Prietene, nu mai sari asa ca ars. Alea daca nu ti-ai dat seama nu au fost niste glume rautacioase la adresa ta, pur si simplu le-a placut minunatul tau scaun care, spre surprinderea lor, face si masaj..
Ma refeream strict la pret.Exista oameni ca mine,care,la dracu',nu'si permit sa dea atatia bani pe un scaun,indiferent de confortul pe care il ofera.Nu pot sa spun ca imi place la nebunie locul,coltu' tau de rai.Insa imi place scaunul ala cu pretul exagerat."Struguri acri".Vezi?Asta e.
Si totusi,nu inteleg de ce sari ca ars si unde vezi tu "glume rautacioase" intr'o expresie menita sa sublinieze surprinderea pe care o am vis-a-vis de pretul scaunului.
Stiu io cum interpretati?
Imi pare rau maestre, dar nici varsta, nici marimea familiei, nici timpul aferent consolelor nu sunt motive pentru piraterie. Ba din contra as spune asa:
Now, let's get back on-topic... ca ne aprindem de la piraterii si e un subiect de genul "neverending story". E pacat, asta este... dar macar tineti pentru voi acasa, nu mai dati share la asa ceva. E mai bine pt. toata lumea. Enjoy your games/other ppl work!
- Faptul ca ai "o varsta" (presupun ca matura) ar trebui sa fie un semn de intelepciune, nu de ignoranta, nu? Si cred ca inteleptul apreciaza munca altora...
- Pentru ca ai familie si in special copil, ar trebui sa le/ii dai un exemplu pozitiv: Don't steal other people's work... they might steal your work too someday!
- Pentru ca nu mai ai suficient timp, inseamna ca nu mai stai sa arunci cu banii pe toate prostiile de jocuri, ci cumperi doar "le creme de la creme", cele care merita cu adevarat pretiosul timp liber...
Ia sursa de pe piciorul televizorului. Degaja caldura "caramida" si nu ii prieste ecranului.
Mersi fain. Am asteptat ceva pana sa-l fac. Acum astept Dragon Age 2 jucand demo-ul....drooling ... ma va tine bine antrenat .
---------- Post added 09-03-2011 at 09:51 AM ----------
Mersi de sfat. O sa o pun in spate mai la distanta. Abia am montat aparatele si e rece acum.
ce model de xbox e? din poza pare sa fie silver, dar nu stiam ca exista si culoarea astabanuiesc ca este vreo editie speciala, nu?
Sunt si student la medicina, imi place mult tehnologia, informatiile , voiam sa dau la info dar m-am profilat pe ceva care sa ajute oamenii . Totusi daca vreti sa discutam putem pe pm sau alte metode nu as vrea din vina mea sa devina threadul un loc de discutii despre idealul consolistului in viata ! Stima !
Fiecare trebuie sa creada in ceva. E diferenta intre credincios si fanatic religios. Nu strica nimanui o biblie pe masa. Stiu, pentru unii era mai kul daca vedeau o katana sau un uzi...
Recomand cu toata caldura sa evitam de acum subiecte sensibile precum religia, politica si alte asemenea, ca nu are cum sa se termine bine
Legat de colturi de rai, stiti cumva daca apar probleme la un LCD daca am o boxa (satelit, nu subwoofer) plasata relativ aproape de el?
Depinde de cat de puternic are magnetii.Eu am la ambele LCD-uri un satelit(cel central) pus exact sub tv si nu par a avea nimic.
Bookmarks