dap, e Straight Pull Bolt.
Straight Pull Bolt - Battlefield Wiki - Battlefield 3, Bad Company 2, Weapons, Levels, Maps, Characters and more!
*The straight-pull bolt currently does not work in the Battlefield 3 Open Beta
dar care era intrebarea?
dap, e Straight Pull Bolt.
Straight Pull Bolt - Battlefield Wiki - Battlefield 3, Bad Company 2, Weapons, Levels, Maps, Characters and more!
*The straight-pull bolt currently does not work in the Battlefield 3 Open Beta
dar care era intrebarea?
intrebarea ar fi fost daca doar la mine nu mergea dar s-a pierdut pe drum. oricum *-ul tau mi-a raspuns
![]()
Eu pe Gameshop il vad la 269.9pentru XBOX.Cel de PC e 189.90 si presupun ca cu discount e pe la 160.
ma uit eu chior pt XBOX ??? ??
BattleRecorder-ul, pentru inregistrarea meciurilor nu mai este, cu toate ca a fost promis, stie cineva daca Commo-Rose-ul promis a fost confirmat pentru varianta finala a jocului?
O analiză a trailerului de mai sus (IGN):
PS3 footage cu grafica de "c*r"
Dap e confirmat Twitter
Dupa 750 de ore jucate la Battlefield 2 sincer imi trezeste mintiri f placute abia astept sa revad Strike at Karkand, Gulf of Oman si Sharqi Peninsula.
DORIN_STAR 1st Lieutenant Stats, BF2S.com
O sa joc si campania, cu siguranta. Sper sa fie macar la fel de buna ca cea din MoH, am fost placut surprins de munca celor de la Danger Close.
Arata si se misca mult mai bine decat credeam, imi pare bine ca nu am anulat precomanda.
Din nou pentru cei care se plang de grafica:
Battlefield 3 NEW MAP-Kharg Island - YouTube
De multe ori am zis ca sunt imaginile prea intunecate, si sunt prea multe zone umbrite, lucru care l-am observat si la Need for Speed-The Run(este pe store). Si el e facut cu Frosbite 2. Si acel destruction 3.0...parca era mai clara imaginea la BC2, se vedeau mai bine caramizile sarind din pereti. Nus... e doar o parere, oricum astept jocul asta ca altceva, si daca o sa aiba un sunet beton si un gameplay pe masura, nu cred ca va mai conta asa mult grafica(cu toate ca as fi vrut ca si pe console sa arate cum e pe PC la high, ca doar cumperi acelasi joc, dar daca hardware-ul consolelor nu mai suporta...)
http://en.wikipedia.org/wiki/Frostbite_(game_engine)
---------- Post added 22-10-2011 at 03:53 PM ----------
L.E.: Need for Speed-The Run are demo pe Store.
Bookmarks