Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 368 of 452 FirstFirst ... 268 318 358 366 367 368 369 370 378 418 ... LastLast
Results 7,341 to 7,360 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #7341 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Uhm, a mai primit cineva Deus Ex de PC de la Gameshop? Codul bonus cum se primeste, ca n-am nimic in pachet? De asemenea, la toata lumea este un loc gol de DVD in carcasa?

2. #7342 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Am si eu o precomanda pentru Deus Ex varianta de PC si nu am fost sunat inca pentru confirmare. Am mai avut una pentru Augmented de PS3 pentru care am fost sunat zilele trecute si am anulat-o, dar nu mi-a zis nimeni nimic de cea pentru PC. Banuiesc ca nu sunt sanse sa fi fost anulate ambele comenzi, nu?

3. #7343 SP
    Varianta de PC a sosit azi si telefoanele s-au dat incepand de Miercuri

4. #7344 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Mda.. se pare ca m-au sarit la comanda pentru PC. Dar tocmai ce am vorbit cu o domnisoara si s-a rezolvat. Luni pleaca jocul si marti o sa ajunga si la mine. Thanks for the tip Razorel

5. #7345 SP
    Hm, eu nu mai inteleg. Am sunat acum la Gameshop sa intreb de cod si mi-a spus o domnisoara ca nu trebuie sa fie nimic in pachet, ca am misiunea automat in joc. Pe topicul de "Ce ne-am cumparat azi" vad ca mi se zice ca trebuia sa fie un cod pe un cartonas.
    edit: pe forum la Steam vad ca se zice asa: "After starting a new game and proceeding to the first mission area (just after the helipad) I got a pop up thanking me for pre-ordering the game and informing me that the mission and weapons would become available later in the game."

6. #7346 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    la toata lumea este un loc gol de DVD in carcasa?
    Eu am un DVD �n carcasă, dar conține doar clientul Steam.

7. #7347 SP
    Eu am 2 locuri de DVD in carcasa. Unul cu jocul si unul gol. Ai primit si codul pt misiunea bonus?

8. #7348 SP
    Junior Member PiTbull's Avatar
    Unde gasesc codul pentru transport gratuit? ma scz daca ati mai zis de multe ori

9. #7349 SP
    Member Hazer's Avatar
    Pe prima pagina a site-ului consolegames.ro. Undeva in stanga pe verticala.

10. #7350 SP
    Member Cata96's Avatar
    Salut, Razvan se poate vedea o lista cu ce am comandat/cumparat?
    Multumesc anticipat

11. #7351 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    @Cata96:

Nu.

12. #7352 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Eu am 2 locuri de DVD in carcasa. Unul cu jocul si unul gol. Ai primit si codul pt misiunea bonus?
    Interesant, eu am doar un lăcaș, cel cu DVD-ul Steam. �n carcasă era un singur cod Steam, cel pentru joc.
    pe forum la Steam vad ca se zice asa: "After starting a new game and proceeding to the first mission area (just after the helipad) I got a pop up thanking me for pre-ordering the game and informing me that the mission and weapons would become available later in the game."
    No such popup for me - am finalizat primele 3 misiuni și nada.

13. #7353 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Veti aduce jocul Warhammer 40.000: Spacemarine in editia de colectie?

14. #7354 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    ffocus - te rog mentioneaza acest aspect si la telefon, cand vei fi contactat pentru confirmare.
    Am mentionat acest aspect domnisoarei amabile, dar la fel de amabil mi-a raspuns ca nu se poate. Tine de curier, ceva legat de faptul ca ei fac AWB-ul si trec automat adresa de livrare, etc. Oricum, mi se pare ciudat ca un produs X, nu se poate trimite la adresa Y, facturat pe adresa Z. Sper sa se poata in viitor, pentru mine fiind un aspect important. Multumesc.

15. #7355 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Veti aduce jocul Warhammer 40.000: Spacemarine in editia de colectie?
    Eu n-am vazut nici varianta normala....

16. #7356 SP
    Member Mythul's Avatar
    O sugestie pentru gameshop.ro ar fi sa actualizeze preturile la jocurile wii. Scuzati-ma dar am vazut la preturi doar aberatii !

Teenage Mutant Ninja la 300 lei, joc din 2007 cu scor de 6.3 pe IGN.
    Need for speed hot pursuit: 200 lei, joc de nota 5-6 ce a fost la 9 euro recent pe zavvi. Si lista poate continua. De asemnea nu vad nici un 1st party wii games. Chiar asa mare e pirateria pe wii?

In general am observat la retailerii din Romania preturi exagerate pt jocuri Wii shovelware, iar cele mario de la 250 lei in sus. Give me a break ! Chiar nu inteleg ce-s cu preturile astea pt wii.

Si ar trebui redus si pretul de 12 mil pt nintendo 3DS. A fost redus oficial. Anyway good luck !

17. #7357 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Eu zic ca ar trebui sa le scoata cu totul.

18. #7358 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Răzvan, se poate pune o...iconiță de identificare a site-ului ca să apară �n browser (�n partea stangă)? Nu știu exact termenul...atașez un print. Apare doar o...foaie goală (random icon).

...e o chestie minoră (detaliile contează) dar no, lipsește - and that's not cool
    Attached Images Attached Images 2.jpg 1.jpg

19. #7359 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    favicon se numeste. Probabil va fi introdusa odata cu noul site.

20. #7360 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Care este programul la Concept Store? Merci.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 368 of 452 FirstFirst ... 268 318 358 366 367 368 369 370 378 418 ... LastLast