A scazut pretul la Brink dupa ce a venit in stoc ?![]()
Vai dar te rog sa ma scuzi. Promit ca nu se va mai intampla. Eu zic sa-l suni pe Razvan sa-i ceri informatiile, ca sigur n-are alta treaba decat sa stea pe forum sa scrie.
In caz ca nu te-ai prins, nu iti inteleg atitudinea de "Vai, ni s-au promis informatii, unde sunt informatiile ca doar a trecut ziua!"
E unul din putinele magazine online cu un reprezentant ce are activitate constanta pe forum, si chiar ne ajuta cum poate si ne ofera informatii legate de promotii inainte sa apara pe site, asa ca nu cred ca e corect sa-i sari in cap pentru ca uitat, sau n-a apucat, sa dea informatiile de care zicea.
Dupa ce ca nu te duce capu' si comentezi aiurea, mai te dai si mare smecher pe aici. Marti teoretic se deschide magazinu' cum ai vrea sa apara informatiile tocmai atunci.
Si iti reamintesc ca Razvan face asta ca sa-si faca reclama, oferind anumite beneficii forumului si userilor de pe consolegames. E un WIN-WIN situation.
Lasa ca din cum scrii si din tonul tau observ ca te duce pe tineRazvan face chestia asta voluntar, nu e platit in plus, si nu isi face lui reclama, ca nu e magazinul lui. N-are rost sa intram in alte discutii, ca n-ai inteles de fapt ce ma deranjeaza pe mine. Succes.
theste99 - sunt acum informatii pe site despre concept store.
---------- Post added 14-05-2011 at 11:31 AM ----------
Pe scurt despre concept store:
Magazinul este un spatiu dinamic, cu zone distincte – PLAY/ PAUZA/STOP.
PLAY – zona de console, marcata cu Verde.
PAUZA – zona de experimentat si de discutii, marcata cu Albastru
STOP - 2 zone de receptie, marcate cu Rosu.
Promotiile de pret sunt valabile doar in magazinul fizic, in limita stocului disponibil de la adresa respectiva. Va asteptam marti incepand cu ora 14:00 acolo.
in legatura cu LA NOIRE ..as dori sa-l precomand insa as vrea sa stiu cam pe cand ajunge si daca se primesc ceva "exclusive pre-order content" ms anticipat![]()
Pachetul de bonusuri este in opinia noastra foarte consistent si contine:
� DLC case ‘Slip of The Tongue’
� Standalone downloadable case
� 1-1.5 hours of exclusive content
� Soundtrack Code
� Downloadable Soundtrack of original score and licensed tracks
Detective Suit & Gun Combo
� Selectable detective outfit that gives improved brawling damage & increased health
� Alternative pistol model (Browning )
Detective Suit & Gun Combo
� Selectable detective outfit that gives improved accuracy with handguns
� Alternative pistol model (nickel or gold plated)
26 mai o sa fie pe stoc,asa am inteles, bafta
Am deja card de membru al clubului Gameshop.ro, dar si asa pretul pt LA Noire mi se pare putin cam mare.
Ce vreau sa stiu este daca venind de pe forum de aici mai pot beneficia de un discout aditional.
Multumesc mult
Bookmarks