Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 144 of 452 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 146 154 194 244 ... LastLast
Results 2,861 to 2,880 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #2861 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Dupa cum am zis .. toate tarile in afara de germanica au fix varianta aia pe care o avem si noi pe raft - de aia exista dubii - de asemeni difera ratingul (si sigur este poza reala) si exista clar "specificat" ce si cum din pacate insa trebuie sa avem incredere in pozele puse pe diferite site uri - pentru ca limbile "speciale" nu le intelegem - iar daca te uiti la ala care l-am dat din spania - nu zice nimic de text/language in spanish. (o am si pe aia din finlanda, aia din franta se gaseste usor pe amazon.fr, aia din italia ... am primit'o de pe ebay)

2. #2862 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Informatiile astea nu sunt precizate in mod expres pentru ca (cel putin strainii) se asteapta ca lucrurile sa fie asa de la bun inceput, fara sa fie mentionate.
    Pe cate jocuri care ai acasa nu scrie nimic pe carcasa/manual si totusi sunt localizate in EFIGS (crede-ma, sunt multe). Daca nici pe cutie nu scrie, nu cred ca sellerii au de ce sa ia astfel de initiative.

Exceptie face piata din Germania. Fiind legile care sunt, era nevoie de precizari aditionale. Rating-ul diferit e si el o consecinta a faptului ca au o comisie de evaluare diferita (pe care probabil a mituit-o EA cumva), dar daca scrie ca e acelasi joc ca versiunea UK sau US si are acelasi continut ce mai conteaza ca se precizeaza UNCUT.

Pe o piata in care toate jocurile ies CUT (taiate/cenzurate) intr-un fel sau altul, sa lansezi o versiune "normala" e atat de senzational incat ii dai titlul de UNCUT. Restul e can can.

3. #2863 SP
    Hai ca se supara Razvan pe noi - ca am lungit'o prea mult cu tehnicalitatile.

Eu tot il consider region wide (pentru Europe) cu exceptia Germany, insa a fost trecut de altcineva in database ca UK - deci ... stop joc, informarea deja nu-si mai are rost (cel putin pentru mine).

4. #2864 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    In varianta germana apare Shepard in chiloti de tabla, alergand-o pe Miranda cu ciomagul. Gameshop a primit varianta pentru toata Europa. Nu cred ca au de unde sa stie oficial ce contine varianta "uncut" din Germania.

CE-ul distribuit de Gameshop contine:

1. Jocul (2 discuri).
    2. Bonus disc cu filme si un wallpaper pentru PC.
    3. Cerberus Network Card.
    4. Collector's Edition DLC (arma si armura).
    5. Art Book.
    6. Primul numar din comic book.

Toate astea intr-o carcasa de tabla, o cutie de carton, ambele in alta cutie de carton.

Naiba stie ce inseamna acel uncut. Or fi uitat sa taie capac la cutia de carton.

5. #2865 SP
    Mdea am primit lovitura finala de la database admin -> jocul este cat se poate de localizat (dupa cum a zis si Khan)

Prima poza (UPC diferit) -> pentru regiune FAH (france and holland)
    A 2-a poza (de asemeni UPC diferit) -> pentru Italia
    a 3-a poza este versiunea UK

deci .. qed.

Noi avem versiunea Swiss
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

6. #2866 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Ok, deci asa cum ziceam e varianta pentru toata Europa, in limba engleza, adica exact ce ne asteptam

7. #2867 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    La Bad Company 2 Limited Edition se aplica reducerea de membru ConsoleGames ?
    Mai contine ceva in afara de unlock-urile acelea ?

8. #2868 SP
    Member Johnny's Avatar
    RvsS - O sa aveti Assassin's Creed 2 pt PC Standard Edition sau Black Edition?
    Jocul apare pe 5 martie in Europa.

9. #2869 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    La Bad Company 2 Limited Edition se aplica reducerea de membru ConsoleGames ?
    Mai contine ceva in afara de unlock-urile acelea ?
    Salut,
    reducerea de membru se aplica la orice produs care are pret special de membru pe site. Limited Edition nu are pret special, deci nu are reducere. Acest lucru se intampla pentru ca am incercat sa mentinem un pret foarte mic din start.

---------- Post added 10-02-2010 at 12:20 PM ----------

Quote Originally Posted by Johnny View Post
    RvsS - O sa aveti Assassin's Creed 2 pt PC Standard Edition sau Black Edition?
    Jocul apare pe 5 martie in Europa.
    Voi verifica si revin.

10. #2870 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Si eu sunt interesat de Assassin's Creed 2 pt PC.

11. #2871 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Salutare,

Noutati despre Bioshock 2? Am facut precomanda la Special Edition (xbox 360) in ziua in care a aparut pe site, pa 7 ianurie cred.

12. #2872 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Si eu sunt interesat de Assassin's Creed 2 pt PC.
    Si eu .

13. #2873 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    AlanPoe - ai pe PM raspuns.

Despre Assassin's Creed 2 PC ma interesez acum si revin cand am un raspuns.

14. #2874 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Mi-a ajuns Bioshock 2-le! Wooooo! GameShop

15. #2875 SP
    Junior Member SisterRay's Avatar
    Al meu e anunţat pentru m�ine.

16. #2876 SP
    Banned GhostyAbudy's Avatar

OMAGAD OMAGAD !

17. #2877 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Hmm, e o eroare, nu este inca confirmata aparitia titlului. Dorim sa vedem daca il putem aduce la momentul potrivit, la lansare. Voi afla acest lucru maine sau luni.

18. #2878 SP
    Junior Member SisterRay's Avatar
    Mi-a ajuns Bioshock-ul 2 SE azi de dimineaţă. Superbă ediţie! Yay!

19. #2879 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Pagina Produsului - am pus precomanda la AvP. Deocamdata doar PS3.

20. #2880 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Razvan, sigur nu e gresita descrierea asta?

"1. The Zombie Island of Dr. Ned
    2. Mad Moxxis Underdome Riot
    DLC-urile NU necesită jocul Borderlands pentru a le putea juca - sunt de sine stătătoare."

Poate ma insel eu, dar nu stiu cum ai putea sa joci DLC-urile fara jocul original.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 144 of 452 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 146 154 194 244 ... LastLast