se poate comanda de pe acum ? sau asteptam modificarea preturilor ?
le: nevermind , am vazut ca s-a actualizat deja , cumparat![]()
se poate comanda de pe acum ? sau asteptam modificarea preturilor ?
le: nevermind , am vazut ca s-a actualizat deja , cumparat![]()
Deja s-au terminat ?!?Sau nu sunt toate actualizate? Prince of Persia? Far Cry 2? Eu am comandat, dar...
(L.E.)...dar e precomanda. Clar.
Am comandat Brother's in Arms Hell's highway+Rainbow six vegas 2,am introdus codul de pe site si am transport gratuit,numai ca m comandat odata fara cod si odata cu cod,sper sa fie valabila cea cu cod.Ozi buna!
..::GameShop.ro::.. - Jocuri Xbox 360
..::GameShop.ro::.. - Jocuri PS3
Sapt. 27.04-3.05 suntem in inventar si nu putem livra, dar se pastreaza comenzile in ordinea in care au venit si vor fi onorate in limita stocului imediat ce reincepem livrarile. Veti fi contactati si telefonic. Multumesc.
Astazi mi-a venit consola , in schimbul celei cu e 74 , este halo bundle si 60 gb .. !
SUPER SERIOSI CEI DE LA GAMESHOP !
RvsS , bravo si tie pentru seriozitate , mai rar asa ceva in romania !
Ce tare, data viitoare cumpar direct de la Gameshop, nu ma mai complic cu intermediari! Am vazut cu brio care este diferenta.
Am si eu RvsS: nu se poate sa primim cu o zi-doua inainte un mail cei care vrem cand urmeaza astfel de super oferte ca deja sunt la a doua ratat si inca regrat Guitar Hero-ul ala.
Soul calibur 4 la 60ron e afacere curata.
Daca nu eram la buget de austeritate din pricina noii motociclete, mi-l luam negresit.
Assassin's Creed numai e pe STOCau luat oameni cand au vazut ca e atata
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
pana cand mai ramane oferta asta la jocuri cu 60 de roni?
Am comandat si eu BIA si Shaun White Snowboarding.Debea astept sa le primesc.Stie cineva cand vor ajunge daca firma intra in inventar de pe 27 pana pe 3 ? Super Preturi la niste jocuri fenomenale.Imi pare rau ca nu am mai prins si un Assassin's Creed![]()
m-am bagat si eu la Armored Core. restul ori am ori nu mai sunt pe stoc (shawn si endwar)
multumesc razvan
ps: codel de reducere la BIA merge al armored nu, doar transport. e bug sau? poti verifica te rog?
Bookmarks