Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 33 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 645

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)

1. #221 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    Ignorant poti fii.
    Acelasi lucru poti sa il spui despre orice joc care face parte dintr-o serie, nu?
    MW3 face schimbari radicale fata de ultimul COD(diferente mai mari decat a avut CoD:BO fata de CoD:MW2). Franciza CoD e intr-o dezvoltare continua si spre deosebire de modelul de gandire Apple (nu ascultam ce zici tu - clientul - iti dam noi un produs de care credem noi ca ai nevoie) ei chiar isi asculta comunitatea, exemplu concret ar fi toata povestea cu quickscopers.
    Ca de exemplu? nu-s rautacios, poate neindeajuns de informat.

2. #222 SP
    Junior Member alin_e's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    m-am uitat la toate filmuletele aparute pe gametrailers, iar concluzia este cat se poate de simpla: alt DLC pentru Call of Duty 4 Modern Warfare!
    Da,chiar din denumire ne dam seama ca este o continuare a COD 4,you know...Nu stiu la ce te asteptai dar multiplayer-ul MW3 a fost dezvoltat avand la baza acelasi mod din MW2,asta se vede clar.Au echilibrat gameplay-ul si cam atat,insa asta a si fost scopul lor din cate imi dau eu seama(nu de alta,dar in fiecare interviu auzeam cuvantul "ballance" si derivatele lui de foarte multe ori).Ce are inovativ?Pai cele 3 clase,killstreak-urile si cam atat.E drept ca n-are nicio imbunatatire grafica,insa de ce ar fi avut nevoie de asa ceva?Doar pt. ca jocul concurent atrage prin asa ceva?NU.Grafica MW2 a fost foarte buna si nu prea existau motive s-o schimbe.In fact,decizia de a cumpara sau nu jocul ramane numai si numai a ta.

Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Pacat.Nu cred ca am sa-l mai cumpar.Sau eventual o sa-l iau pt colectie sau doar pentru campanie.Lipsa de inventivitate a developerilor ....nu stiu..imi scoate ochii ...asa...in evidenta.
    Tu glumesti,corect?Ori asta,ori nu intelegi pe deplin cuvantul "inventivitate".Confirmed kills,new killstreaks,cele 3 noi clase(cred ca o sa zici ca-s preluate din alte jocuri trolololo).Astea nu-s inovatii aduse jocului?Eu asa ma gandeam,in sinea mea.Mai apoi ai si modul Survival(si sa nu-mi spui ca se aseamana cu modul Zombie ca te faci de ras),care e complet nou si foarte distractiv(din trailere).Adauga toate astea jocului + echilibrul dintre arme - Intervention si vezi ce-ti iese.Mie imi e ok rezultatul.

Quote Originally Posted by Khufu View Post
    Hai, stii doar ca se va vinde pentru ca scrie CoD pe el. Am mai vorbit noi de cantitate, calitate etc.
    N-am ce comentarii sa fac pentru ca pur si simplu nu esti nici de departe fan al seriei(suna mai frumos daca o spun asa).In plus,nu iti inteleg rostul pe topicul asta...imi miroase a troll.Totusi,e pararea ta si nimeni nu ti-o poate contesta.
    Nu luati postul asta ca pe o rautate din partea mea.V-am raspuns,nimic mai mult.
    Puteti s-o luati ca pe fanboy-ism sau nu...just my two cents.

3. #223 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

4. #224 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Find Makarov, a Project Kingfish short live-action film in the Call of Duty: Modern Warfare 3 world

5. #225 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Ce tare o fost finala. Eu tineam cu Infinity doar ca toti putalaii de pe Live au numele Optic XXXXX

6. #226 SP
    Junior Member xBulk's Avatar
    "YO DAWG I HEARD YOU LIKE MW3 SO I PUT MW2 IN YOUR MW3 GAME CASE"

7. #227 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Asta nu e decat impresia ta, aroganta si jignitoare fata de milioanele de gameri care cumpara COD. Ti-am mai explicat ca oamenii il prefera datorita ritmului de joc si controlului, asta il deosebeste de restul shooterelor online.

