Grold - ultimele retusuri sunt facute si testam diverse. Nu mai dureaza mult.
Pai mai intarzie sau nu? Si daca intarzie, despre cate zile e vorba? Cand poti confirma exact?
Mircea Badea - va veni vineri (18.09.2009) sau luni (21.09.2009).
Ok, cool. Atunci revin la o intrebare pe care ti-am mai pus-o:
Daca sunt din Bucuresti, si jocul vine vineri, cand il primesc eu? Dar daca vine luni?
Mentionez ca am facut precomanda din timp.
RvsS,
Need for Speed Shift pentru pc intarzie sau vine la data stabilita ?
ACEST PRODUS VA FI IN STOC INCEPAND CU DATA DE: 17-09-2009
Mircea Badea - vine la o zi dupa ce se confirma telefonic precomanda. Daca vine vineri si putem sa te contactam, iti ajunge luni. Daca vine si te contactam luni, ajunge marti. E valabil pentru orice oras din tara.
Max - NFS Shift se lanseaza pe 18.09.2009 (vineri) si va fi la timp. Se trimite spre tine pe 17 sau 18 si ajunge pe 18 sau 21(este week-end-ul la mijloc).
Daca doriti sa participati la lansarea NFS Shift, va fi facuta la Carturesti, pe Magheru, vineri 18.09.2009 incepand cu ora 17. Concurs cu premiu o consola, jocuri NFS si alte surprzie.
Am inteles, mersi. Deci practic nu pot sa intru in posesia lui inainte de weekend orice as face nu? Nu se poate veni nici la sediu din cate stiu. Dar nici daca ma duc la sediul curierului?
Mircea Badea - daca vine mai repede il trimitem joi ca sa ajunge vineri, dar nu cred. Exista si posibilitatea de a a-l trimite vineri si sa mergi sambata la sediul Fan sau chiar sa ti-l aduca ei, singura problema este ca sambata au program redus (pana la ora 14 daca nu ma insel si de aceea nu stiu daca sunt sanse mari sambata).
RvsS
La guitar hero 5 (bundle guitar) am introdus codul de reducere dar pretul ramane acelasi.
Fac eu ceva gresit sau deja pretul este super-redus![]()
luckysez - Majoritatea produselor au reducere. Nu se poate insa la toate, astfel ca bundle-urile, consolele si in general hardware-ul nu are reducere.
Razvan unde se fac inscrierile pt concurs? sa stie lumea ca nu am gasit niciun info
mersi
LE: am gasit
Cum se inscrie la concurs: Prin trimiterea unui email la adresa [email protected] care va trebuie sa contina: Nume, prenume, varsta, numar de telefon si adresa de resedinta.
cred ca ar fi trebuit postat asa:
Cu ocazia lansarii celui mai nou joc din seria Need For Speed, Gameshop.ro te invita Vineri 18 Septembrie incepand cu ora 17.00 sa iei parte la cel mai tare concurs de driving, pe ultima versiune Need For Speed Shift ce va avea loc la Libraria Carturesti Verona.
REGULAMENT:
Concursul se va desfasura incepand cu data de 18 Septembrie 2009 si se va incheia la aceiasi data. Inscrierile in concurs vor incepe pe data de 14 Septembrie si se vor opri la data de 17 Septembrie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.
Numarul maxim de participanti acceptati la acest concurs este de 32. Inscrierile se vor incheia fie la data precizata la punctual 3 fie in momentul in care se vor ocupa cele 32 de locuri disponibile. Modul de joc va fi de tip single race (o singura cursa), castigatorul cursei fiind desemnat participantul care a inregistrat cel mai bun timp. Concurentul desemnat castigator va avansa in faza urmatoare a turneului, unde ii va fi desemnat alt adversar.
Concursul se va disputa cu ocazia lansarii oficiale a jocului Need For Speed Shift in Romania.
Cum se inscrie la concurs: Prin trimiterea unui email la adresa [email protected] care va trebuie sa contina: Nume, prenume, varsta, numar de telefon si adresa de resedinta.
Concursul se va disputa pe XboX 360, jocul ales fiind Need For Speed Shift. Ocupantii locurilor doi si trei isi vor putea alege pe ce platforma doresc sa primeasca premiul (xbox, PS3, PC).
Pacat ca eu termin lucrul la 6-7. Altfel as fi venit sa iau locul 1, mai ales daca ma lasa sa-mi aduc volanul de acasa.![]()
Bookmarks