Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 73 of 164 FirstFirst ... 23 63 71 72 73 74 75 83 123 ... LastLast
Results 1,441 to 1,460 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #1441 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Ce sens are acel timp de 45 de secunde dintre meciuri daca nu poti da leave, nu poti sa-ti customizezi clasele, nu poti sa vezi ce harta urmeaza iar dupa acel timp trebuie sa astepti pana se incarca si harta urmatoare.

Dice sunt retardati
    Ce cauti tu se numeste Call of Duty, ai gresit adresa.

2. #1442 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Sa vezi cum iti dau toti fanboyi thanks acum

(Acum nu iti mai dau ca am scis asta)

Acum iar iti dau ca am scris paranteza

Paradox

La faza cu timpul intre meciuri Dice chiar sunt cretini. Nu are nici un sens, in rest jocul este misto.

3. #1443 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    R�deam de Activision, dar văd că EA calcă și ei str�mb, e foame de bani chiar și atunci c�nd ai prea mulți!

Dr Pepper - EA
    Attached Images Attached Images screen-shot-2011-10-28-10.22.39-pm.png

4. #1444 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Azi mi-a azjuns si mie Limited Edition de la ShopTo.Acu ma duc sa il instalez si sa fac un MP sa vad cum e.O sa imi dau seama imediat de diferentele dintre Bad Company si asta pentru ca inca joc destul de mult BBC1.Revin.

5. #1445 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    R�deam de Activision, dar văd că EA calcă și ei str�mb, e foame de bani chiar și atunci c�nd ai prea mulți!

Dr Pepper - EA
    Da, dar din cate imi dau eu seama, pentru BF3 primesti dog tags si alte prostioare d-astea cosmetice. Pentru COD primeai experienta in plus...

De data asta posta s-a miscat incet.. Desi a fost trimis marti de pe ShopTo, inca nu mi-a sosit. Sper sa-l gasesc maine la posta.

6. #1446 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    L-am jucat azi si pe PC si pe PS3 si diferenta zic eu este normala(la grafica)..insa experienta este aceiasi(cu un plus ptr PS3-n-am mai pus mana pe un mouse intr-un joc de 2 ani)..dupa unu-doua patch-uri sper sa se rezolve problemele..

In alta ordine de idei ne vedem in joc

PSN ID: il aveti in semnatura
    Origin ID: paulpliviu

7. #1447 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    hardcore a jucat cineva? cum vi se pare?

8. #1448 SP
    Member LeGenD's Avatar
    ...mdea....intr-adevar in 576p dispare complet lagul la control...oricum sper sa vina astia cu un fix cat mai repede ca e tare urata rezolutia....

9. #1449 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    ...mdea....intr-adevar in 576p dispare complet lagul la control...oricum sper sa vina astia cu un fix cat mai repede ca e tare urata rezolutia....
    Da, si daca setezi sunetul pe mute ramane destula putere de procesare pt grafica si arata ca pe ps4.Pff, ce am ajuns, sa setam pe 576 doar ca sa jucam un joc ce are Battlefield in titlu.Produs neterminat, ciolan aruncat consolistilor.

10. #1450 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Pacat de jocul asta, din ce am citit aici, dar si pe alte forumuri, versiunea de console e cam slaba. Personal astept sa fac rost de bani si sa-l cumpar, dar pentru PC.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

11. #1451 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Pentru ce-i care stiu,am primit codul dar nu prea stiu sa il folosesc am inteles ca prin origin,dar cum functioneaza imi ajunge direct pe contul meu de Psn sau cum.

12. #1452 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Am observat si eu ca frame-urile nu sunt atat de multe in unele locuri.Sta cam prost la capitolul asta.Grafic nu mi se pare chiar atat de slab cu exceptia unor zone/obiecte (masini civile din decor) care arata destul de rau,parca in contrast cu restul graficii.

