eu nu am probleme cu freez-ul.
insa nivelul de scriptaj al jocului atinge cote alarmante in acest an. cu cat conduci la o diferenta mai mare cu atat terenul se inclina in partea ta mai mult, mingea sarind numai la atversar si fiinduti aproape imposibil sa te aperi. nu m-as mira ca in fifa 13 sa apara si o combinatie de fatale ca sa inscrii la cum evolueaza lucrurile...
Mie prima consola tot la fifa 10 mi-a murit, a crăpat blocul optic.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
am schimbat si eu consola.. asta nu are nici un an.
legat de joc... tackle-urile sunt degeaba? de multe ori intru de 2-3 ori la minge si ramane tot la adversar. Sau mai e o faza enervanta cand nu poti nici macar sa faultezi un jucator cum e messi de exemplu.. stai la nici jumate de metru de el, intri prin alunecare si cazi in fund, iar el merge si da gol.. chiar nu inteleg. Nu s-a anuntat vreun update?
se discuta de un patch dar mai mult pentru rezolvarea unor probleme online ... SURSA
Spike, asta ma dispera si pe mine. De fapt asta si obositii care stau la panda cand degajez cu portarul. Eu sunt din ce in ce mai convins ca astia de la ea (nu merita majuscule) sunt retarzi, pentru ca nu-mi imaginez cum reusesc sa se chinuie 15 ANI sa faca un joc calumea, si sa realizeze doar niste mizerii. Probabil ca`n fifa 13 cand o sa scapi singur spre poarta o sa apara Jimmy Jump din tribune si o sa fuga cu mingea sau o sa se stinga nocturna.
Deci, baieti, jocul e "no good"?Nu l-am luat inca si din ce citesc pe aici, m-as orienta spre PES
Fifa 12 mi-a lasat un gust amar,si spun asta dupa zeci de meciuri jucate atat online cat si offline.Orientandu-ma mai mult spre partea online,am constatat ca jocurile de culise din realitate s-au inserat ca o epidemie si in randul celor de la EA.Era normal,din moment ce acestia anuntau ca vor lansa cel mai realist fifa al tuturor timpurilor.Din pacate relitatea din modul online se rezuma doar la smecherii si manevre.Nu stiu dupa ce criterii se face selectia celor castigatori,dar acest mod fraudulos de a stabili invingatorul mi-a mancat nervii.Un exemplu elocvent ar fi faptul ca intr-o multime de meciuri,am avut posesia 75-25%,ocazii de gol 21-3 si pierd cu 2,3-0.Ca sa nu mai amintesc si modul de aparare,la fel cum ati spus si voi,e catastrofal,orice intrare prin alunecare face ca mingea sa revina la adversar.Acestea sunt doar cateva aspecte ale modului defectuos de joc,care efectiv iti mananca timpul degeaba fara a putea beneficia de vreo delectare ci doar de multa-multa aprindere de neuroni.O fi avand acesta gameplay si grafica superba dar ceea ce am enumerat mai sus,fac din Fifa 2012 ultimul joc de la EA pe care am sa-l mai joc,de altfel nu vreau sa mai aud de acesta companie si tot ceea ce inseamna produs al EA.Acestea fiind spuse,va doresc un week-end placut tuturor si numai bine.
O gluma de joc, iar am luat gol in minutul 120, ca deobicei. Cand ma pregateam si eu sa bat Chelsea la penalty-uri cu Sheffield si sa ajung in finala cupei, se trezeste nenea Cole sa dea o centrare perfecta catre Terry si normal, cum FIFA e jocul cu AI-ul cel mai cretin si codat din istorie trebuia sa dea gol, ca daca rata nu mai era FIFA.
Sa-i fie rusine lui Rutter ala, care acum 2 ani spunea ca nu exista nicio linie de cod sau script in joc. Cine-l mai crede ?
Mai mult iti faci nervi jucand jocul asta decat relaxandu-te, e nu stiu cata oara cand primesc gol in ultima faza si nu e vorba de lipsa de concentrare, pur si simplu reuseste AI-ul sa "creeze" o faza perfecta din care sa rezulte golul, daca chiar respingi nu-i problema, ca tot la el sare mingea cumva, cumva, daca vrei sa iesi pe contraatac si chiar vrea sa te opreasca reuseste el sa intervina, astfel incat oricum ai lovi mingea ea sa se duca afara sau la adversar. Problema e ca si la PES e la fel, jucatorii AI-ului sunt mai agili ca ai tai in special pe parte de dribbling (cu tot cu noile butoane de control pe care le-au introdus anul asta), plus ca, catch-up bug nu este eliminat 100%, acum e decent dar tot primesc un boost fundasii.
