Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 139 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 2772

Thread: Coltul de rai al consolistului

1. #1481 SP
    Member RELOADED9's Avatar
    foarte frumos locul goodfellam.din pacate nu pot avea unul asa frumos pt ca stau la 2 camere si nu pot pune o masuta doar pt consola si tv.

2. #1482 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by goodfellam View Post
    Ok, ok, am inteles ideea, da la toti raspundeti cu o parere despre colt (exclud aici "verbatimurile"), la mine cum e?
    Arată bine colțul tău, �nsă �ncearcă să faci ceva cu acele cabluri, eventual să le muți �n colțul �n care ai veioza cu picior.

3. #1483 SP
    Member drati71's Avatar
    In legatura cu "cablaraia" subscriu si eu la ce a scris Graft. In rest imi place chiar mult, mai ales cum troneaza acolo cele doua console. Eventual un TV mai mare nu ar strica.

4. #1484 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Eu zic sa treci pe la un consult oftalmologic, nu de alta dar tipul are ~30 de verbatimuri acolo.
    Daca asa vrea el poate sa aibe si 5000 de verbatimuri,mai nou fiecare trebuie tras de ureche ca are jocuri de pe torrent.Nu imi spune mie ca ai numai jocuri originale (and I really don't want to offend ya) Recunosc faptul ca si eu am cateva jocuri piratate,big deal, insa nu sustin mandria cu jocuri piratate dar haideti sa nu exageram prea mult cu subiectul asta.
    Ii dau dreptate lui Raven

Damn...I did it again

5. #1485 SP
    Member Atrium's Avatar
    Mai voi sunteti plecati rau de acasa. Nu pricepeti ? Nu va opreste nimeni sa scrieti verbatimuri pana crapati. Tot ce va cerem este sa nu mai puneti poze pe forum cu ele. E chiar asa greu de inteles acest lucru ?

6. #1486 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    poate este colectia de muzica clasica ripped de pe vinyl in flac-uri puse pe DVD ca sa-si pastreze discurile intacte...
    intotdeauna presupuneti ce-i mai rau. . chiar: ce-i mai rau? un DVD cu un joc piratat sau un DVD cu muzica piratata?

7. #1487 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    chiar: ce-i mai rau? un DVD cu un joc piratat sau un DVD cu muzica piratata?
    un DVD cu joc piratat pentru ca ii lasi complet cu buza umflata....cantaretii macar mai scot bani din concerte

8. #1488 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Da, dar pe un DVD cu muzica, incap mai multe "chestii piratate"

Oameni buni, probabil nu s-a inteles ce a vrut Atrium sa zpuna. Toti avem chestii piratate prin casa, ca dor d�ia avem harduri de x terabytes, doar ca nu le prezentam in fotografii pe forum, ca si cum ar fii o colectie cu care sa te mandresti. Userul respectiv, a postat o fotografie close-up a "colectiei", unde duce cu gandaul ca el chiar a vrut sa se "laude".

9. #1489 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Eu stiam ca threadu' se numeste Coltu' de rai ... nu http://www.consolegames.ro/forum/f60...lectionarilor/ ca sa se poata lauda , oricum e deja stresant cand posteaza cineva o poza in care e un blank si toti micii vrajitori care vad trecutu/viitoru in globu lor de cristal acuza ca scrie cd-uri pt xbox.Eu zic sa acuzam si pe cei care pun pc-uri in poze,ca sunt 99 la suta sanse sa aiba o melodie/film piratat pe el nu ( sarcasm ) ?

10. #1490 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Saracul Atrium ar trebui sa isi puna girofare la posturi ca sa reuseasca sa citeasca (si sa inteleaga) tot romanu' ...

11. #1491 SP
    Member andreips3's Avatar
    Work and play.
    Attached Images Attached Images dsc00987.jpg dsc00985.jpg dsc00980.jpg

12. #1492 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    pune niste postere pe peretele din spatele monitoarelor. pentru inspiratie si relaxare. nice place !

13. #1493 SP
    Member kpy_here's Avatar
    Ca tot veni vorba de postere...
    De vre-o luna am pus pe un perete asa ceva

3 x 1.8 m baby
    Attached Images Attached Images img_0056.jpg

14. #1494 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by kpy_here View Post
    Ca tot veni vorba de postere...
    De vre-o luna am pus pe un perete asa ceva

3 x 1.8 m baby
    dragut . Da cred ca era mai misto daca faceai o poza la toata camera ca sa vedem cum arata celelalte lucruri fata de poster . Sau ai putea sa faci o poza cu tine chiar langa el. De unde il ai si cat te-a costat? Ai cumparat cel mai scump collector's edition de la Blizzard ?

15. #1495 SP
    Junior Member efix's Avatar
    Colt de rai al consolistului student . Rau ma era cand detineam acel CRT......
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg

16. #1496 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    De ce ? Are culori mult mai bune decat orice LCD.

17. #1497 SP
    Junior Member efix's Avatar
    Pai in primul rand nu puteam sa ma joc la ps3. Si avea momente cand nu tocmai avea cele mai bune culori . Oricum si-a facut treaba timp de 7 ani, dar a trebuit sa fie si el detronat

18. #1498 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Work and play.
    Ai Apple TV sau mi se pare mie?

19. #1499 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    E un router de fapt (sau cel puțin asta �mi inspiră), Bell.

20. #1500 SP
    Junior Member Luparu's Avatar
    La aniversarea a 100 posturi pe forum m-am decis sa pun si eu 2 poze. Mai fac maine inca 2 ca tot mut consola din salon in dormitor.
    Attached Images Attached Images a014.jpg a015.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 139 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 ... LastLast