din ce zic cei ce au avut posibilitatea sa'l joace(la un stadiu beta dar,cred yo,cam asta va fi in final),vor fi destule probleme ... cu stick'ul stang se vor putea face mai multe miscari,existand riscul sa nu iese miscarea care o vrei ... posibilitatea unor alte exploituri ... la nivelul CPU AI par a fi cele mai mari probleme(aproape neschimbat) ... forumul oficial este sursa cea mai interesanta dar mai sunt alte site'uri ... sa jucam demo,atunci ne vom forma o opinie mai clara ... ma bate gandul sa revin la varianta PC ...![]()
singurul lucru care imi place mult este faptul ca a adaugat la career mode: youth academy.......cred ca o sa fie destul de interesant.....sa ai jucatori tineri ca la Fifa Manager........in schimb se pare ca ping-pongul e mai usor))
Stiti care este cel mai comic lucru de pe acest thread? Acela ca,multi comenteaza ca jocul nu se ridica la asteptarile lor, dar dupa aparitie toti or sa il cumpere LOL.
a,asta'i clar ... dar,pentru ce exista forumurile,in general ... da o privire pe forumul oficial EA sa vezi comentarii ... inclusiv acolo sunt cei care o sa'l cumpere,chiar daca fac"praf"jocul,acum,doar pe baza a ce spun cei care au fost la teste ...![]()
macar la COD exista posibilitatea de a juca varianta public beta,nu?ce sa mai pomenim de serverele EA,tot mai slabe an dupa an ... macar avem posibilitatea de a alege dintre doua"rele"(fifa&pes) ...
Am vazut pe forumurile internationale ca se discuta despre noi stadioane in FIFA 12 printre care era si cel al lui Manchester City, iar stire asta confirma faptul ca unul dintre stadioanele noi v-a fi City of Manchester Stadium. Si inca un stadion nou in Fifa se pare ca e cel al lui Juventus.
produsul EA,FIFA devine tot mai mult un joc care reprezinta Premiership ... restul campionatelor sunt doar partenere de intrecere pentru echipele din Anglia la care adaugam una sau doua team'uri puternice din celelalte campionate(Real,Barcelona,Milan,Inter,Bayern,Lyon) ...
cred ca m'am facut ca nu observ,aspectul,in timp ... campionatul din"romanica",vreodata inclus in acest joc ... ?poate,mai degraba,in pes ...
Tu ca de obicei te bagi iar in seama fara rost .Delle Alpi e stadionul orasului Torino, iar eu vorbesc despre stadionul nou al lui Juventus- Juventus Arena Juventus Arena - Wikipedia, the free encyclopedia. Asa ca ramai pe spate.
---------- Post added 21-07-2011 at 09:07 AM ----------
Ar fi frumos sa avem Liga 1 in Fifa dar mai degraba cred ca o sa vedem campionatul din China decit al nostru.![]()
Ei cu siguranta l-ar baga, au bagat atatea campionate fantoma cu echipe care nu au avut vreo performanta in toti anii lor de existenta, barem la noi unde am mai miscat ceva. Problema sta in drepturile pentru liga noastra care nu sunt date de catre noi. Cine stie, poate Mitica/Sandu cer prea mult sau nu-i intereseaza.
daca ar pune Liga 1 in FIFA ar trebui sa tina cont si de ce scrie aici..Cum a schimbat Gigi Becali regulile la FIFA! Poti arunca cu bricheta in teren iar meciurile nu se termina dupa 90 de minute!- www.sport.ro
Bookmarks