asta e.
Promotia zilei cand o schimbati ?
nu inteleg de ce Atentie! Varsta minima pentru ca un concurent sa poata participa la acest concurs este de 18 ani.
jocul este 12+
in fine juniorul va fi dezamagit (mai ales ca dificultatea aleasa este easy) oricum am trimis si pt el
multumesc Razvan
am trimis mail. cat despre easy nu pot sa zic decat ca e mai mult decat speram
se pare ca nu e in vitan ci in dr taberei
tricourile cu Maiden sunt pregatite, mail de confirmare sa vina![]()
![]()
Am facut comanda la Far Cry 2 PS3 vineri, am primit e-mail de confirmare dar nu m-a sunat nimeni.
Aparea ca fiind stoc limitat.
Ce se intampla?
Mersi.
Din pacate, stocul a fost epuizat inainte sa se poata onora comanda pentru tine. Imi pare rau, mai sunt alte produse la preturi mici pe site, poate gasesti ceva cu care sa inlocuiesti.
Salut, RvsS! Am o mica problema, vreau sa comand 3 jocuri si nu-mi apare optiunea de a introduce cardul de membru pentru a beneficia de transport gratuit. Cum trebuie sa procedez, lansez comanda si cand voi fi sunat ii comunic colegei cardul de membru? Multumesc si o seara buna.
PS. S-a rezolvat intre timp, mi-a aparut optiunea.
Am facut o comanda sambata. Eu niciodata nu primesc mail asa ca nu m-am ingrijorat nici acum ca nu am primit. Dar incep sa cred ca nu s-a intregistrat comanda deoarece nu m-a sunat nici pana acum :s
Numele e Iacob Marius
Mailu' e [email protected]
Te rog verifica daca s-a inregistrat.
@RvsS: legat de concursul de RB, ce stil de joc va fi? Ceva gen Battle, sau cine scoate cel mai mare scor la acele cantece?
LE: Sorry, acum am citit regulamentul.
am primit mail de confirmare:
Buna ziua,
Confirmat pentru ambele persoane!
participa si juniorul
![]()
Am primit si eu 7 din cele 9 jocuri comandate la super oferta. Restul le-au luat astia micii repede. Thx Gameshop ! Tocmai am facut pe cineva fericit![]()
Eu nu inteleg de ce e doar easy concursul. inteleg pentru prima runda dar mai departe mi se pare aiurea sa pastrezi dificultatea tot pe easy. Si nu numai ca e pe easy dar mai sunt si piese din primele tiere deci foarte usoare. Sunt foarte dezamagit. Practic o sa se faca diferenta in ultimele runde la o nota ratata.
Eu as sugera easy la prima runda, medium la urmatoarele doua si la finala hard.
Anyways,....sper ca macar calibrarea sa fie facuta bine ca altfel ar fi si aiurea.
A si as dori sa stiu pe ce insturment o sa fie concursul, chitara de Rock Band 2, 1 sau Guitar Hero?
Setul de joc va fi Rock Band.
Vom aduce si instrumente de vanzare Rock Band in viitorul apropiat.
---------- Post added 09-12-2009 at 02:37 PM ----------
Comanda s-a inregistrat, dar Episodes from Liberty City nu mai este in stoc. Pentru ca nu va reveni foarte curand, te rog sa incerci in magazine.
Merci de telefonul de anulare a comenziiMacar nu a trebuit sa sun eu ... Oricum , la cat mai multe preturi la fel de bune !!! Keep up the Great work , dar sa nu vi se urce la cap !!
![]()
Bookmarks