Uhm, a mai primit cineva Deus Ex de PC de la Gameshop? Codul bonus cum se primeste, ca n-am nimic in pachet? De asemenea, la toata lumea este un loc gol de DVD in carcasa?
Uhm, a mai primit cineva Deus Ex de PC de la Gameshop? Codul bonus cum se primeste, ca n-am nimic in pachet? De asemenea, la toata lumea este un loc gol de DVD in carcasa?
Am si eu o precomanda pentru Deus Ex varianta de PC si nu am fost sunat inca pentru confirmare. Am mai avut una pentru Augmented de PS3 pentru care am fost sunat zilele trecute si am anulat-o, dar nu mi-a zis nimeni nimic de cea pentru PC. Banuiesc ca nu sunt sanse sa fi fost anulate ambele comenzi, nu?
Mda.. se pare ca m-au sarit la comanda pentru PC. Dar tocmai ce am vorbit cu o domnisoara si s-a rezolvat. Luni pleaca jocul si marti o sa ajunga si la mine. Thanks for the tip Razorel![]()
Hm, eu nu mai inteleg. Am sunat acum la Gameshop sa intreb de cod si mi-a spus o domnisoara ca nu trebuie sa fie nimic in pachet, ca am misiunea automat in joc. Pe topicul de "Ce ne-am cumparat azi" vad ca mi se zice ca trebuia sa fie un cod pe un cartonas.
edit: pe forum la Steam vad ca se zice asa: "After starting a new game and proceeding to the first mission area (just after the helipad) I got a pop up thanking me for pre-ordering the game and informing me that the mission and weapons would become available later in the game."
Eu am 2 locuri de DVD in carcasa. Unul cu jocul si unul gol. Ai primit si codul pt misiunea bonus?
Am mentionat acest aspect domnisoarei amabile, dar la fel de amabil mi-a raspuns ca nu se poate. Tine de curier, ceva legat de faptul ca ei fac AWB-ul si trec automat adresa de livrare, etc. Oricum, mi se pare ciudat ca un produs X, nu se poate trimite la adresa Y, facturat pe adresa Z. Sper sa se poata in viitor, pentru mine fiind un aspect important. Multumesc.
O sugestie pentru gameshop.ro ar fi sa actualizeze preturile la jocurile wii. Scuzati-ma dar am vazut la preturi doar aberatii !
Teenage Mutant Ninja la 300 lei, joc din 2007 cu scor de 6.3 pe IGN.
Need for speed hot pursuit: 200 lei, joc de nota 5-6 ce a fost la 9 euro recent pe zavvi. Si lista poate continua. De asemnea nu vad nici un 1st party wii games. Chiar asa mare e pirateria pe wii?
In general am observat la retailerii din Romania preturi exagerate pt jocuri Wii shovelware, iar cele mario de la 250 lei in sus. Give me a break ! Chiar nu inteleg ce-s cu preturile astea pt wii.
Si ar trebui redus si pretul de 12 mil pt nintendo 3DS. A fost redus oficial. Anyway good luck !
Răzvan, se poate pune o...iconiță de identificare a site-ului ca să apară �n browser (�n partea stangă)? Nu știu exact termenul...atașez un print. Apare doar o...foaie goală (random icon).
...e o chestie minoră (detaliile contează) dar no, lipsește- and that's not cool
![]()
![]()
Bookmarks