Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 244 of 452 FirstFirst ... 144 194 234 242 243 244 245 246 254 294 344 ... LastLast
Results 4,861 to 4,880 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #4861 SP
    Junior Member IronM's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    Razvan, imi permiti te rog sa fiu carcotas?

Nu de alta dar in curand va trebui sa ma apuc de lectii de greaca, poloneza si alte limbi... multe limbi!!

te rog sa prezinti propunerea mea forurilor superioare de decizie precum ca siteul sa-si schimbe adresa de pe gameshop.ro in gameshop.gr!
    Chiar ma gandeam daca sa fiu eu primu care sa zica asta sau nu
    Problema nu e unde ai pus tu poze, ca sa legi 2 fire nu-i mare inginerie de-ti trebe indicatii...mi se parea mai interesant sa fie carticica de la K. Adventures in Eng...ca acolo mai zice cate ceva...ce zice, nush...dar asa, ca idee.
    Oricum, greaca sau poloneza....febra musculara tot in romana am facut-o si n-am jucat decat 3h.

Bafta tuturor si pastrati distanta la multiplayer

2. #4862 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by IronM View Post
    febra musculara tot in romana am facut-o si n-am jucat decat 3h
    esti tare... m-a omorat dupa 1h

3. #4863 SP
    Junior Member IronM's Avatar
    esti tare... m-a omorat dupa 1h
    Poate pt ca am jucat la dublu si s-a injumatatit efortu

4. #4864 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Gata cu Pre-order la AC: B D1 edition ^^, inteleg ca va fi o intarziere dar chiar nu conteaza, il astept ca painea calda
    Cum fac sa-mi aleg Bonus Pack? ii transmit prin telefon cand imi da confirmarea?

5. #4865 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    SirAndrew - cerem manual in engleza/romana si pentru Fable 3 si pentru Kinect. Daca se poate sa mai astepti putin pana primim un raspuns oficial. Multumesc.

---------- Post added 13-11-2010 at 06:12 PM ----------

Honord - s-ar putea sa nu fie intarzierea foarte mare, am aflat ca sunt gata si editiile Xbox 360 D1 si Auditore si incercam sa le aducem cat mai repede.

Bonusul se poate alege telefonic, da.

---------- Post added 13-11-2010 at 06:12 PM ----------

Quote Originally Posted by sacalul273 View Post
    RvsS ai idee cand vom primi flight suit pt precomanda la cod black ops
    Saptamana viitoare. Multumesc.

---------- Post added 13-11-2010 at 06:13 PM ----------

Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Razvan te rog sa iei legatura cu sony si te rog SPUNE-MI ca aduceti Gran Turismo 5
    Vom face tot posibilul sa aducem acest titlu. Full English desigur. Inca nu am informatii exacte, dar vom reusi cumva sa il aducem.

6. #4866 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Salut Razvan.
    Eu am precomanda la AC Brotherhood si la Prince Of Persia Trilogy in HD PS3, jocuri care au ca data de lansare pe 19.11.2010, si vreau sa te intreb daca e posibil sa fie trimise intr-un singur pachet, sau o sa primesc pachete separate cu fiecare?
    Legat de bonusul pentru precomanda la AC Brotherhood (cele doua bonus pack-uri dintre care trebuie sa alegem, prezente pe prima pagina a site-ului vostru), poti sa imi spui te rog frumos daca tine de modul multiplayer, sau de cel singleplayer?
    Multumesc anticipat.

7. #4867 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Ionutz83 - se pot primi ambele in acelasi pachet, te rog sa ne precizezi telefonic acest lucru.
    Bonusul deblocheaza un personaj in plus din multiplayer.

8. #4868 SP
    Junior Member fluber's Avatar
    Ce e cu ,,criza'' asta de xbox 360 ,,slim''? nici o oferta nici un bundle aparut? sunt ceva perspective pentru sarbatori (vreo surpriza placuta ceva?)

9. #4869 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    E aceeasi poveste si pe afara..pe amazon nu mai dau decat un cablu hdmi extra...

10. #4870 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    fluber - da, sunt destul de putine disponibile. Vom avea un bundle Xbox 360 Slim + COD 7. Pret aproximativ 1599,9 lei. Vor fi pe site in cam 5-6 zile.

11. #4871 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    fluber - da, sunt destul de putine disponibile. Vom avea un bundle Xbox 360 Slim + COD 7. Pret aproximativ 1599,9 lei. Vor fi pe site in cam 5-6 zile.
    La fel pentru Kinect ? Cand primiti si la ce pret ?

Are Microsoft probleme cu productia sau ce naiba se intampla ?

12. #4872 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    razvan, sunt sanse sa aduceti gt5 la lansare sau va veni mai tarziu la voi? m-ai bagat putin in ceata cu raspunsul ala...

13. #4873 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    razvan, sunt sanse sa aduceti gt5 la lansare sau va veni mai tarziu la voi? m-ai bagat putin in ceata cu raspunsul ala...
    Si eu sunt interesat. Ar fi mai multi , sunt convins. GT5 e mina de aur chiar si daca se vinde numai pe PS3

14. #4874 SP
    Junior Member Rob3rt17's Avatar
    Salut! Mie Black Ops mi-a intarziat o zi si vreau sa stiu cand o sa primesc acea reducere (vreau sa o folosesc pentru Assassin's Creed Brotherhood)

15. #4875 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    reducerea o primeai daca luai jocul din magazin in ziua lansarii!Intarzierea aceea a avut loc la toata lumea.

16. #4876 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Gresit ! Daca am inteles bine , existau 3 posibilitati :
    1. Aveai precomanda , nu mai vroiai sa astepti pana iti venea jocul de la Gameshop , te duceai sa cumperi jocul din magazin , scanai bonul si-l trimiteai pe mail lor , iar ei iti returnau diferenta .
    2. Aveai precomanda , asteptai sa vina jocul de la Gameshop , iar ei iti ofereau o reducere , un bonus , ceva .
    3. Aveai precomanda si erai prea ofensat sa mai astepti , refuzai fara sa se intample nimic curierul.

17. #4877 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    asteapta si ei sa mai treaca timpul, se calmeaza lumea si gata...

acu mai vrei si reducere? nu vezi cat a trecut de atunci?

18. #4878 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    La fel pentru Kinect ? Cand primiti si la ce pret ?

Are Microsoft probleme cu productia sau ce naiba se intampla ?
    Am avut Kinect pe site, s-a epuizat prin precomenzi. Vom mai aduce, dar inca nu este stoc asa ca nu este pe site momentan.

---------- Post added 15-11-2010 at 01:40 PM ----------

Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Acum discutam si incercam sa il aducem. Nu stiu inca daca da sau nu, dar lucram la asta si revin cu informatii.

---------- Post added 15-11-2010 at 01:42 PM ----------

Quote Originally Posted by Rob3rt17 View Post
    Salut! Mie Black Ops mi-a intarziat o zi si vreau sa stiu cand o sa primesc acea reducere (vreau sa o folosesc pentru Assassin's Creed Brotherhood)
    S-a decis acordarea unei reduceri de 20% din valoarea achizitiei la COD 7 pentru intarziere. Aceasta se va calcula la urmatoarea comanda, va rugam doar sa ne specificati telefonic acest aspect ca sa calculam calculeze colega mea impreuna cu dumneavoastra reducerea.

Ne cerem scuze pentru intarziere.

---------- Post added 15-11-2010 at 01:44 PM ----------

asteapta si ei sa mai treaca timpul, se calmeaza lumea si gata...

acu mai vrei si reducere? nu vezi cat a trecut de atunci?
    Nu, sigur ca nu. Am trecut mai sus, 20% din valoarea COD 7. Multumesc.

19. #4879 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    wow, pai si eu daca am avut comanda de 750+ ron doar cu COD7 ?

20. #4880 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    wow, pai si eu daca am avut comanda de 750+ ron doar cu COD7 ?
    Daca ai avut comanda de 750 si ai astept o zi sa o primesti si ai primit-o la 750 lei atunci ai discount la urmatoarea comanda 750*0.2 = 150 lei.

La COD 7 este aceasta oferta, ma tem ca nu vom putea face acest lucru la fiecare lansare Asta pentru ca acum putem penaliza depozitul nostru care a intarziat, cand intarzie producatorul sa trimita jocul e mai dificil sa ii penalizam pe ei

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.