Am vorbit de asta in alt context, legat de marimea hartilor din MP Battlefield, cand iti spuneam ca doar pt ca o plansa e mare nu inseamna ca e neaparat si buna. Ce legatura are asta cu topicul de fata?

Nu ai de ce sa te simti jignit pentru ca e un adevar, multi dintre cei care cumpara CoD nici nu au habar cum arata jocurile de dinainte de MW2 pentru ca nu le-au jucat niciodata. Pustimea americana, adica grosul vanzarilor, este minora. Cand crezi ca au jucat ei jocurile mai vechi ale seriei? La 10 ani? Sa fim seriosi.

Poate ai uitat. Iti reimprospatez memoria. Am vorbit de marimea hartilor, adevarat, dar si de vanzari/popularitate/gandirea de turma. Daca e atat de cumparat trebuie sa fie ceva de capul lui, nu? Raspuns: Nu. Este doar numele de el. Lumea il cumpara pentru ca asa face an de an, cumpara orice vine din directia respectiva. Cum am mai spus, daca era vorba de vanzari si alte cele, Justin Bieber si Hannah Montana erau langa Beatles. Ce incerci tu sa propui, ca daca vinde enorm inseamna ca lumea vede ca e joc bun nici nu se poate lua in calcul. Normal ca vinde enorm, pana si Black Ops a vandut. Numele face toti banii.

Quote Originally Posted by alin_e View Post
    N-am ce comentarii sa fac pentru ca pur si simplu nu esti nici de departe fan al seriei(suna mai frumos daca o spun asa).In plus,nu iti inteleg rostul pe topicul asta...imi miroase a troll.Totusi,e pararea ta si nimeni nu ti-o poate contesta.
    Nu luati postul asta ca pe o rautate din partea mea.V-am raspuns,nimic mai mult.
    Puteti s-o luati ca pe fanboy-ism sau nu...just my two cents.

Si daca nu sunt un fan al serie CoD (ce-a mai ramas din ea) inseamna ca nu am voie sa-mi postez parerea? Cand cineva nu este de aceasi parere cu tine inseamna autmoat ca e troll? Asta ar insemna ca nici Downshifting (spre exemplu) sa nu aiba voie sa posteze pe topicul de BF3, ca na, nu este fan si uraste ca alearga mult pe harta. Ce e tampenia asta? Atat timp cat nu vin cu comment-uri de genul "BF3 > MW3" si imi expun parerea intr-un mod civilizat, nu vad unde e problema. D-aia e forum, sa discuti.

8. #228 SP
    Member Cata96's Avatar
    U kiding me?
    Ce afla oamenii de pe messenger.... https://www.playfire.com/bf3-vs-mw3

9. #229 SP
    Junior Member alin_e's Avatar
    Nu ai de ce sa te simti jignit pentru ca e un adevar, multi dintre cei care cumpara CoD nici nu au habar cum arata jocurile de dinainte de MW2 pentru ca nu le-au jucat niciodata. Pustimea americana, adica grosul vanzarilor, este minora. Cand crezi ca au jucat ei jocurile mai vechi ale seriei? La 10 ani? Sa fim seriosi.

Poate ai uitat. Iti reimprospatez memoria. Am vorbit de marimea hartilor, adevarat, dar si de vanzari/popularitate/gandirea de turma. Daca e atat de cumparat trebuie sa fie ceva de capul lui, nu? Raspuns: Nu. Este doar numele de el. Lumea il cumpara pentru ca asa face an de an, cumpara orice vine din directia respectiva. Cum am mai spus, daca era vorba de vanzari si alte cele, Justin Bieber si Hannah Montana erau langa Beatles. Ce incerci tu sa propui, ca daca vinde enorm inseamna ca lumea vede ca e joc bun nici nu se poate lua in calcul. Normal ca vinde enorm, pana si Black Ops a vandut. Numele face toti banii.

