este doar pe PS3 oferit ca "bonus"

15. #7895 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu nu am fost contactat pentru Uncharted 3, mai pot fi sunat azi sau trebuie sa sun eu ?

---------- Post added 02-11-2011 at 11:28 AM ----------

L.E. Gata, m-au sunat. Thanks !

16. #7896 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Daca fac astazi precomanda la uncharted 3, cand il primesc ? (Iasi)

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

17. #7897 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Maine daca te sunam si confirmi pana la ora 13, poimaine daca confirmi maine.

18. #7898 SP
    Nu puteti sa ma sunati la 13 si 2-3 minute ?
    LE: nici nu am facut comanda inca, deci nici o sansa sa il primesc maine. As intelege daca ar fi samb. sau duminica, dar e miercuri. De ce doar pana la 13 ?

19. #7899 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate View Post
    Nu puteti sa ma sunati la 13 si 2-3 minute ?

ce cool esti! eu nu ti as mai raspunde in locul lui razvan, dar totusi hai sa iti dau eu detalii
    Modalitate de comanda:
    a) Puteti face comanda pe www.gameshop.ro.
    b) Puteti face comanda la telefon 0800842637 in intervalul luni-vineri 10:00-18:00.

Procesarea comenzilor:

Pentru a ne asigura ca veti primi produsele in cel mai scurt timp posibil, trimiterea comenzilor in aceeasi zi cu comanda se va efectua doar pana la ora 13:00 in fiecare zi lucratoare. Orice comanda trimisa catre noi dupa ora 13:00 va fi inregistrata si coletul va fi trimis in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea dumneavoastra telefonica.

In acest fel ne asiguram ca pachetele dumneavoastra vor pleca la timp prin curier, ceea ce va asigura o livrare mai rapida.

Exemple:

a) O comanda efectuata luni pana la ora 13:00 va fi preluata in aceeasi zi si veti fi contactat telefonic in cursul zilei de luni si pachetul va pleca tot luni, in cazul in care vom reusi sa va contactam telefonic.
    b) O comanda efectuata miercuri dupa ora 13:00 va fi preluata joi si veti fi contactat in telefonic sau in cursul zilei de joi. Pachetul va pleca, daca avem confirmarea dumneavoastra telefonica in cursul zilei de joi.
    c) O comanda efectuata vineri dupa ora 13:00 va fi preluata luni.
    LE acum il inteleg pe darkpaul13,am vazut ca te urmareste si iti tranteste cate una,nu degeaba e altair in avatar, pana la ora 13 omul lui Dumnezeu se ridica pachetele de catre fan courier probabil, daca nu un maotiv mai intemeiat ar fi "ete asa", te au pe tine in baza de date si nu vor

20. #7900 SP
    Nu stiam de chestia asta. Daca siteul magazinului ar fi afisat ca jocul este in stoc astazi, si nu pe data de 4 as fi facut comanda dimineata.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 395 of 452 FirstFirst ... 295 345 385 393 394 395 396 397 405 445 ... LastLast