Boga iar nu muncesti si stai pe forumte raportez la Mariana ca abea s-a intors
![]()
Ce bine ar fi de ar fi asa. Mie ultimele scrisori simple mi-au fost lasate absolut toate pe cutia postala - deci NU in cutie, pe cutie, putea sa le ia oricine intra sau iesea din bloc.
Si am "reclamat" faza asta la posta, mi s-a zis clar ca la scrisori simple, nerecomandate asta e procedura, daca vreau sa mi se lase aviz trebuie sa fie recomandata![]()
Console Games Forum - View Profile: Downshifting
e tot coleg cu noi - nu stiu insa cine e![]()
Am si eu precomanda asta la zavvi . 2 pre-order-uri . Castlevania release date 5 octombrie si vanquish 19 octombrie . Daca platesc acum ....sau cand imi iau ei banii ( before despatched ) jocurile cum le primesc ? unul acum si altul la sfarsitul lunii ? sau ei asteapta sa fie ambele jocuri available sa le trimita impreuna ?Nu prea mi-ar conveni sa primesc catlevania la 1 luna de la lansare . Sa anulez pre-order-ul si sa fac 2 precomenzi separate ..pe fiecare joc ?Si mai sunt curiosla o comanda ca a mea ...ei iau banii in avans pt jocul cu release date mai la sfarsitul lunii ??
![]()
Multumesc , Bafta
Moooaaaamaaaaa ...perfectdar crezi ca e problema daca incerc sa platesc eu d'acum ...in avans ?sa scap d'o grija
..Se poate ? Multumesc , Bafta
L.E. : Stii tu sigur ?![]()
Din pacate pe zavvi nu se poate sa platesti in avans(thx Bugghy ptr. corectare). Si da, jocurile pleaca fiecare imediat cum le au ei in stoc![]()
Comanda de bluza de pe thehut.com mi-a venit la oficiul judetean vamal, nu acasa, in caz ca intereseaza pe cineva sa dea comanda de imbracaminte.
Acum, stiti cumva daca o sa trebuiasca sa platesc si tva-ul?
ShopTo.Net - Dead Rising 2 - Sony PlayStation 3 (PS3)
A se observa noul icon cu 'Fast Dispatch', practic in 5 minute de la plasarea comenziiGG ShopTo again
![]()
cam cat dureaza un packet (joc) sa ajunga de pe shopto (UK) dupa dispatch pana in RO (in privincie) ?
care e experienta voastra ? care a ajuns cel mai repede de la ei si care joc v-a ajuns cel mai tarziu ?
de comanzi de pe shoptu de 300 euro (sa zicem o consola, sau accesorii mai scumpe) platesti extra, iti ajunge la vama ? cum e ?
Jocurile de obicei ajung in 4-5 zile in provincie. Am avut situatii cand au venit si in 3 zile, dar si cazuri in care a durat peste o saptamana. Depinde foarte mult si de cum isi fac treaba cei de la oficiile postale de care apartii.
Iar consolele nu iti ajung la vama. Ei le vor trimite prin TNT Express, o firma de curierat care iti aduce consola la usa din cate stiu eu. Desigur, vei plati aproximativ 30 Lire pentru acest serviciu. Ei nu trimit consolele prin posta normala.
Am avut o comanda pe shopto de un move controller de luni si mi-a ajuns vineri,dar de zavvi sunt cam dezamagit am dat comanda de move starter pack+subcontroller vineri pe 24.09 cu despatch in aceeasi zi si nu mi-a ajuns nici astazi.
Am o intrebare in legautra cu Zavvi.
Despatch inseamna ca mi-au trimis coletul? si daca da, de ce nu am primit nici un e-mail de instiintare.
Of, cred ca zavvi sunt singurii care mai folosesc despatched, in rest toata lumea utilizeaza mult mai esteticul dispatchedStiu ca forma folosita de zavvi nu e incorecta, dar ziceam si eu asa
Zaktan, zavvi trimit de regula mail in care sa te anunte ca ti-au trimis comanda, dar poti sa verifici si din My Account la Orders. Daca scrie despatched e clar ca a plecat spre tine.
Un mic ajutor, se poate?
La �nregistrarea pe Shopto, m-am lovit de pasul care se vede �n atașament. Ce adresă trebuie să trec, cea pe care vreu să fie făcută livrarea? Și dacă-i așa, de ce titlul este Credit Card Address?
Folosesc un Visa Electron de la BT, nu știu dacă are vreo importanță ..
Bookmarks