Si daca nu sunt un fan al serie CoD (ce-a mai ramas din ea) inseamna ca nu am voie sa-mi postez parerea? Cand cineva nu este de aceasi parere cu tine inseamna autmoat ca e troll? Asta ar insemna ca nici Downshifting (spre exemplu) sa nu aiba voie sa posteze pe topicul de BF3, ca na, nu este fan si uraste ca alearga mult pe harta. Ce e tampenia asta? Atat timp cat nu vin cu comment-uri de genul "BF3 > MW3" si imi expun parerea intr-un mod civilizat, nu vad unde e problema. D-aia e forum, sa discuti.
    Corect,aici discutam.Eu nu percep ca discutie sa spui ca seria COD se vinde datorita numelui.De la MW2 incoace seria a devenit una dintre cele mai populare(doar atat se vede din vanzari).Probabil ca Black Ops nu a venit cu nimic inovativ(dpdv grafic),dar cu toate astea s-a vandut bine,si pentru ca se numeste COD,dar si pentru ca este arcade,are gun-on-gun action si este usor de jucat spre deosebire de celelalte shootere.Da,asta e mentalitatea oamenilor in general,prefera sa joace un joc cat mai "simplu"(nu ca dificultate) si rapid daca se poate.Adica de ce sa ma complic cu shootere cu un nivel mare de realism cand pot juca ceva simplu bazat pe cat de repede apas pe butonul alocat comenzii "Shoot"(oricat ar putea cineva sa nege,asta-i conceptia generala).Un alt motiv pentru care lumea cumpara mereu ultimul joc din serie este acela ca marea majoritate a jucatorilor de COD migreaza spre acel ultim joc.In plus mai avem si Campania(in cazul Modern Warfare) si Spec Ops/Survival sau oricum vor decide sa-i mai zica...Deci sunt mai multe motive pentru care COD se vinde in numar din ce in ce mai mare.Bineinteles,nu incerc sa-ti schimb parerea,eu doar mi-o expun pe a mea.

10. #230 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Daca e atat de cumparat trebuie sa fie ceva de capul lui, nu? Raspuns: Nu. Este doar numele de el. Lumea il cumpara pentru ca asa face an de an, cumpara orice vine din directia respectiva. ... Numele face toti banii.
    Sunt lucruri diferite aici pe care le confunzi si amesteci intre ele. Una e ca un joc sa fie popular, alta e ca acel joc sa fie bun si alta e ca acel joc sa fie cumparat din motive ridicole (numele jocului, de ex).

Sunt atat de multe jocuri bune aparute in ultimii ani, carora li se face atat de multa publicitate (inclusiv seriei COD, Activision nu se sfieste sa arate gameplay si detalii din noile jocuri ale seriei) incat mi se pare ridicol ca un astfel de produs sa fie cumparat doar pt ca se cheama COD in detrimentul altora. Gamerii stiu ce contine un joc de COD si chiar daca nu au jucat acum 2 ani MW2 sau, mai recent, Blops, pot vedea cu usurinta in ce constau ele inainte sa dea banii.
    Si nu e niciun mister: COD atrage prin ritmul de joc, controlul fluid si continut. De ex., MW3 se pare ca va aduce 16 de harti in MP (la fel ca MW2), adica mai mult decat au alte shootere cu DLC-uri cu tot.

pana si Black Ops a vandut.
    Blops e un joc bun. L-ai jucat online? Ce anume nu ti-a placut?

Atat timp cat nu vin cu comment-uri de genul "BF3 > MW3" si imi expun parerea intr-un mod civilizat, nu vad unde e problema. D-aia e forum, sa discuti.
    Absolut de acord. Cine vrea doar informatii strict legate de joc, sa se aboneze la siturile/buletinele oficiale.

11. #231 SP
    Member Cata96's Avatar
    Ooops
    Deja dam in Fanboy-isme.....ducetiva pe alt thread.....
    Suntem pe threadul de MW3 nu cel de SpamBox.
    Daca nu va place jocul nu trebuie sa incepem sa povestim de Cod 1;2;3;MW(4);WaW(5);...........si de nu stiu ce copii care nu au jucat nu stiu ce.
    Eu intru pe thread ca sa vad daca au aparut ceva informatii si vad doar rahaturi.

