Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 137 of 452 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 187 237 ... LastLast
Results 2,721 to 2,740 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #2721 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Răzvan, ce se aude de Final Fantasy XIII (X360)? - ediția normală mă interesează.

Mulțumesc.

2. #2722 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Great news:

Avem codurile necesare pentru Army of Two Extraction mode. Daca ati precomandat si primit acest titlu imi puteti lasa un PM si le pot trimite. Vom da si un email in acest sens.

Not so great news:

Editiile de colectie Mass Effect 2 vor intarzia cateva zile, probabil vor putea ajunge la voi miercuri (3.02.2010) sau joi (4.02.2010). Aceasta modificare este anuntata de producator si am fost anuntati ca este la fel pentru toata Europa. Editia standard va veni la timp (lansare 29.01.2010). Intre timp, indiferent de editia precomandata, veti primi email pentru a alege bonusul dorit in saptamana 25-28.01.2010.

apbaciu - Heavy Rain nu este distribuit de noi, nu cred ca il vom putea aduce.

taz@ - va fi in stoc cam in 3 zile.

---------- Post added 19-01-2010 at 04:35 PM ----------

RonanN1 - desigur, vom avea la lansare Final Fantasy XIII. Il punem pe site in scurt timp.

3. #2723 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Rvss daca am preorder la collector's si vreau sa schimb cu standard ? ( Mentionez ca nu am fost sunat inca pt. confirmare la collector's )

4. #2724 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Great news:

Avem codurile necesare pentru Army of Two Extraction mode. Daca ati precomandat si primit acest titlu imi puteti lasa un PM si le pot trimite. Vom da si un email in acest sens.
    Wooooooooooo! - acuma ți-am dat PM

RonanN1 - desigur, vom avea la lansare Final Fantasy XIII. Il punem pe site in scurt timp.
    Merci.

5. #2725 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Rvss daca am preorder la collector's si vreau sa schimb cu standard ? ( Mentionez ca nu am fost sunat inca pt. confirmare la collector's )
    Da-ne un telefon pe 27-28 ianuarie si descrie situatia, se poate modifica telefonic.

6. #2726 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    RvsS cand aduceti Xbox 360 Super Elite FM3 Edition

7. #2727 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by =Flavius= View Post
    RvsS cand aduceti Xbox 360 Super Elite FM3 Edition
    au avut la lansare dar nu se mai produc.....

8. #2728 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Cu Forza Motorsport 3 nu mai putem aduce din pacate, s-au terminat si nu se mai fabrica.

9. #2729 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    man te rog zi-ne si noua daca Mass Effect 2 Collectors va veni de la greci macar sa stim dc asteptam :d

mersic

10. #2730 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    BoDoPSX - nu. Toate pachetele de colectie pe care le comercializam sunt identice cu restul Europei. Diferente mici pot aparea la coduri de bonus sau oferte din anumite teritorii, exclusive pentru un comerciant, dar dupa cum se vede avem si noi aproape toate ofertele acelea:
    - Coduri la Mass Effect 2
    - Coduri la Army of Two
    - Incercam sa facem ceva la C&C 4
    - Vom face ceva la Sims 3 High End Loft Stuff

Singura diferenta in editia de colectie a fost la Microsoft, la Forza Motorsport 3. Am mentionat acest aspect atunci.

---------- Post added 20-01-2010 at 03:51 PM ----------

Dark Void a fost adaugat la precomanda.

11. #2731 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Intrebare: Promotia zilei se schimba in functie de ziua de la polul nord? (6 luni zi, 6 luni noapte)

12. #2732 SP
    Junior Member fluber's Avatar
    Vreo sansa de a aduce Halo3 Legendary (cel cu casca) sau incluederea lui in vreun bundle?
    Si ce vesti ar fi despre un eventual nou super-elite (data si eventual ceva informatii continut).... cu multumiri

13. #2733 SP
    Quote Originally Posted by fluber View Post
    Vreo sansa de a aduce Halo3 Legendary (cel cu casca) sau incluederea lui in vreun bundle?
    Si ce vesti ar fi despre un eventual nou super-elite (data si eventual ceva informatii continut).... cu multumiri
    http://www.consolegames.ro/forum/f7-...undle-anuntat/

asta este anuntat ca a fi urmatorul super bundle sa vedem acum ce vesti ne da Razvan

14. #2734 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Uziwood - am lasat mai mult promotia asta pentru ca suntem in inventar si dorim sa clarificam ce stocuri exact avem. Sunt bannere deja pregatite cu noile promotii pe mai multe zile si le vom introduce. Intre timp, avem acces la promotiile constante aici - Promotii.

fluber - nu se anunta nimic despre Halo 3 Legendary. A fost acum mult timp, dar nu se mai produce.

BoDoPSX - inca nu am fost informati oficial despre bundle-ul cu Mass Effect 2, dar daca vom primi info vom adauga pe site.

In curand vor veni console Elite (non-bundle) si cele Arcade cu Banjo Kazooie.

15. #2735 SP
    Member St Mael's Avatar
    Razvan, daca zici ca aveti deja pregatite promotiile pentru urmatoarele zile, ai vreo idee cam ce sanse ar fi ca Mass Effect pentru PC sa fie una din ele? In momentul asta vad ca pretul este cat cel al Mass Effect 2 de la lansare, si tocmai ce ma gandeam ca mi-ar place sa il cumpar pe primul si pentru PC daca as intalni o oferta buna .

Multumesc.

16. #2736 SP
    Member tudort's Avatar
    o oferta la mass effect 1 x360 nu ar strica. l-am jucat pe pc, tot de la voi, dar l-as lua si pe xbox daca ar fi ieftin ca de acum nu mai e nou

17. #2737 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Vom vedea daca mai exista in stoc Mass Effect 1 dupa inventar.

Intre timp, am adaugat Final Fantasy XIII la precomanda si Crystal Bearers (Wii): Noutati

18. #2738 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    ... Final Fantasy XIII la precomanda ...
    Ordered !!!

19. #2739 SP
    same here collectors FTW

20. #2740 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Salut,
    Se pare ca va exista bundle PS3 God Of War III .
    God Of War III Snarls Itself Up A Console Bundle - god of war III - Kotaku
    Ar fi super daca atunci cand apare va fi si la gameshop .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 137 of 452 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 187 237 ... LastLast