Parca versiunile Kollectors de Xbox au fost deja livrate, asa ca va poate ajuta cineva caruia i-a fost livrata aceasta editie.
Parca versiunile Kollectors de Xbox au fost deja livrate, asa ca va poate ajuta cineva caruia i-a fost livrata aceasta editie.
LucKos - stai liniştit. Am primit Kollectorul. Carcasa este din metal.
Un argument �n plus că Răzvan ştie mai bine ce se �nt�mplă pe-acolo dec�t băieţii şi fetele care te sun să-ţi confirme comanda.
Sper sa ma sune curierul asa cum am mentionat cand am facut precomanda pt. ca nu sunt acasa si trebuie sa-l redirectionez la un vecin de la un etaj mai jos...
Daca am facut comanda luni pentru Kollecter's Edition si nu am fost sunat pentru confirmare, cand primesc si eu jocul?
@Mavone, SirAndrew
De cand aveati pre-comanda la el? Ca sa-mi dau seama al meu cand ar trebui sa ajunga (asta daca au fost trimise in ordinea precomenzilor)...
din prima zi de cand a aparut pe site, dar asta este irelevant...
daca ai fost sunat pentru confirmare telefonica nu mai tine de gameshop ci de fancurier.
daca nu mai ai rabdare poti sa suni gameshop si sa-i rogi sa-ti spuna numarul de AWB al coletului si dupa aceea sa suni la fancurier si sa intrebi pe unde e coletul respectiv.
tine si de zona in care locuiesti si de curierul pe raza caruia esti...
eu acasa am un bezmetic la fancurier care ba a zis ca nu eram acasa desi odata l-am asteptat toata ziua (cand cu lansarea lui Mafia2)... si venea si dupa pranz...
de atunci comand numai la serviciu, unde vine in fiecare zi fix la 10:30![]()
goodfellam - ai fost contactat telefonic?
goodfellam - da-mi pe PM adresa ta de email si verific.
stefipsy - nu am informatii inca despre acest titlu.
Am primit Kollector-ul. Din cate imi aduc aminte era vorba si de un cod pentru un costum suplimentar. Ala va fi trimis prin mail?
Eu ridic Kollectorul diseara... am redirectionat curierul catre un vecin in jurul orei 17:00.
Nici eu nu am primit codul pentru costum desi mi-am exprimat optiunea cand am fost sunat telefonic pentru confirmarea comenzii.
Spor,
L.
cristi-dinu si LucKos - da, codul va fi trimis saptamana asta.
it.addi - nu cred ca vom avea aceste titluri.
Salut, am facut azi comanda la Tomb Raider Trilogy PS3,si vreau sa stiu daca il mai ai pe stoc ? ca sa stiu daca mai astept pana maine sa fiu sunat sau il iau in seara asta din alta parte.
thnx
Bookmarks