Maine o sa scot un joc cu titlul ''Buy or Die'' sa vedem daca se vinde.....

12. #232 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Nu mai folosiți butonul de Report c�nd nu este cazul, din c�te văd se păstrează un ton civilizat și se discută la obiect.

13. #233 SP
    Sunt lucruri diferite aici pe care le confunzi si amesteci intre ele. Una e ca un joc sa fie popular, alta e ca acel joc sa fie bun si alta e ca acel joc sa fie cumparat din motive ridicole (numele jocului, de ex).

Sunt atat de multe jocuri bune aparute in ultimii ani, carora li se face atat de multa publicitate (inclusiv seriei COD, Activision nu se sfieste sa arate gameplay si detalii din noile jocuri ale seriei) incat mi se pare ridicol ca un astfel de produs sa fie cumparat doar pt ca se cheama COD in detrimentul altora. Gamerii stiu ce contine un joc de COD si chiar daca nu au jucat acum 2 ani MW2 sau, mai recent, Blops, pot vedea cu usurinta in ce constau ele inainte sa dea banii.
    Si nu e niciun mister: COD atrage prin ritmul de joc, controlul fluid si continut. De ex., MW3 se pare ca va aduce 16 de harti in MP (la fel ca MW2), adica mai mult decat au alte shootere cu DLC-uri cu tot.

Blops e un joc bun. L-ai jucat online? Ce anume nu ti-a placut?

Absolut de acord. Cine vrea doar informatii strict legate de joc, sa se aboneze la siturile/buletinele oficiale.

Pai da, sunt lucruri diferite, nu amestec nimic. CoD e popular, nu e bun (pentru mine) si este cumparat pentru ca face parte din cea mai vanduta serie de MP shooter. CoD este, practic, singurul joc din lume care si-ar permite luxul de a nu arata niciun trailer/screenshot/teaser timp de un an si totusi sa vanda mult mai mult decat orice alt joc. Nu trebuie decat sa anunte data lansarii si lumea l-ar cumpara fara ezitare. Stiu ce cumpara, noul CoD, un fel de Madden/FIFA al shooterelor, un joc pe care daca nu-l joci, nu esti la moda. Toti baietii de Youtube il joaca, il comenteaza, fac mega trickuri si montaje cu el. Cum sa nu-l cumperi? Are acelasi engine, redenumeste killstreaks-urile, readuce niste perk-uri/deathstreaks stupide? Nu conteaza, oricum lumea o sa-l joace. O sa se lamenteze si o sa-l joace in continuare.

Spune-mi un alt joc din aceasta categorie care a fost lansat in ultimii ani si care a avut parte de publicitatea de tip CoD (in afara de BF3, desigur). Oamenii stiu ce cumpara: noul trend.
    Acum imi zici de 16 harti. Ti-am mai zis eu, daca toate sunt cat o cutie de chibrituri si daca pe toate te spawneaza in fata adversarului si mori din random nades, pot sa faca si 200. Sunt egale cu 0. Pentru mine, bineinteles. Cantitate, calitate.

Black Ops este o treapta mai sus decat MW2. Cu toate astea, nu il consider neaparat un succes. Era destul de greu sa faci ceva mai stupid decat Tactical Nuke, OMA, Painkiller, Noobtubes, Danger Close, Commando, posibilitatea de boosting din cauza uneltelor puse la dispozitie, suport aerian extrem de OP. Lasand la o partea optimizarea foarte proasta pe un engine vechi, are si el pacatele lui. Incepand de la harti gandite prost pana la OP killstreaks ca Blackbird/Chopper Gunner, de la arme laser (Famas anyone?) pana la spawn trapping si sistem prost de spawn, de la sunete de tot rasul pana la campanie SP care rivalizeaza cu un film facut de Michael Bay (nu ca asta ar fi vreo bila alba pentru ei). Sper sa nu-mi spui ca BF (spre exemplu) are si el suport aerian si ca si el e OP. Stim cum sta treaba cu pilotatul vs. apasat pe butonul fire asupra romburilor rosii.

