Din pacate, negocierile cu cei care distribuie Fallout 3 nu au condus la rezultatele asteptate si nu putem aduce acest titlu decat pe canale care nu sunt oficiale si nu o vom face. Imi pare rau, este un joc foarte bun.
PS: Vreo, nu vre-o.
Promotia de a GTA IV de acum se va termina in scurt timp, daca aveti nevoie de joc faceti achizitia repede.
RvsS am si eu o intrebare,am achizitionat consola cu resident evil 5 de la voi si in eventualitatea ca se strica trebuie sa va trimit si jocul? intreb pentru ca nu imi place si as vrea sa il dau.
Willi: ti s-a raspuns deja aici: http://www.consolegames.ro/forum/f41...-5-xbox-360-a/. Citeste si certificatul de garantie - nu strica niciodata![]()
Willi - da, trebuie si jocul, se considera parte din pachet ca si controller-ul de exemplu.
In cateva zile va fi pe site un bundle special de Paste legat de Xbox 360.
De asemenea, vor fi introduse Afro Samurai, Ready 2 Rumble, Rogue Trooper si cateva jocuri de PC asteptate precum Company of Heroes Tales of Valor si Eve Online.
Mai este vreo sansa sa apara o promotie la Guitar Hero cu chitara? Am observat ca deja s-a epuizat stocul.![]()
RvsS poti sa imi spui si mie te rog daca o sa mai primiti consola ps3 si ce garantie ar tb sa aiba?
mersi.
Din cate stiu eu, Flamingo oferea 1 an.
La noi nu va veni in viitorul foarte apropiat.
Ca tot vb de PS3, did I mention Turning Point Fall of Liberty PS3 la 99,9 lei ?
Am intrat si eu zilele trecute pe gameshop, sa vad un pret pentru fifa 09 pe ps2 si am observat ca... nu prea exista. Si ca nu prea se mai gaseste mare lucru la categoria "jocuri PS2". S-a inceput renuntarea la platforma?
MSlv - FIFA 09 intr-adevar nu mai este in stoc, s-a epuizat, probabil va iesi o varianta mai ieftina in curand. Pe PS2 inca ies multe jocuri, depinde mult de publisherii cu care lucram si de lansarile pe care le au in perioada urmatoare.
Bookmarks