Singura problema a fost si a ramas cu ultimate team,ma deconectează,in rest sunt ft multumit de joc.Joc seria fifa din 1997 si pot sa spun ca e cel mai reusit d.p.d.v al AI ului.Intr-adevar pe legendary mi se pare ft greu dar pe world class,sa fim sinceri,daca inveti intr adevar sa il joci incepi sa bati echipele mai slab cotate la cel putin 3 goluri dif. Stiu ca o sa imi sara unii in cap, ca nu stiu ce vorbesc. Probabil am luat si eu bani de la EA pt ca le-am laudat jocul.Un sg sfat �mi permit sa va dau, jucati mai mult si incercati sa aveti rabdare,daca vreti sa ajungeţi la poarta din 2 pase si apoi gol jucati fifa 11 sau unul mai vechi.Sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau dar unii nu prea stiu sa joace acest joc,deocamdata.Bafta tuturor si astept carne in congelator,se vor gasi donatori sigur
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
DanTe23,nu stiu cata rabdare am avut cu acest joc dar cu siguranta sunt adeptul jocului de constructie.Ori dupa ce iti creezi nenumarate ocazii de gol si mai si ratezi 100%(din 20 de suturi pe poarta toate se duc pe apa sambetei),adversarul(unii care pun prima data mana pe un joc de fotbal) te umileste inscriind o sumedenie de goluri toate dupa principiul degajare-pasa-gol si avand per total 2-3 ocazii...unde mai e frumusetea acestui joc.Ok,nu zice nimeni,se intampla si in realitate,o echipa domina tot meciul si pierde,dar asta nu se intampla meci de meci.Asadar,unde e buba atunci?
Voi credeti ca baietii de la EA si de la KONAMI nu stiu ca servesc in fiecare an acelasi joc mai mult sau mai putin scriptat? Ar putea sa scoata un joc foarte bun, la nivelul cerintelor jucatorilor, dar la anul ce mai inventeaza ca sa te faca sa scoti banul? Asta e problema jocurilor care apar an de an. Este la fel ca in industria componentelor de calculator. Credeti ca Nvidia/ATI nu aveau tehnologia sa produca acum un 1 an ce produc acum si promoveaza ca produse high end? Nu vor face niciodata cel mai bun produs posibil, nu mai ies mormanele de bani asa.
Anul asta am spus pas si la FIFA si la PES. Dezamagitoare amandoua. Ne vedem la anul cu aceleasi sperante![]()
Pai da dar problema e ca FIFA e din ce in ce mai prost, are tot mai multe "features" dar tot mai multe bug-uri, exploituri si probleme, in special pe parte de scriptare unde jocul e pur si simplu varza.
Chiar acum am luat un alt gol dupa un through ball lent care a trecut la fix 2cm de fundasul meu insa el nu stia pe ce planeta traieste si nu cumva sa bage piciorul la minge ca-i strica faza AI-ului si poate mai facea si intindere musculara.
in curand voi reintra in clubul consolistilor cu un ps3 slim si fifa este un must-have pentru mine, dar citind aceste pagini parca nu mai sunt atat de entuziasmat de fifa 12. chiar atat de rau e in MP online :-s?
Salut. Din ce-am citit aici se pare ca (aproape) toata lumea e dezamagita.
Pana la urma, merita sa il cumpar sau nu?
Pai depinde, daca ai putut trai cu 11 fara sa-ti faci prea multi nervi merita si 12-le, insa, daca n-ai nervi tari nu prea ti-l recomand, in orice caz nu pentru offline, unde o sa dai de 10 coechipieri cu creier de gaina de multe ori.![]()
problema e ca ultimul meu fifa a fost 10. din pacate 11 nu l-am reusit sa-l "devorez" ca nu am avut consola, YLOD. inca o chestie, eu am tendinta sa ma enervez foarte tare la meciurile online de fifa, mai ales atunci cand domin adversarul si acesta inscrie in ultimele minute sau ca mingea sare pur si simplu la el si da gol la singura ocazie![]()
Ceea ce am scris mai sus,e doar o parere proprie.Jocul in sine e bun,exceptand unele situatii.Dar sunt convins ca si altii se plang de aceleasi chestii legate de modul online.Precum am mai spus,renunt la sigla EA.Imi pare rau,deoarece as fi dorit sa achizitionez si Battlefield 3,dar.......e EA Dice.
Bookmarks