Am uitat sa zic de DLC-uri, acel continut al jocurilor facut inca de dinainte de lansare si pus la vanzare din 2 in 2 luni cand el trebuia sa fie accesibil tuturor odata cu achizitionarea jocului? Aici nu sunt ei singurii, si cei de la EA o s-o faca, dar totusi nu cred ca vor fi asa de morti dupa bani sa scoata atatea map pack-uri la 15 $ bucata. Ramane de vazut, poate ma insel.

Quote Originally Posted by Graft View Post
    Nu mai folosiți butonul de Report c�nd nu este cazul, din c�te văd se păstrează un ton civilizat și se discută la obiect.

Hehe, poate unii sunt mai sensibili.

14. #234 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

15. #235 SP
    Member cipvas's Avatar
    Oooo, am vazut ceva drone pe acolo.Deja devine interesant...

16. #236 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

17. #237 SP
    Pai da, sunt lucruri diferite, nu amestec nimic. CoD e popular, nu e bun (pentru mine) si este cumparat pentru ca face parte din cea mai vanduta serie de MP shooter.
    E cea mai vanduta serie de MP shooter pt ca ofera ceea ce lumea cauta: adrenalina, actiune non-stop, grafica buna, control fluent, nenumarate posibilitati de personalizare, rasplati satisfacatoare pt jucatorii buni, continut bogat etc.

Toti baietii de Youtube il joaca, il comenteaza, fac mega trickuri si montaje cu el.
    Pe YT Cod e omniprezent pt ca meciurile dureaza putin, clipul nu are dimensiune mare, se incarca rapid pe site, e comod sa comentezi pe un gameplay de 6-7 minute, Theatre Mode care-ti permite sa postezi jocuri bune fara sa inregistrezi tot timpul etc. Nu e nimic rau in toate astea.

Cum sa nu-l cumperi? Are acelasi engine
    Pai daca jocul arata peste multe jocuri de anul asta ca si grafica si arata bine in sine de ce sa-l schimbe? Poate nu toti pasionatii de shootere tin neaparat sa dea gauri in pereti cu RPG-ul.

Acum imi zici de 16 harti. Ti-am mai zis eu, daca toate sunt cat o cutie de chibrituri si daca pe toate te spawneaza in fata adversarului si mori din random nades, pot sa faca si 200.
    Evident, exagerezi. Hartile COD sunt medii ca marime (in afara de exceptii ca Rust sau Nuketown) si bine gandite deoarece permit o libertate mare de abordare: au si posibilitati de CQC, si linii medii si lungi de tragere, poti sa joci si agresiv si tactic etc. Intotdeauna sunt pline de actiune si rareori intr-un joc de COD ai timpi morti.
    Spawn in fata adversarului si random grenades nu se intampla in COD mai mult decat in orice alt FPS online (MoH poate lua lejer trofeul asta) si mai ales intr-un singur mod de joc, Demolition.

Incepand de la harti gandite prost pana la OP killstreaks ca Blackbird/Chopper Gunner, de la arme laser (Famas anyone?)
    Blackbird necesita 8 killuri facute cu arma, dureaza 30 de secunde si poate fi anihilat cu un simplu CounterSpyPlane, pt care iti trebuie 4 killuri. Chopperul necesita 9 killuri, poate fi doborat cu numai doua rachete, inamicii au invulnerabilitate la spawn vreo 3 secunde iar inamicii cu Ghost Pro iti sunt invizibili. Ce a asa de OP in astea?
    Famas a fost OP, intre timp l-au mai temperat. Arata-mi shooterul care sa nu aiba macar o arma OP. Oricum, pe mine nu m-a impresionat Famas, arma mea favorita in Blops e Spas12 cu care am peste 12.000 de fraguri facute si un KD de 3,75.

Sper sa nu-mi spui ca BF (spre exemplu) are si el suport aerian si ca si el e OP. Stim cum sta treaba cu pilotatul vs. apasat pe butonul fire asupra romburilor rosii.
    Pilotatul da, in BF nu e usor, dar ceilalti oameni din elicopter nu fac decat sa tina apasat tragaciul. Si nici macar nu fac ceva sa merite asta, decat sa astepte sa se spawneze vehiculul si sa aiba bafta de un pilot bun.

