World Premiere ?
Pagina Produsului - NFS The Run X360.
Pagina Produsului - NFS The Run PS3.
Pagina Produsului - NFS The Run PC.
World Premiere ?
Pagina Produsului - NFS The Run X360.
Pagina Produsului - NFS The Run PS3.
Pagina Produsului - NFS The Run PC.
Aveti vreo confirmare in legatura cu jocul ? sau..
Daca da , E ceva mai mare decat world premiere
it.addi - ce confirmare? am pus jocul la precomanda, se va lansa. Doresti comunicat oficial? Cred ca este/va fi anuntat in curand de EA.
Pagina Produsului
Mersi.
In legatura cu The Witcher 2 Collector's Edition, totul este ok? Vad ca a disparut de pe site, deci intreb daca precomenzile vor fi onorate.
aranxas - editia de colectie nu va veni in cantitatea pe care am dorit-o, am fost informati ca este o editie care va fi produsa intr-o cantitate foarte limitata. Astfel, vom onora precomenzile in ordinea in care au fost facute, dar in limita stocului pe care il vom avea disponibil. Nu avem in acest moment informatii despre o cantitate exacta pe care o vom putea avea disponibila.
Răzvan, daca poti sa ne spui si noua cat de curand cam cate comenzi la Witcher 2 Collector's Edition o sa puteti onora ( 5, 10, 20 sau cei care au facut precomanda in primele 2 zile ) sa stim si noi ce facem daca luam din alta parte sau nu .Exista sansa sa nu se respecte data de 17.05.2011, sa fie intazieri? Si sper ca tot pachetul sa fie in engleza ( nu poloneza sau alta limba ). Multumesc si asteptam raspuns.
![]()
pentru L.A. Noire putem sa ne facem sperante ca il vom primi la timp cumva?
mai nou vad ca asa se intreaba, nu daca e vreo problema cu transportul... ca aia e default mode
exceptie incepe sa devina sa primim un joc chiar de lansare.
O sa aveti Skyrim la pre-comanda ? Sau este prea devreme avand in vedere ca apare in noiembrie.
Krusht - da, vom face toate eforturile pentru a aduce Skyrim. Inca nu avem alte detalii.
Razvan, care e treaba cu concept store-ul? sau s-a discutat pe aici si nu am fost pe faza? mersi
felixxx - nu s-a discutat inca faza. It's a surpriseTrebuie sa mai asteptam inainte sa divulgam secretul.
eee..asta da surpriza..daca va fi gen gamestop..atunci incepem si noi sa intram si noi in normal..acum mai raman doar preturiile
![]()
Problema la buyback sunt preturile. Daca in SUA retailul iti ofera 5-10 dolari pentru un joc, aici aceasta oferta nu cred ca ar avea succes.
Depinde, multi n-au timp sa stea cu el la vanzare pe forumuri si ar prefera sa vina la voi cu jocul, unde ar sti sigur ca l-ar da. Si ar putea primi bani sau credit (mai mare decat suma de bani) pt cumparaturi din magazinul vostru![]()
Bookmarks