Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 25 of 139 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 125 ... LastLast
Results 481 to 500 of 2772

Thread: Coltul de rai al consolistului

1. #481 SP
    Junior Member ciuki's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Intr-adevar,arata extraordinar posterul.
    Cred ca de pe ebay,amazon etc.
    daca aveti acces la o imprimanta sau un plotter (cel mai bine) puteti sa faceti postere acasa
    eu am dat de programelul asta free: The Rasterbator 1.2 at arje.net
    e chair fain

2. #482 SP
    Junior Member t0t3nk0pf's Avatar
    @Ciuki: nu se pune - nu e chiar "colt" lol

Arata foarte fain.

3. #483 SP

colt

Quote Originally Posted by t0t3nk0pf View Post
    @Ciuki: nu se pune - nu e chiar "colt" lol

Arata foarte fain.
    din alt unghi mai aduce un pic a "colt"
    Attached Images Attached Images sany00017.jpg

4. #484 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by ciuki View Post
    aceasta e "zona" mea
    mobila nu era inca gata la momentul pozei
    Vad ca ai narghilea? de unde ai luat-o si cu cat?

5. #485 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Vad ca ai narghilea? de unde ai luat-o si cu cat?
    hmm...narghileaua a ajuns un obiect de pus praful pe el
    si de fapt a primit-o consoarta cadou acum multi ani, asa ca nu prea stiu cat face
    sunt magazine in Bucuresti si chiar on-line pentru asa ceva, daca te intereseaza

6. #486 SP
    Junior Member OmuCuSapa's Avatar
    umm , cum pun poze ?xD sry de comm da kiar le pun si nu se vad, snt nou paici

7. #487 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Unde scrii reply-ul:

• Go Advanced
    • Manage Attachments
    • Browse
    • Selectezi poza
    • Upload
    • Done

8. #488 SP
    Junior Member OmuCuSapa's Avatar
    ms mika ; >360u , ps2u , plasma lg destul de mare , monitoru ji 2 controllere saitek kre nuj dece le mai tzin :lol pozele snt fakute ku nokia camera 2MP deci..,anyway, gamer 4 eva'
    Attached Images Attached Images imag234.jpg imag235.jpg imag236.jpg imag237.jpg

9. #489 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Te rugam frumos,aici nu vorbim cu limbajul tau de pe messenger.
    Fara "ji","kre","nuj","tzin","fakute" etc.
    Multumesc anticipat!
    PS:Ce cauta pisica aia acolo ?

10. #490 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    falilist user

11. #491 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    PS:Ce cauta pisica aia acolo ?
    pisica e si ea gamer ,face ravagii la GOW pe xbl cand doarme stapanu

12. #492 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Damn cat. Sper ca macar nu teabag-uieste .

13. #493 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    m-am mutat si eu cu brio, am reusit sa termin de aranjat apartamentul asa ca m-am hotarat sa postez. ce vedeti in poze este asa zisul living room, doar o parte dintr-o incapere fff mare care cuprinde intrarea in apartament, bucataria si ceea ce vedeti in poze.

PS patura de pe canapea NU este roz. este cit se poate de rosie in realitate insa blitzul o ii da o tenta ciudata. mda, sunt obsedat de culoarea rosie de cind eram mic.
    Attached Images Attached Images img_9595.jpg img_9596.jpg img_9599.jpg img_9600.jpg img_9601.jpg

14. #494 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    m-am mutat si eu cu brio, am reusit sa termin de aranjat apartamentul asa ca m-am hotarat sa postez. ce vedeti in poze este asa zisul living room, doar o parte dintr-o incapere fff mare care cuprinde intrarea in apartament, bucataria si ceea ce vedeti in poze.

PS patura de pe canapea NU este roz. este cit se poate de rosie in realitate insa blitzul o ii da o tenta ciudata. mda, sunt obsedat de culoarea rosie de cind eram mic.

Foarte funny cum l-ai asezat pe snake.''The TV Guardian''lol

15. #495 SP
    nu este lipit or smthing (asa cum e camera lipita de tv cu banda andeziva pe ambele fete)....pur si simplu unghiul dintre miinile si piciorele lui ii permite sa ramana fix pe rama tvului. bine, daca scuturi mai tare tvul el cade insa pina acum nu s-a intimplat nimic si din cite vad nici pisica nu s-a aratat interesata sa rontzaie AFurile (si deja am instalat pisica de vreo saptamana). mai tre sa imi vina si Ninja Ninja pe care o sa-l postez ori linga Afro, ori pe PS3.

16. #496 SP
    Member novi's Avatar

Wink

Frumos h0stile dar unitatea ar sta mult mai bine jos decat pe birou!

17. #497 SP
    Member klausn's Avatar
    Quote Originally Posted by novi View Post
    Frumos h0stile dar unitatea ar sta mult mai bine jos decat pe birou!
    Ai dreptate Novi, si eu sunt de aceeasi parere...dar ai vazut ce a zis omul..numai cat a terminat de aranjat...

18. #498 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Arata foarte bine noua locuinta h0stile!
    Cel putin coltul de gaming

19. #499 SP
    am mai multe motive pentru care nu vreau sa pun unitatea jos. in primul rand ar trebui sa mut subwooferu, nu ca creative-urile respective ar avea nu stiu cit bass insa nu prea am unde sa-l pun pentru ca la stinga biroului e UPSu cu routeru iar la dreapta am o priza patratzoasa mare (care in poze e mascata de taburetu rosu). in al doilea rand eu umblu destul de des in unitate si mi-ar fi destul de greu sa o ingramadesc undeva jos, iar in al treilea rand jos se aduna mult mai repede praf in interiorul unitatii. nu in ultimul rind (joking) o ingramadeala unitatii in colt ar face orice incercare de a aspira praful (care in Bucuresti este omniprezent) o munca mult prea complicata. am dat toate coolerele pe minim ca sa fie cit mai silent si e ok asa. din punctul meu de vedere am 2 solutii. ori voi muta unitatea putin spre stinga si pe coltul din dreapta al biroului poate pun o planta destul de mare incit sa o mascheze. sau, mut totusi subwooferul in dreptul prizei si pun jos unitatea. voi experimenta

adaug citeva poze behind the scenes ca sa va dati seama exact cum sta treaba. orice alte idei sunt binevenite

PS sunt la fire de imi vine sa ma dau cu capu de pereti.
    Attached Images Attached Images img_9619.jpg img_9620.jpg

20. #500 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Eu cred ca ti-ar trebui un laptop - nu de alta dar scapi de UPS / unitate / monitor .. bla bla si poti sa-l pui si pe masuta ikea cand te joci mai scrii ceva pe yahoo

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 139 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 125 ... LastLast