Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 64 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 ... LastLast
Results 81 to 100 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #81 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

2. #82 SP
    Member BatsBike's Avatar
    din ce zic cei ce au avut posibilitatea sa'l joace(la un stadiu beta dar,cred yo,cam asta va fi in final),vor fi destule probleme ... cu stick'ul stang se vor putea face mai multe miscari,existand riscul sa nu iese miscarea care o vrei ... posibilitatea unor alte exploituri ... la nivelul CPU AI par a fi cele mai mari probleme(aproape neschimbat) ... forumul oficial este sursa cea mai interesanta dar mai sunt alte site'uri ... sa jucam demo,atunci ne vom forma o opinie mai clara ... ma bate gandul sa revin la varianta PC ...

3. #83 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    singurul lucru care imi place mult este faptul ca a adaugat la career mode: youth academy.......cred ca o sa fie destul de interesant.....sa ai jucatori tineri ca la Fifa Manager........in schimb se pare ca ping-pongul e mai usor))

4. #84 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Stiti care este cel mai comic lucru de pe acest thread? Acela ca,multi comenteaza ca jocul nu se ridica la asteptarile lor, dar dupa aparitie toti or sa il cumpere LOL.

5. #85 SP
    Member BatsBike's Avatar
    a,asta'i clar ... dar,pentru ce exista forumurile,in general ... da o privire pe forumul oficial EA sa vezi comentarii ... inclusiv acolo sunt cei care o sa'l cumpere,chiar daca fac"praf"jocul,acum,doar pe baza a ce spun cei care au fost la teste ...

6. #86 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Ceva de genul screenshot-ului din attachment .
    Attached Images Attached Images 1258035395841.jpg

7. #87 SP
    Member BatsBike's Avatar
    macar la COD exista posibilitatea de a juca varianta public beta,nu?ce sa mai pomenim de serverele EA,tot mai slabe an dupa an ... macar avem posibilitatea de a alege dintre doua"rele"(fifa&pes) ...

8. #88 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Stiti care este cel mai comic lucru de pe acest thread? Acela ca,multi comenteaza ca jocul nu se ridica la asteptarile lor, dar dupa aparitie toti or sa il cumpere LOL.

Nu chiar, unii mai asteapta sa vada si ce reuseste PES anul asta dupa dezamagirea de anul trecut.

9. #89 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

10. #90 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Personal imi place cum arata fizica,este clar imbunatatita! Fifa 12 it's on my list!!!

11. #91 SP
    Member romey's Avatar
    Am vazut pe forumurile internationale ca se discuta despre noi stadioane in FIFA 12 printre care era si cel al lui Manchester City, iar stire asta confirma faptul ca unul dintre stadioanele noi v-a fi City of Manchester Stadium. Si inca un stadion nou in Fifa se pare ca e cel al lui Juventus.

12. #92 SP
    Member BatsBike's Avatar
    produsul EA,FIFA devine tot mai mult un joc care reprezinta Premiership ... restul campionatelor sunt doar partenere de intrecere pentru echipele din Anglia la care adaugam una sau doua team'uri puternice din celelalte campionate(Real,Barcelona,Milan,Inter,Bayern,Lyon) ...

13. #93 SP
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    produsul EA,FIFA devine tot mai mult un joc care reprezinta Premiership ... restul campionatelor sunt doar partenere de intrecere pentru echipele din Anglia la care adaugam una sau doua team'uri puternice din celelalte campionate(Real,Barcelona,Milan,Inter,Bayern,Lyon) ...

Abia acum ai realizat asta?

14. #94 SP
    Member BatsBike's Avatar
    cred ca m'am facut ca nu observ,aspectul,in timp ... campionatul din"romanica",vreodata inclus in acest joc ... ?poate,mai degraba,in pes ...

15. #95 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by romey View Post
    Am vazut pe forumurile internationale ca se discuta despre noi stadioane in FIFA 12 printre care era si cel al lui Manchester City, iar stire asta confirma faptul ca unul dintre stadioanele noi v-a fi City of Manchester Stadium. Si inca un stadion nou in Fifa se pare ca e cel al lui Juventus.
    Deci m-ai dat pe spate....Ai jucat Fifa 11? Sau ca sa fie mai simplu,cum se numeste stadionul lui Juve? Stadio Delle Alpi este in joc deja.

16. #96 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Deci m-ai dat pe spate....Ai jucat Fifa 11? Sau ca sa fie mai simplu,cum se numeste stadionul lui Juve? Stadio Delle Alpi este in joc deja.
    Tu ca de obicei te bagi iar in seama fara rost .Delle Alpi e stadionul orasului Torino, iar eu vorbesc despre stadionul nou al lui Juventus- Juventus Arena Juventus Arena - Wikipedia, the free encyclopedia. Asa ca ramai pe spate.

---------- Post added 21-07-2011 at 09:07 AM ----------

cred ca m'am facut ca nu observ,aspectul,in timp ... campionatul din"romanica",vreodata inclus in acest joc ... ?poate,mai degraba,in pes ...
    Ar fi frumos sa avem Liga 1 in Fifa dar mai degraba cred ca o sa vedem campionatul din China decit al nostru.

17. #97 SP

Ei cu siguranta l-ar baga, au bagat atatea campionate fantoma cu echipe care nu au avut vreo performanta in toti anii lor de existenta, barem la noi unde am mai miscat ceva. Problema sta in drepturile pentru liga noastra care nu sunt date de catre noi. Cine stie, poate Mitica/Sandu cer prea mult sau nu-i intereseaza.

18. #98 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

19. #99 SP
    Member batmanfan's Avatar
    Noua coperta Fifa 2012
    Attached Images Attached Images capture.jpg

20. #100 SP
    Member Madutzzu14's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 64 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks