Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 381 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... LastLast
Results 841 to 860 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #841 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Eu am peste 15 comenzi facute la TheHut, nici una nu a disparut si am primit tot (in provincie, vreo 4-5 adrese in Bucuresti).
    Cel mai grav a fost cand a fost perioada cu greva din iarna/primavara cand dura cam 20-25 de zile sa primesti un colet. Insa in vara asta comandam luni si miercuri mi-l punea postasul in cutie

2. #842 SP
    Member RobertDinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Mai sunt probleme cu ShopTo? Sa ma risc sa cumpar ceva de la ei fara PayPal?

4 Carduri am schimbat din cauza Shopto si The Hut, sunt si in UK (pt cei care nu stiu), nu o sa ai gaura in cont in prima saptamana sau prima luna dar te trezesti peste 3 4 luni ca ti-a facut gaura in cont , eu mi-am recuperat banii ca am avut contul cu asigurare dar ca fapt divers..
    ps: aveam si acel Secur pay prin mastercard ,... tot degeaba

3. #843 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu mai e mult, cred ca la ora 23 se termina promotia: Team Fortress 2

4. #844 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar

5. #845 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Quote Originally Posted by RobertDinu View Post
    4 Carduri am schimbat din cauza Shopto si The Hut, sunt si in UK (pt cei care nu stiu), nu o sa ai gaura in cont in prima saptamana sau prima luna dar te trezesti peste 3 4 luni ca ti-a facut gaura in cont , eu mi-am recuperat banii ca am avut contul cu asigurare dar ca fapt divers..
    ps: aveam si acel Secur pay prin mastercard ,... tot degeaba
    Am cumparat si eu de la TheHut. Cum adica ti-au facut gaura in cont?

6. #846 SP
    Member maniac360's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Sa ne anunti cand vei avea o tranzactie de vreo 300 de euro pe un site suedez care vinde bilete de orice fel, evident fara acordul tau.
    Eu nu mai bag cardul la Shopto in veci, de cand am avut inchise 2 carduri, ultimul folosit doar pe site-ul respectiv, si unui prieten de-al meu i-a fost facuta "surpriza" de mai sus.
    Sper sa nu fie cazul, oricum cardul de la ING il folosesc numai ca sa comand de pe shopto si thehut si depun banii pentru comenzi inainte cu 1-2 ore (prin transfer online de pe alt card).
    O singura data mi-au anulat cardul pe motivul tranzactiilor ilicite insa nu am pierdut absolt nici un ban, toti banii sunt asigurati de banca, deci nu vad care-i stresul. Intr-adevar singurul inconvenient, in cazul in care sunt probleme, e ca ramai fara card 1-2 saptamani.
    Ca fapt divers, de la jumatatea anului pana acum am comandat mai mult de 10 filme blu-ray de pe thehut/zavvi si inca nu au fost probleme si sper sa nici nu fie, intrucat site-urile acestea sunt principala mea sursa de jocuri/filme.

Quote Originally Posted by RobertDinu View Post
    eu mi-am recuperat banii ca am avut contul cu asigurare dar ca fapt divers..
    Nu exista conturi bancare fara asigurare (la fraude), nici macar in Romania.

LE: O singura data, in aceasta perioada, nu am primit un film de pe thehut si atunci am sunat la banca dupa 30 de zile si ING-ul mi-a dat banii inapoi imediat.

7. #847 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu mai recomand nimanui TheHut. maniac360 poate tu iti permiti sa stai sa depui bani cu 1-2 ore inainte, sau iti permiti sa astepti 30 de zile sa-ti iei banii inapoi... Unii ca mine insa nu. Am facut o comanda mare pe TheHut anul trecut prin Noiembrie, in ideea ca voi face cadouri de Craciun. Pe langa faptul ca am avut impresia ca au trimis joc cu joc (cate unul pe zi), de mi-au ajuns unele prin Ianuarie... altele n-au mai ajuns deloc (si aici s-a vazut cat de rapid raspund la mailuri - alias mai greu, saptamanal daca se poate). Scandaluri, probleme cu banca... TheHut = off pentru mine. Asa cum a devenit si playasia.com, unde am avut jocuri ce mi-au venit dupa 6 luni

ShopTo, desi nu mai cumparasem de aproape un an... m-am trezit cu cardul blocat din cauza lor.

Amazon.co.uk, m-am trezit ca am comandat jocuri ce erau pe stoc, si inca sunt in pending la shipping. De exp. am acum 2 jocuri cumparate pe amazon.co.uk de mai bine de o luna, estimeaza ca mi-l trimit peste 2 saptamani or so. De parca ar fi preorder, nu alta (si sunt jocuri vechi, lansate mai bine de un an). Foarte aiurea, avand in vedere ca jocurile de pe stoc imi veneau in 3-4 zile.

O sa para bizar, dar pana acum cel mai bine mi-a fost cu ebay.co.uk. Daca sunteti atenti de la cine cumparati si gasiti niste selleri seriosi, not a problem. Plus asigurarea PayPal (la care am apelat si eu de 2 ori in 300 de tranzactii or so).

8. #848 SP
    Member maniac360's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu mai recomand nimanui TheHut. maniac360 poate tu iti permiti sa stai sa depui bani cu 1-2 ore inainte, sau iti permiti sa astepti 30 de zile sa-ti iei banii inapoi... Unii ca mine insa nu. Am facut o comanda mare pe TheHut anul trecut prin Noiembrie, in ideea ca voi face cadouri de Craciun. Pe langa faptul ca am avut impresia ca au trimis joc cu joc (cate unul pe zi), de mi-au ajuns unele prin Ianuarie... altele n-au mai ajuns deloc (si aici s-a vazut cat de rapid raspund la mailuri - alias mai greu, saptamanal daca se poate). Scandaluri, probleme cu banca... TheHut = off pentru mine. Asa cum a devenit si playasia.com, unde am avut jocuri ce mi-au venit dupa 6 luni

ShopTo, desi nu mai cumparasem de aproape un an... m-am trezit cu cardul blocat din cauza lor.

Amazon.co.uk, m-am trezit ca am comandat jocuri ce erau pe stoc, si inca sunt in pending la shipping. De exp. am acum 2 jocuri cumparate pe amazon.co.uk de mai bine de o luna, estimeaza ca mi-l trimit peste 2 saptamani or so. De parca ar fi preorder, nu alta (si sunt jocuri vechi, lansate mai bine de un an). Foarte aiurea, avand in vedere ca jocurile de pe stoc imi veneau in 3-4 zile.

O sa para bizar, dar pana acum cel mai bine mi-a fost cu ebay.co.uk. Daca sunteti atenti de la cine cumparati si gasiti niste selleri seriosi, not a problem. Plus asigurarea PayPal (la care am apelat si eu de 2 ori in 300 de tranzactii or so).
    Imi permit la fel de mult ca orice user de pe acest forum, insa transferul il fac online si-mi ia max 1 minut si fac chestia asta pentru ca in cazul in care apare o problema sa nu stau cu sume mari blocate pana se rezolva cu banca. Asteptarea de 30 de zile dupa o suma blocata e intr-adevar foarte neplacuta, dar macar nu raman cu banii dati (evident as prefera sa-i am instant inapoi).
    Pana acum nu am avut probleme majore cu site-urile mai sus mentionate, asa ca nu am cautat alternative. Daca ma ard si eu de cateva ori probabil o sa trec si eu pe paypal sau ebay, orice in afara de cumparatul jocurilor/filmelor din Romania la supra pret.

9. #849 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    sau cu riscul sa ma repet, se risca altii pt voi

10. #850 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...a avut cineva probleme cu play-asia �n ultima vreme?

Am dat comandă acum c�teva zile la Mushihimesama ****ri Ver 1.5...totul oki, și primesc mail, cam de o oră, �n care-mi spun că CC-ul meu (Visa Electron) a fost refuzat pe motiv de fonduri insuficiente

Păi cum e posibil așa ceva, doar am trecut de metoda de plată. De nu aveam bani...nu se plasa comanda.

Am mai cumpărat de pe play-asia (multe gadgeturi) tot cu CC-ul ăsta...dar asta-i prima dată c�nd pățesc așa ceva.

...mă rog, am �ncercat să plătesc (a 2-a oară) prin PayPal și nu pot

Aiurea...

Le-am dat mail să vedem care-i problema (mai exact).

11. #851 SP
    paypal merge fara probleme, numai asa platesc la ei cardul am folosit cand a fost promotia cu VISA

cheers

12. #852 SP
    ...acuma am vb. cu cei de la Raiffeisen Bank. Evident că suma a fost reținută (US$ 78.80)

Să vedem care-i faza...ce răspuns primesc de la play-asia și sper să rezolv. Ăsta e card fix pentru cumpărături on-line. Caut produsul, merg pun banii pe card, se rețin...și gata (așa evit alte chestii gay).

Dar la asta chiar nu m-am așteptat...

13. #853 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    chestii gay , tare asta

14. #854 SP
    Junior Member zyper16's Avatar
    pe siteul celor de la TheHut se pot comanda si console? si daca da, cat este transportul? tot 1.5 euro?

15. #855 SP
    Junior Member MCVlad's Avatar
    A cumparat cineva card ProDuo pentru PSP din strainatate ? La un pret mai avantajos decat din Romania..

16. #856 SP
    Banned cryyo's Avatar
    pe siteul celor de la TheHut se pot comanda si console? si daca da, cat este transportul? tot 1.5 euro?
    Eu am simulat cumpararea unei console si la costuri de transport ziceau 0,99lire.
    Daca e adevarat atunci costurile de transport sunt cele mai bune de pe TheHut sau zavvi, ca-i tot aia.
    Dar eu unul nu prea m-as baga la scule cum e un PS3 fara garantie. Sau o putem duce in RO la garantie?!?!

17. #857 SP
    hut/zavvi nu trimit decat produse mici aici. nici macar un bundle GH nu a mers luat pt ca depaseste greutatea de small packet (2 kg maxim)

18. #858 SP
    Junior Member zyper16's Avatar
    pacat ca nu livreaza,aveau niste oferte foarte tari pentru xbox

19. #859 SP
    ei nu ar avea problema sa livreze, dar asta e regula la posta. small packet trebuie sa aibe maxim 2 kg. ce depaseste rupe la bani

20. #860 SP
    Wooooooooo!

Tocmai am fost sunat de Raiffeisen Bank. Mi-au deblocat suma

No așa da!

--

De data asta am plătit prin PayPal. Măcar știu o treabă...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 381 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... LastLast