...ah, gata. Am �nțeles. Credeam că zice de bundle- my bad!
![]()
E absurd. De exemplu: daca iti cumperi un Playstation 3 si pe perioada garantiei dai cu controler-ul de pamant pentru ca nu poti sa treci de penetrator boss in Demon's Souls, nu cred ca ti se refuza acordarea garantiei PS3-ului pe motiv ca nu mai ai controlerul cu care a venit consola. Logic, controlerul se strica mult mai repede decat consola in sine.
Absurd sau nu se poate intampla - in functie si de flexibilitatea celor care acorda garantia . Crede-ma , este o "lege" impusa de furnizori pe care trebuie sa o ascult zilnic , din pacate . Bine , eu lucrez in IT in special dar cred ca regulile de acolo se aplica in mare parte si consolelor .
La Multi Ani!
Referitor la garantii: trebuie sa aduceti inapoi la noi tot pachetul primit - adica consola, toate accesoriile, cablurile si, doar daca pachetul era budle oficial facut de producator, jocul din pachet.
Daca jocul era oferit de GameShop gratuit la achizitionarea unei console (asa cum era oferta de anul trecut) sau daca odata cu consola achizitionati si alte jocuri, acestea nu sunt necesare la garantie.
xLx - Black mai este in stoc.
De fiecare data incercam sa aducem ceva in plus. De cele mai multe ori nu avem voie sa modificam ofertele producatorului. Daca se include ceva in pachet incercam sa il aducem.
Daca producatorul ofera doar pe anumite site-uri/in anumite teritorii, nu putem sa aducem noi, trebuie sa respectam decizia de exclusivitate. Putem discuta de exclusivitate doar la noi atunci cand vom fi o piata foarte mare.
Am avut deja cateva reusite - daca nu ma insel la Age of Conan am fost singurii care am oferit coduri de mount la alegere intre cele 2 coduri. Acum la Mass Effect 2 oferim din nou la alegere codul dorit.
Mai amintesc cateva reusite:
- Figurina la fiecare joc achizitionat Mini Ninjas
- Jacheta oficiala la Need for Speed Shift
- Joc gratuit la achizitia de consola Xbox 360
- Joc gratuit la achizitia de consola PS3
Figurine vom avea in scurt timp la vanzare pe site pentru Final Fantasy.
Am si eu o intrebare. Am facut precomanda la Mass Effect 2 Collectors si scrie ca trebuie sa primesc un email in urma caruia sa imi aleg item-urile bonus. Cand urmeaza sa primesc acest email ?
multumesc
Schimbam si noi promotia si scoatem programul de sarbatori ?nu de alta , dar au trecut
Hepi Niu Iăr Răzvan
![]()
Mersi de reminder, vom face noi bannere.
Un anunt referitor la Battlefield Bad Company 2 - Electronic Arts a anuntat ca editia Limited va fi la acelasi pret cu cea normala, asa ca nu puteam ramane mai prejos (sau mai presus cu pretul) si acum sunt la acelasi nivel.
muggs - varianta Holiday nu. Alte tipuri de Elite nu sunt anuntate inca, vom incerca sa aducem varianta Elite simpla dar mai dureaza cel putin 2 saptamani.
GhostyAbudy- inca nu, dar va fi saptamana viitoare.
Dj Mo - not yet.
Bookmarks