Am uitat sa zic de DLC-uri, acel continut al jocurilor facut inca de dinainte de lansare si pus la vanzare din 2 in 2 luni cand el trebuia sa fie accesibil tuturor odata cu achizitionarea jocului? Aici nu sunt ei singurii, si cei de la EA o s-o faca
    COD-urile vin de la inceput cu mai multe harti de MP si mai multe moduri de joc decat au alte shootere cu tot cu DLCuri. Puteau sa scoata si Activision jocul cu 8 harti si apoi sa vanda doua DLC-uri de 4 harti cu 5$ bucata. Era mai bine asa?!

18. #238 SP
    E cea mai vanduta serie de MP shooter pt ca ofera ceea ce lumea cauta: adrenalina, actiune non-stop, grafica buna, control fluent, nenumarate posibilitati de personalizare, rasplati satisfacatoare pt jucatorii buni, continut bogat etc.

Aici nu cred ca mai trebuit batut moneda, nu cadem la intelegere nicicum. Tu crezi ca jocul vinde pentru ca ofera foarte multe, eu cred ca vinde doar prin nume si faima ca cel de dinainte a vandut mult. Legat de personalizare, nu pot sa zic nimic, pe mine nu ma incalzeste o emblema pe arma/golden camo (ceva mai gretos de atat exista?) sau faptul ca pot sa-mi pun semnul Treyarch de culoare rosie ca RDS. In fine, trecem peste. La grafica, ma abtin. Continut bogat? Nu stiu ce vrei sa zici cu asta. Te referi la moduri de joc? Da, are destule moduri de joc. Unele sunt OK. Rasplata pentru jucatorii buni? Care e asta?
    Spune-mi si mie ce intelegi tu prin control fluent. Tot o arunci pe asta cu controlul fluent. Inseamna sa alerg cu Dragunovul in mana pe harta si sa fiu aproape la fel de rapid ca cel cu un UMP? Sa sar de colo colo? Ce e fleunt la CoD si nu e fluent la orice alt joc?

Pe YT Cod e omniprezent pt ca meciurile dureaza putin, clipul nu are dimensiune mare, se incarca rapid pe site, e comod sa comentezi pe un gameplay de 6-7 minute, Theatre Mode care-ti permite sa postezi jocuri bune fara sa inregistrezi tot timpul etc. Nu e nimic rau in toate astea.

Nu am zis ca e ceva rau. CoD este omniprezent pentru ca a prins la public treaba iar baietii au vazut o oportunitate de a iesi din anonimat si de a face bani cu ajutorul unui joc. Nu are legatura cu durata unui meci sau dimensiunea clipului. Nu se incarca rapid pentru toti, depinde de ce net ai, deci asta e relativa. Mai ales ca Americanii nu sunt pe teava ca noi. Poate o fi comod, nu stiu, nu am incercat. Acum toti se inregistreaza si se pun pe YT pentru ca asta e trendul. Toti vor sa fie cunoscuti.

Pai daca jocul arata peste multe jocuri de anul asta ca si grafica si arata bine in sine de ce sa-l schimbe? Poate nu toti pasionatii de shootere tin neaparat sa dea gauri in pereti cu RPG-ul.

Gauri in pereti cu RPG-ul tin de engine. Daca tu spui ca arata mai bine decat mult jocuri doar pentru ca adauga bloom si 2 texturi, atunci e bine. Nu are rost sa comentez. Apropo, tot nu mi-ai zis de alte jocuri aparute in ultimii ani care au avut parte de publicitate masiva. Sper ca o sa-mi spui de niste FPS-uri cu MP, da? Si trebuia sa citesti toata fraza, era vorba ca lumea cumpara desi produsul este aproximativ acelasi, doar niste chestii redenumite/schimbate. Nu ma refer doar la engine.

