Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 324 of 452 FirstFirst ... 224 274 314 322 323 324 325 326 334 374 424 ... LastLast
Results 6,461 to 6,480 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #6461 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    World Premiere ?
    Pagina Produsului - NFS The Run X360.
    Pagina Produsului - NFS The Run PS3.
    Pagina Produsului - NFS The Run PC.

2. #6462 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Aveti vreo confirmare in legatura cu jocul ? sau..

Daca da , E ceva mai mare decat world premiere

3. #6463 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    it.addi - ce confirmare? am pus jocul la precomanda, se va lansa. Doresti comunicat oficial? Cred ca este/va fi anuntat in curand de EA.

4. #6464 SP
    Member BLAUPUNKT's Avatar
    dude Prince of persia TRilogy pt PS3 eu nu-l vad nicaieri
    poate un link ceva ...
    ms

5. #6465 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Gata, am primit și eu Kollecter's Edition. Merci Gameshop și Răzvan.

6. #6466 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by BLAUPUNKT View Post
    dude Prince of persia TRilogy pt PS3 eu nu-l vad nicaieri
    poate un link ceva ...
    ms
    Pagina Produsului
    Mersi.

7. #6467 SP
    Junior Member aranxas's Avatar
    In legatura cu The Witcher 2 Collector's Edition, totul este ok? Vad ca a disparut de pe site, deci intreb daca precomenzile vor fi onorate.

8. #6468 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    aranxas - editia de colectie nu va veni in cantitatea pe care am dorit-o, am fost informati ca este o editie care va fi produsa intr-o cantitate foarte limitata. Astfel, vom onora precomenzile in ordinea in care au fost facute, dar in limita stocului pe care il vom avea disponibil. Nu avem in acest moment informatii despre o cantitate exacta pe care o vom putea avea disponibila.

9. #6469 SP
    Member Johnny's Avatar
    Răzvan, daca poti sa ne spui si noua cat de curand cam cate comenzi la Witcher 2 Collector's Edition o sa puteti onora ( 5, 10, 20 sau cei care au facut precomanda in primele 2 zile ) sa stim si noi ce facem daca luam din alta parte sau nu . Exista sansa sa nu se respecte data de 17.05.2011, sa fie intazieri? Si sper ca tot pachetul sa fie in engleza ( nu poloneza sau alta limba ). Multumesc si asteptam raspuns.

10. #6470 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pentru L.A. Noire putem sa ne facem sperante ca il vom primi la timp cumva?

mai nou vad ca asa se intreaba, nu daca e vreo problema cu transportul... ca aia e default mode
    exceptie incepe sa devina sa primim un joc chiar de lansare.

11. #6471 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Johnny - nu am detaliile acestea din pacate. Jocul va fi in engleza, dar despre Collector's sau data la care va veni exact nu stiu. Programul este aranjat ca sa vina la timp, dar pana nu este in stoc efectiv nu pot sa confirm.
    SirAndrew - nu estimam intarzieri la acest titlu.

12. #6472 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    O sa aveti Skyrim la pre-comanda ? Sau este prea devreme avand in vedere ca apare in noiembrie.

13. #6473 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Krusht - da, vom face toate eforturile pentru a aduce Skyrim. Inca nu avem alte detalii.

14. #6474 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    infamous 2? vreo veste?

15. #6475 SP
    Member felixxx's Avatar
    Razvan, care e treaba cu concept store-ul? sau s-a discutat pe aici si nu am fost pe faza? mersi

16. #6476 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    felixxx - nu s-a discutat inca faza. It's a surprise Trebuie sa mai asteptam inainte sa divulgam secretul.

17. #6477 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    eee..asta da surpriza ..daca va fi gen gamestop..atunci incepem si noi sa intram si noi in normal..acum mai raman doar preturiile

18. #6478 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    eee..asta da surpriza ..daca va fi gen gamestop..atunci incepem si noi sa intram si noi in normal..acum mai raman doar preturiile
    Pai care ar fi diferenta fata de Diverta, sa zicem?

Mai misto ar fi sa poti sa-ti vinzi jocurile vechi, iti fac ei pret, ti-l cumpara si-l pun la vanzare instore. Si asa castiga toata lumea

19. #6479 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Problema la buyback sunt preturile. Daca in SUA retailul iti ofera 5-10 dolari pentru un joc, aici aceasta oferta nu cred ca ar avea succes.

20. #6480 SP
    Member viezure's Avatar
    Depinde, multi n-au timp sa stea cu el la vanzare pe forumuri si ar prefera sa vina la voi cu jocul, unde ar sti sigur ca l-ar da. Si ar putea primi bani sau credit (mai mare decat suma de bani) pt cumparaturi din magazinul vostru

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.