Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 47 of 381 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 147 ... LastLast
Results 921 to 940 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #921 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    sa nu intrebi la colete, ci dincolo la scrisori. ca vin cu regim de "scrisoare externa"

2. #922 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    sa nu intrebi la colete, ci dincolo la scrisori. ca vin cu regim de "scrisoare externa"
    multumesc,am intrebat la ambele ,nu a ajuns inca,si am rugat-o sa trimita mandat postal ca ma duc eu sa o iau

3. #923 SP
    Member Radoo's Avatar
    Uau, ieri mi-au luat banii cei de la amazon. Data livrării era 25.01.2010. �n seara asta, am găsit �n poştă o foaie să mă duc la poştă după o scrisoare. M-am dus şi, ce să vezi, erau jocurile! O bulină albă amazon.co.uk.
    Attached Images Attached Images photo-5-.jpg

4. #924 SP
    Member wampirash's Avatar
    Salutare,

Sunt putin mai nou , atat pe acest forum, cat si in lumea consolistilor . Am consola doar de luna trecuta. Inainte de a posta prea mult pe aici, am citit foarte multe thread-uri , in principiu ce ma intereseaza, am facut si cateva cumparaturi de la webpredator si de la altii, dar am descoperit in acest thread alte modalitati de achizitii direct din uk.

Pe foarte scurt, cine ma poate ajuta cu informatii referitor la comenzi de pe thehut.com , de exemplu.
    Din ce am inteles eu , imi fac cont, comand ce doresc , platesc cu cardul si urmeaza sa-mi vina acasa coletul ? Pana aici am zis bine ? Transportul am vazut ca scrie pe site ca e gratis in UK, dar in Romania cat costa transportul ?
    Daca sunt ceva informatii, sau anumite lucruri care ar trebui sa le fac sau sa nu le fac, cand vreau sa dau comanda pe thehut.com.

Sa inteleg ca vine acasa coletul ? As prefera sa ma duc eu la posta dupa el.

Scuzati post-ul prea lung

5. #925 SP
    shippingul se vede pe fiecare site cand iti faci cont. exemplul tau cu thehut este 0.99 per item.

de obicei vin acasa ca sunt plicuri, dar depinde de posta de care apartii (pot face aviz sa mergi sa ridici)

6. #926 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    as vrea sa imi cumpar si eu Rock Band de aici Rock Band - Game Only (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/513EHMg192L.@@AMEPARAM@@513EHMg192L doar ca nu prea am inteles care este cel vandut de amazon, deci daca vreau sa il cumpar jocul costa 14,47(acesta fiind si vandut de amazon) ? Si transportul cat este pt un joc? thx

7. #927 SP
    primul merge de la new

Order Summary

Items: �14.65
    Postage & Packing: �9.50

Order Total: �24.15

Order Totals includes VAT.

8. #928 SP
    multumesc pentru raspuns, cam mult transportul arunc o privire si pe ebay.co.uk poate gasesc mai avantajos

9. #929 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    tot cam pe acolo iesi cu transporutl si de pe ebay in general
    incearca pe shopto/thehut/zavvi

10. #930 SP
    pe ebay nu o sa iesi cu shipp la banii aia in veci. intre 0.99-4 maxim cam acolo se iese

11. #931 SP
    Junior Member Elyahu's Avatar
    Am comandat azi de pe ebay.uk Ghost Recon Advanced Warfighter, la un pret bun. Sper sa ajunga cu bine, dar, vorba lui Monky, cu transportul ieftin nu stii niciodata, merita riscul, suma nu e mare, m-am mirat ca jocul e nou, probabil l-au tinut in stoc. Ramane sa astept, pana ce se intoarce RD la Londra.

12. #932 SP
    de pe ebay conteaza foarte mult de la ce user cumperi, daca e un user ok nu cred ca vor fi probleme.

13. #933 SP
    nu ai ce risca. claim - item not received = money back in caz de ceva

14. #934 SP
    de pe ebay cum primiti jocurile, direct in cutia postala sau sunt trimise ca si colet si primesti avizul in cutia postala? si daca ai licitat pentru un produs si vrei sa renunti banuiesc ca nu se poate nu? thx.

15. #935 SP
    se poate renunta la bid.

se vede pe pagina produsului unde ai licitat

Did you know?
    You could still end up as the winning bidder if higher bids are retracted or cancelled. Continue to check the status of this item until it ends.
    eBay automatically bids on your behalf up to your maximum bid. If the item ends for less than your maximum, that's all you'll have to pay. See example .

16. #936 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    National Console Support, Inc. | Home Page

Un site super interesant (o alternativă play-asia).

17. #937 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Am mai incercat eu un site de pe la chinezi si n-am primit nimic. Noroc cu Paypal.

Astia imi par FOARTE scumpi comparativ cu Play-Asia.

18. #938 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Am mai incercat eu un site de pe la chinezi si n-am primit nimic. Noroc cu Paypal.

Păi no...mergi strict pe jocurile japanese (de aia e alternativă).

19. #939 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post

Da asta datorita mie , eu ti-am am spus site-ul ala , ma bucur ca ti-ai recuperat bani .

ar mai fi YESASIA: Online Shopping for Japanese, Korean, and Chinese Movies, TV Dramas, Music, Games, Books, Comics, Toys, Electronics, and more! - Free Shipping - North America Site daca iara luati teapa sa nu dati vina pe mine

20. #940 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 381 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 147 ... LastLast