Evident, exagerezi. Hartile COD sunt medii ca marime (in afara de exceptii ca Rust sau Nuketown) si bine gandite deoarece permit o libertate mare de abordare: au si posibilitati de CQC, si linii medii si lungi de tragere, poti sa joci si agresiv si tactic etc. Intotdeauna sunt pline de actiune si rareori intr-un joc de COD ai timpi morti.
    Spawn in fata adversarului si random grenades nu se intampla in COD mai mult decat in orice alt FPS online (MoH poate lua lejer trofeul asta) si mai ales intr-un singur mod de joc, Demolition.

Sunt medii cu numele, ca asa scrie acolo cand le-au catalogat. Libertate mare de abordare? Glumesti, nu? CoD a fost intotdeauna jocul care te-a fortat la CQC, posibilitatile de "flancare" sunt niste glume proaste. Esti fortat mereu sa alergi ca un nebun, fara pic de strategie. Aici e vorba de gusturi, clar.
    Exemplu, BC2 care nici macar nu e din franciza principala. Nu te spawnezi in fata inamicului niciodata, decat daca tu alegi sa te spawnezi pe un team mate care e in plina lupta. Dar acolo ai posibiitatea de a alege intre 3 locatii diferite si baza. Ai toate sansele sa iti alegi un loc mai putin aglomerat, pe cand in CoD esti fortat de sistemul stupid. Nu stiu daca MoH ia premiul, desi este un joc prost, faptul ca hartile sunt o idee mai mari, te ajuta.

Blackbird necesita 8 killuri facute cu arma, dureaza 30 de secunde si poate fi anihilat cu un simplu CounterSpyPlane, pt care iti trebuie 4 killuri. Chopperul necesita 9 killuri, poate fi doborat cu numai doua rachete, inamicii au invulnerabilitate la spawn vreo 3 secunde iar inamicii cu Ghost Pro iti sunt invizibili. Ce a asa de OP in astea?
    Famas a fost OP, intre timp l-au mai temperat. Arata-mi shooterul care sa nu aiba macar o arma OP. Oricum, pe mine nu m-a impresionat Famas, arma mea favorita in Blops e Spas12 cu care am peste 12.000 de fraguri facute si un KD de 3,75.

Daca joci cu niste oameni care nu au atins in viata lor un joc FPS sau sunt total pe langa desi il joaca de ani de zile, da, Blackbird este degeaba. O echipa intreaga de inamici iti vede pozitia exact pe harta, pana si in ce directie te uiti. Faci mereu 4 kill-uri? Atunci bravo. De la Blackbird ajung la Chopper, si de acolo la dogs si gunship. Pana sa tragi tu cu rachete, ala spammeaza butonul de fire unde vede cu ochii. Daca tu nu vezi nimic OP, atunci o lasam asa.
    Nu stiu cat de mult l-au temperat, avand in vedere ca lumea inca se plange pe forumurile lor. Se poate sa ai dreptate, nu mai detin jocul. Aici nu e vorba de ce te-a impresionat pe tine, ca nu toti sunt ca tine sau ca mine, sa incerce si provocari. Multimea se duce pe armele care au recul foarte putin spre deloc si cu care fac multe kill-uri.

Pilotatul da, in BF nu e usor, dar ceilalti oameni din elicopter nu fac decat sa tina apasat tragaciul. Si nici macar nu fac ceva sa merite asta, decat sa astepte sa se spawneze vehiculul si sa aiba bafta de un pilot bun.

Da, pai si ce vrei sa faca, sa piloteze toti deodata? Poate nu merita, poate ca fac camp dupa un elicopter si un pilot bun, insa tot trebuie sa-si foloseasca ochii si sa se uite pe harta dupa inamici. Nu ii serveste jocul pe tava. Intelegi, da?

COD-urile vin de la inceput cu mai multe harti de MP si mai multe moduri de joc decat au alte shootere cu tot cu DLCuri. Puteau sa scoata si Activision jocul cu 8 harti si apoi sa vanda doua DLC-uri de 4 harti cu 5$ bucata. Era mai bine asa?!

Nu, era mai bine daca nu era niste ahtiati dupa bani si ofereau restul jocului, gratis, pe discul pe care il cumperi. Dar nu doar ei sunt de blamat. Daca lumea cumpara, ei sunt prosti sa nu ofere? Vom vedea ce ofera BF3 in materie de numar de harti cu tot cu DLC-uri (in afara de BTK), atunci putem sa ne pronuntam care are mai multe.

19. #239 SP
    Legat de personalizare, nu pot sa zic nimic, pe mine nu ma incalzeste o emblema pe arma/golden camo (ceva mai gretos de atat exista?) sau faptul ca pot sa-mi pun semnul Treyarch de culoare rosie ca RDS. In fine, trecem peste.

E vorba de multitudinea de perkuri, arme, atasamente pt arme, multitudinea de killstreakuri, emblemele personalizabile, camuflajele pt arme.

Rasplata pentru jucatorii buni? Care e asta?

De ex., cu cat un jucator e mai bun, cu atat poate obtine de mai multe ori killstreakurile bune si avea o influenta decisiva asupra meciului.

Spune-mi si mie ce intelegi tu prin control fluent.

Adica personajul se misca natural si rapid, nu te simti de parca ai controla un obez cu 300 de kg de echipament pe el, asa cum era, de ex., in KZ2.

Dar acolo ai posibiitatea de a alege intre 3 locatii diferite si baza.

Si in COD ai posibilitatea sa-ti alegi singur spawnul, oriunde pe harta, de aia exista Tactical Insertion. Lumea nu prea o foloseste pt ca spawnurile din COD sunt bune.

Nu se incarca rapid pentru toti, depinde de ce net ai, deci asta e relativa.

Daca meciurile ar fi avut chiar si 30-40 de minute, ca in Rush/BF, fisierul video ar fi avut o marime mult mai mare si deci ar fi durat mai mult sa fie urcat pe YT, indiferent de conexiunea fiecaruia la net sau de puterea procesorului care prelucreaza formatul.

Esti fortat mereu sa alergi ca un nebun, fara pic de strategie. Aici e vorba de gusturi, clar.

Daca ar fi fost asa de haotic, nu ar mai fi existat o linie clara intre jucatori buni si jucatori mediocrii. Dar sunt oameni care au un KD si un WL de 3-4 ori mai mare decat altii, ceea ce inseamna ca primii au o strategie care functioneaza. Eu de ce am un KD de aproape 4 folosind in special shutgunul? Pt ca stiu sa navighez harta in asa fel incat sa ma feresc de liniile de tragere lungi si sa flanchez adversarii in spatii inchise. Daca as fi alergat de nebun si la intamplare pe harta cu Spas12 as fi fost norocos sa am un KD pozitiv.

Faci mereu 4 kill-uri?

E suficient ca un singur om din cealalta echipa sa faca 4 killuri si s-a zis cu Bbirdul tau.

trebuia sa citesti toata fraza, era vorba ca lumea cumpara desi produsul este aproximativ acelasi, doar niste chestii redenumite/schimbate.

S-a mai explicat pe topicul asta ca jocul nu e aproximativ acelasi si ca sunt destule diferente. E normal sa fie si asemanari insa, din moment ce apartin aceleiasi serii. E ca si cum ai zice ca BF3 va fi `aproximativ acelasi` cu BFBC2 pt ca ambele contin aceleasi moduri de joc, vehicule si harti mari.

Nu, era mai bine daca nu era niste ahtiati dupa bani si ofereau restul jocului, gratis, pe discul pe care il cumperi.

Din moment ce COD ofera din start mai mult decat ofera altii cu tot cu DLC-uri, nu inteleg cu ce drept le ceri sa-ti dea si mai mult continut gratis. Dice/EA a cerut 10$ pt un DLC in MoH ce continea un mod de joc si doua harti noi. Dupa ce jocul a avut 5 harti cu 3 moduri de joc si alte trei cu un singur mod de joc.
    Intr-adevar, sa vedem daca si-au mai subtiat obrazul legat de BF3.

20. #240 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Elpresador: Discutii si impresii despre MW3 click

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 33 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast