Răzvan, ce se aude de Final Fantasy XIII (X360)?- ediția normală mă interesează.
Mulțumesc.
Răzvan, ce se aude de Final Fantasy XIII (X360)?- ediția normală mă interesează.
Mulțumesc.
Great news:
Avem codurile necesare pentru Army of Two Extraction mode. Daca ati precomandat si primit acest titlu imi puteti lasa un PM si le pot trimite. Vom da si un email in acest sens.
Not so great news:
Editiile de colectie Mass Effect 2 vor intarzia cateva zile, probabil vor putea ajunge la voi miercuri (3.02.2010) sau joi (4.02.2010). Aceasta modificare este anuntata de producator si am fost anuntati ca este la fel pentru toata Europa. Editia standard va veni la timp (lansare 29.01.2010). Intre timp, indiferent de editia precomandata, veti primi email pentru a alege bonusul dorit in saptamana 25-28.01.2010.
apbaciu - Heavy Rain nu este distribuit de noi, nu cred ca il vom putea aduce.
taz@ - va fi in stoc cam in 3 zile.
---------- Post added 19-01-2010 at 04:35 PM ----------
RonanN1 - desigur, vom avea la lansare Final Fantasy XIII. Il punem pe site in scurt timp.
Rvss daca am preorder la collector's si vreau sa schimb cu standard ? ( Mentionez ca nu am fost sunat inca pt. confirmare la collector's )
man te rog zi-ne si noua daca Mass Effect 2 Collectors va veni de la greci macar sa stim dc asteptam :d
mersic
BoDoPSX - nu. Toate pachetele de colectie pe care le comercializam sunt identice cu restul Europei. Diferente mici pot aparea la coduri de bonus sau oferte din anumite teritorii, exclusive pentru un comerciant, dar dupa cum se vede avem si noi aproape toate ofertele acelea:
- Coduri la Mass Effect 2
- Coduri la Army of Two
- Incercam sa facem ceva la C&C 4
- Vom face ceva la Sims 3 High End Loft Stuff
Singura diferenta in editia de colectie a fost la Microsoft, la Forza Motorsport 3. Am mentionat acest aspect atunci.
---------- Post added 20-01-2010 at 03:51 PM ----------
Dark Void a fost adaugat la precomanda.
Intrebare: Promotia zilei se schimba in functie de ziua de la polul nord? (6 luni zi, 6 luni noapte)
Vreo sansa de a aduce Halo3 Legendary (cel cu casca) sau incluederea lui in vreun bundle?
Si ce vesti ar fi despre un eventual nou super-elite (data si eventual ceva informatii continut).... cu multumiri
http://www.consolegames.ro/forum/f7-...undle-anuntat/
asta este anuntat ca a fi urmatorul super bundlesa vedem acum ce vesti ne da Razvan
Uziwood - am lasat mai mult promotia asta pentru ca suntem in inventar si dorim sa clarificam ce stocuri exact avem. Sunt bannere deja pregatite cu noile promotii pe mai multe zile si le vom introduce. Intre timp, avem acces la promotiile constante aici - Promotii.
fluber - nu se anunta nimic despre Halo 3 Legendary. A fost acum mult timp, dar nu se mai produce.
BoDoPSX - inca nu am fost informati oficial despre bundle-ul cu Mass Effect 2, dar daca vom primi info vom adauga pe site.
In curand vor veni console Elite (non-bundle) si cele Arcade cu Banjo Kazooie.
Razvan, daca zici ca aveti deja pregatite promotiile pentru urmatoarele zile, ai vreo idee cam ce sanse ar fi ca Mass Effect pentru PC sa fie una din ele? In momentul asta vad ca pretul este cat cel al Mass Effect 2 de la lansare, si tocmai ce ma gandeam ca mi-ar place sa il cumpar pe primul si pentru PC daca as intalni o oferta buna.
Multumesc.
o oferta la mass effect 1 x360 nu ar strica. l-am jucat pe pc, tot de la voi, dar l-as lua si pe xbox daca ar fi ieftin ca de acum nu mai e nou
Vom vedea daca mai exista in stoc Mass Effect 1 dupa inventar.
Intre timp, am adaugat Final Fantasy XIII la precomanda si Crystal Bearers (Wii): Noutati
Salut,
Se pare ca va exista bundle PS3 God Of War III.
God Of War III Snarls Itself Up A Console Bundle - god of war III - Kotaku
Ar fi super daca atunci cand apare va fi si la gameshop.
Bookmarks