foarte frumos locul goodfellam.din pacate nu pot avea unul asa frumos pt ca stau la 2 camere si nu pot pune o masuta doar pt consola si tv.
foarte frumos locul goodfellam.din pacate nu pot avea unul asa frumos pt ca stau la 2 camere si nu pot pune o masuta doar pt consola si tv.
In legatura cu "cablaraia" subscriu si eu la ce a scris Graft. In rest imi place chiar mult, mai ales cum troneaza acolo cele doua console. Eventual un TV mai mare nu ar strica.![]()
Daca asa vrea el poate sa aibe si 5000 de verbatimuri,mai nou fiecare trebuie tras de ureche ca are jocuri de pe torrent.Nu imi spune mie ca ai numai jocuri originale (and I really don't want to offend ya) Recunosc faptul ca si eu am cateva jocuri piratate,big deal, insa nu sustin mandria cu jocuri piratate dar haideti sa nu exageram prea mult cu subiectul asta.
Ii dau dreptate lui Raven
Damn...I did it again![]()
![]()
Mai voi sunteti plecati rau de acasa. Nu pricepeti ? Nu va opreste nimeni sa scrieti verbatimuri pana crapati. Tot ce va cerem este sa nu mai puneti poze pe forum cu ele. E chiar asa greu de inteles acest lucru ?
poate este colectia de muzica clasica ripped de pe vinyl in flac-uri puse pe DVD ca sa-si pastreze discurile intacte...
intotdeauna presupuneti ce-i mai rau.. chiar: ce-i mai rau? un DVD cu un joc piratat sau un DVD cu muzica piratata?
Da, dar pe un DVD cu muzica, incap mai multe "chestii piratate"
Oameni buni, probabil nu s-a inteles ce a vrut Atrium sa zpuna. Toti avem chestii piratate prin casa, ca dor d�ia avem harduri de x terabytes, doar ca nu le prezentam in fotografii pe forum, ca si cum ar fii o colectie cu care sa te mandresti. Userul respectiv, a postat o fotografie close-up a "colectiei", unde duce cu gandaul ca el chiar a vrut sa se "laude".
Eu stiam ca threadu' se numeste Coltu' de rai ... nu http://www.consolegames.ro/forum/f60...lectionarilor/ ca sa se poata lauda , oricum e deja stresant cand posteaza cineva o poza in care e un blank si toti micii vrajitori care vad trecutu/viitoru in globu lor de cristal acuza ca scrie cd-uri pt xbox.Eu zic sa acuzam si pe cei care pun pc-uri in poze,ca sunt 99 la suta sanse sa aiba o melodie/film piratat pe el nu ( sarcasm ) ?
Saracul Atrium ar trebui sa isi puna girofare la posturi ca sa reuseasca sa citeasca (si sa inteleaga) tot romanu' ...
pune niste postere pe peretele din spatele monitoarelor. pentru inspiratie si relaxare.nice place !
dragut . Da cred ca era mai misto daca faceai o poza la toata camera ca sa vedem cum arata celelalte lucruri fata de poster. Sau ai putea sa faci o poza cu tine chiar langa el
. De unde il ai si cat te-a costat? Ai cumparat cel mai scump collector's edition de la Blizzard ?
![]()
Pai in primul rand nu puteam sa ma joc la ps3. Si avea momente cand nu tocmai avea cele mai bune culori. Oricum si-a facut treaba timp de 7 ani, dar a trebuit sa fie si el detronat
![]()
La aniversarea a 100 posturi pe forumm-am decis sa pun si eu 2 poze. Mai fac maine inca 2 ca tot mut consola din salon in dormitor.
Bookmarks