Ati inceput sa sunati pt Batman Arkham City? Intreb pentru ca daca vineri se lanseaza, ar fi trebuit deja sa fi primit telefonul de confirmare. Sau nu?
Am precomanda facuta la batman din august (sper sa nu se fi pierdut prin bazele de date) Asteptam cu totii un telefon de confirmare a precomenzilor
Pentru precomenzile de Batman se va suna astazi.
Pentru BF 3 nu anticipam intarzieri, in acest moment totul este in regula.
Intrebare: se poate anula factura pentru Forza 4 (facuta pe numele meu, desi am SPECIFICAT CLAR SI LA PRECOMANDA SI LA CONFIRMARE) si sa se faca alta pe firma? Multumesc.
Te rog sa ne contactezi la [email protected] sau 0800842637.
---------- Post added 19-10-2011 at 12:25 PM ----------
Da, este in stoc produsul si se va suna tot astazi pentru precomenzi.
Am fost sunat pentru confirmarea comenzii batman ac. m-a intrebat tipa ca pe ce platforma il vreau ... ( pai n-am specificat in precomanda ?? ) sper ca a fost masura doar ca sa se asigure inca odata si sper sa nu isi piarda mintile printre atatea alte precomenzi forza/batman. Mi-a zis ca pe vineri-sambata ... parca vad ...![]()
De cateva zile incerc sa aflu informatii mai concrete despre livrarea FM4. Am sunat si dat mail cum ai spus si in continuare nimic.
Nu vreu sa sune ca o acuzatie dar incep sa cred ca sunt aburit pana vine (cine site cand...).
Tot ce vreu este o informatie clara de genul: "Vine saptamana viitoare pe data de..." sau "Habar nu avem".
Este ok daca mai intarzie "n" zile sau nu mai vine deloc cat timp primesc un raspuns clar si sincer. Poate a cazut camionul ce-l transporta in prapastie sau a aterizat pilotul de avion pe alt aeroport, dar vorba aia "tradare sa fie, dar sa stim si noi"![]()
Si eu am fost sunat pentru a confirma precomanda la Batman AC. Si mie mi s-a spus ca s-ar putea sa ajunga sambata si am preferat sa aleg sa ma duc eu vineri la Gameshop Store sa il iau personal, sa fiu sigur ca o sa am jocul incepand cu vineriCat despre skin-uri, mi s-a spus ca le vom primi pe e-mail insa nu mi s-a dat o data sau macar o perioada.
Scuze, am fost sunat de doua ori pentru FM 4, am optat pentru ridicare din magazinul din Sf Vineri. Am confirmat pentru Batman Collector's si nimeni n-a stiut sa-mi spuna daca voi reusi vineri sa ridic si Batman si Forza. Ce pot face pt a afla cu siguranta?!
Bookmarks