Ma deranjeaza ca e naspa iluminarea,aproape in permanenta vad inamicii pe negru,de zici ca am soarele in fata tot timpu,e destul de enervant.La 20 m de inamic ca chinui sa ii vad detaliile ,in schimb parca sunt doar o umbra neagra ceva mai conturata.

La partea de sunet am observat ca daca intru cu tancu pe iarba nu se mai aude motor,nimic.Zici ca e hibrid

Cea mai mare dezamagire e faptul ca l-au cam COD-izat,adica din cateva gloante ai si doborat inamicul.Shoot=>kill.Hit markerul mi se pare cam mare,o prostie,nu stiu daca pe parcurs cum evoluezi in rank daca se schimba ceva.Sau e diferit la alte arme.

Momentan nu am jucat decat 1 ora pe 2 harti deschise,nu oras in mod Rush.

Imi place ca poti sa spawnezi direct pe vehiculele din baza in shimb sau pe ce coechipier vrei tu.

13. #1453 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    ...
    Attached Images Attached Images wg24w.jpg

14. #1454 SP
    Member Dante's Avatar
    da, luminile alea sunt de coma. in schimb fata de beta a scazut puterea reflexiei din sticla lunetelor. necesita un patch rapid, are niste chestii enervante plus lag. si da, am vazut cutii de dr pepper si pe hartile de MP, aruncate pe jos, intregi sau storcite

15. #1455 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Spawnurile in TDM cred ca sunt cele mai proaste din istoria FPS-urilor online. Am jucat cateva meciuri pe Kharg Island si Noshahr Canals si ma punea aproape tot timpul la 2 metri in fata sau in spatele inamicilor.

16. #1456 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Spawnurile in TDM cred ca sunt cele mai proaste din istoria FPS-urilor online. Am jucat cateva meciuri pe Kharg Island si Noshahr Canals si ma punea aproape tot timpul la 2 metri in fata sau in spatele inamicilor.
    Pe toate hartile de TDM e problema. Stai sa vezi cand te da inca de la inceputul hartii (runda inca nu incepe) fata in fata cu un inamic si astepti sa se termine numaratoare inversa. Te simti mai ceva ca in filmele western.
    La un moment dat incepi sa te obisnuiesti si vezi ca cea mai buna metoda la inceputul unei harti este sa nu te misti (in sensul sa mentii un perimetru mic, nu sa campezi ca ghiolbanul) si sa astepti sa treaca primele 2 randuri de spawn. Faci cel putin 4 killuri si esti sigur 100% ca nu mori.

Faza tare aseara tot cu spawn urile: era un natarau care descoperise un spawn point si il campa insistent (pe harta din port, cea cu multe containere) si bineinteles ca pe mine numai acolo ma spawna. Dupa ce m a omorat de vreo 3 ori, s a schimbat spawn pointul si m a dat la 1 metru in spatele lui. Brisca ftw.

17. #1457 SP
    Member Dante's Avatar
    EXACT, am intalnit aseara faza asta Fata in fata cu alt sniper, noroc ca el a tras in burta eu in cap. Sunt inca multe chestii haotice prin joc

18. #1458 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Daca intrati pe prima pagina de la Battlelog / Sign in in acel video cu battlelog features apare si un iPhone 4. Banuiesc ca este o aplicatie pentru battlelog dar nu o vad pe AppStore. Se stie ceva de ea ?

19. #1459 SP
    Member Dante's Avatar
    Codul de pwp se baga in store ca orice redeem code. Fie ca incerci din joc sau din store direct e acelasi lucru

20. #1460 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Codul il puteti introduce in joc, din Store in meniul principal, apasati pe pentru redeem codes. Jocul a inceput sa imi placa dupa ce m-am obisnuit cu reculul acela infernal iar hartile ca si aspect si diversitate sunt geniale.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 73 of 164 FirstFirst ... 23 63 71 72 73 74 75 83 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks