Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 381 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 ... LastLast
Results 261 to 280 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #261 SP
    Senior Member huber's Avatar
    ce naspa ca nu pot trimite orsicum mersi BoDo.

Va prezint un site ce l-am descoperit de curand sper sa va fie de folos.

www.games-asia.com

game-asia.com

Region: Free
    Preturi : Foarte bune , puteti sa va selectati singuri modena , acest lucru va ajuta sa obtine o diferenta de vreo 10 lei la un joc daca selectati un curs valutar bun pentru aceea modena.
    Transport : 6/USD
    Durata : 6-9 zile
    Parere: Nu am facut pana acuma nici o comnda dar am sa fac in viitoarul apropiat , site-ul este asemanator cu play-asia dar as zice caci are la unele jocuri preturi mai bune.

Sper ca va este de folos acest site , ma refer la oameni care doresc sa comande de pe site-uri din afara . numai bine si bafta .

2. #262 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Mersi. Uite ca am dat o comanda de proba acum.

Am gasit pe site la ei Rise of the Argonauts care cu tot cu shipping m-a ajuns la 140 RON fata de 170 RON pe play-asia.com sau 215 RON pe thehut.com
    Mai ieftin nu am gasit jocul nicaieri.

Plata se face prin Paypal.
    Degeaba iti alegi moneda, cand sa executi tranzactia se transforma automat in USD si celelalte analogii nu-si au rostul.
    Eu pusesem in AUD pentru ca ieseam cu 6 RON mai ieftin dar degeaba

3. #263 SP
    Member RobertDinu's Avatar
    Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    ce naspa ca nu pot trimite orsicum mersi BoDo...... numai bine si bafta .

Poti sa mi-l trimiti mie (produsul ) si eu ti-l trimit in romania, asa au facut cativa useri de aici cu punctele lor

4. #264 SP
    ok robert chiar nici nu m-am gandit la treaba asta o sa vad cate puncte am si o sa te anunt.

Khan : plata nu se poate face si cu cardul adica din banca sa scoata bani ? sau tu ai ales prin Paypal ? eu ma referea la plata cu cardul ca s-ar putea sa mearga chestea aceea cu schimbul valutei.

5. #265 SP
    Nu poti plati cu cardul. Crezi ca vorbesc aiurea

Plata se face DOAR prin paypal.

6. #266 SP
    am si eu o intrebare pentru oameni care au mai comandat de pe GameExpress.com - Wii,DS,Xbox 360,PS3,PS2,PSP,GBA,Legacy Games,Toys,Animations,Blu-Ray and more cum as putea modifica State/Judetul deoarece acolo doar din america sunt ? si ce metoda de plata sa fac deoarece mie nu imi cere nici un fel de date pentru card doar imi spune caci plata se va face prin transfer bancar dar nu imi cer datele nu inteleg.

Pentru cei care nu au mai auzit de el este un site din america , are preturi destul de bune iar transpotul costa 7.44 $

7. #267 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Placing an International Order
    GameExpress.com welcomes International Orders. Please complete the online order, choose "WireTransfer" as a payment method. Once you send us the wire transfer, please send us an email at [email protected] to notify us of your wire transfer. If you wish to use your credit card, please click here for further instruction.

It may take upto 3 business days before we can confirm receiving of your wire transfer. Please note that there is wire transfer bank fee of $23.00(or more) on top of the total amount of your order. Please avoid making multiple wire transfers due to this reason.

Please be aware that many products' warranties do not provide coverage outside the U.S., and some products may not be exported under any circumstances due to manufacturers' restrictions or U.S. law. GameExpress.com makes no representations regarding warranty coverage, compatibility, or serviceability for products that are used outside the U.S.

Please note that we cannot hold any items you ordered until your payment is received.

Top of Page

Shipping Methods and Costs
    In order for us to determine exact shipping cost for your order, you must complete the online order. Once we receive your order, we determine exact shipping charges for your destination and email you with other wire transfer information. At this time, you can choose to cancel the order or email us that you have sent the wire transfer and we will continue processing your order.

We send out your package using USPS Global Express Mail. You can visit this link and click on "Print Shipping Label" to estimate shipping cost from United States. Usually one game disc is about 1 lbs, and you can have rough estimate of the shipping cost. We use USPS Global Express Mail since this is the cheapest, guaranteed, insurable shipping method available in United States but we do understand that this is not the most secure method of receiving the shipment in your country. In such case, please do let us know that you would like us to use different shipping carrier by entering instructions on the comment box at the final checkout page.

verifica si tu pe site intotdeauna tot ce tine de policy

bafta

8. #268 SP
    Placing an International Order
    GameExpress.com welcomes International Orders. Please complete the online order, choose "WireTransfer" as a payment method. Once you send us the wire transfer, please send us an email at [email protected] to notify us of your wire transfer. If you wish to use your credit card, please click here for further instruction.

It may take upto 3 business days before we can confirm receiving of your wire transfer. Please note that there is wire transfer bank fee of $23.00(or more) on top of the total amount of your order. Please avoid making multiple wire transfers due to this reason.

Adica in traducere libera, pentru comenzi externe nu accepta decat virament bancar si le mai ia si 23$ comision. Site-ul NU merita.

huber iti recomand sa nu mai incerci sa reinventezi roata. Fa comanda de pe site-urile care sunt deja si sunt consacrate.

9. #269 SP
    ok mi de multumiri

10. #270 SP

Exclamation Atentie la neatentie!!!

Atentie de unde cumparati si de unde anume va logati pentru a face cumparaturile.

tocmai am fost sunat de banca precum ca au fost informati de catre VISA ca sunt serii de carduri care au fost fraudate printre care este si cardul meu VISA GOLD. a fost blocat si mi se va emite altul in cursul zilei de maine. din fericire verific foarte des tranzactiile si nu am avut nimic suspect.

happy shopping

11. #271 SP
    Junior Member SisterRay's Avatar
    Asta am păţit-o şi eu �n 2007 şi culmea că nu plătisem cu cardul respectiv dec�t nişte software Acronis, o carte electronică şi �ncă ceva flecuşteţe, dar nu de pe site-uri dubioase. C�nd m-a sunat banca să mă anunţe, că primiseră alertă de la VISA şi Mastercard ca fusese spartă baza de date a unui procesator de plăţi, m-au �ntrebat ăia de la banca respectivă ce făcusem cu cardul, deoarece mulţi dintre cei care o păţiseră şi ei foloseau cardurile la pariuri online. Deci o poţi păţi şi dacă eşti cuminte, dar procesatorul de plăţi cu care lucrează magazinul tău are probleme.

Şi acum mă felicit că �nainte de problema asta �mi făcusem separat card cu cont la aceeaşi bancă la care aveam şi contul plus cardul de salariu, tocmai ca să stau liniştită �n asemenea cazuri. C�nd mi-a fost compromis cardul respectiv aveam fix 13 sau 14 lei pe el, deci mare lucru n-aveau ce să ia.

12. #272 SP
    nici eu nu tin pe contul debitor la acest card decat ce ramane rest de la cumparaturi

plus ca vad imediat tranzactii dubioase daca apar si se rezolva instant.

13. #273 SP
    Junior Member Diabolik's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    Atentie de unde cumparati si de unde anume va logati pentru a face cumparaturile.

tocmai am fost sunat de banca precum ca au fost informati de catre VISA ca sunt serii de carduri care au fost fraudate printre care este si cardul meu VISA GOLD. a fost blocat si mi se va emite altul in cursul zilei de maine. din fericire verific foarte des tranzactiile si nu am avut nimic suspect.

happy shopping
    Si eu am patit la fel si cu toate ca nu specifica comerciantul ci numai tara de origine (UK) sunt sigur ca este vorba de thehut.com
    Spun asta pentru ca este singurul site pe care am folosit ambele carduri si ambele au aparut in raportul de frauda.

14. #274 SP
    Ex: phat_sua amermofo's Avatar
    stie cineva daca au la un magazin in buc (nu online) ps3 eye sau Eye of Judgement ??

15. #275 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by amermofo View Post
    stie cineva daca au la un magazin in buc (nu online) ps3 eye sau Eye of Judgement ??
    Jocul asta nu l-am vazut niciodata in Romania, nici nu cred ca s-a importat, desi buygames.ro s-a laudat mereu ca l-ar fi avut pe stoc.

16. #276 SP

Exclamation

Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    ce naspa ca nu pot trimite orsicum mersi BoDo.

Va prezint un site ce l-am descoperit de curand sper sa va fie de folos.

www.games-asia.com

game-asia.com

Region: Free
    Preturi : Foarte bune , puteti sa va selectati singuri modena , acest lucru va ajuta sa obtine o diferenta de vreo 10 lei la un joc daca selectati un curs valutar bun pentru aceea modena.
    Transport : 6/USD
    Durata : 6-9 zile
    Parere: Nu am facut pana acuma nici o comnda dar am sa fac in viitoarul apropiat , site-ul este asemanator cu play-asia dar as zice caci are la unele jocuri preturi mai bune.

Sper ca va este de folos acest site , ma refer la oameni care doresc sa comande de pe site-uri din afara . numai bine si bafta .

NU recomand games-asia.com

De fapt nici nu mai merge site-ul. Am comandat produsul atunci cand am zis, abia dupa 4 zile mi-au dat mail ca s-a schimbat statusul produsului in Confirmed si desi aparea pe stoc nu a fost trimis nici pana vineri.
    Vineri le-am dat un mail, fara raspuns iar acum site-ul lor vad ca este picat.

Noroc ca am facut plata prin Paypal, tocmai am deschis o disputa pentru a-mi recupera banii.

17. #277 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    NU recomand games-asia.com

De fapt nici nu mai merge site-ul. Am comandat produsul atunci cand am zis, abia dupa 4 zile mi-au dat mail ca s-a schimbat statusul produsului in Confirmed si desi aparea pe stoc nu a fost trimis nici pana vineri.
    Vineri le-am dat un mail, fara raspuns iar acum site-ul lor vad ca este picat.

Noroc ca am facut plata prin Paypal, tocmai am deschis o disputa pentru a-mi recupera banii.
    imi pare rau Khan dar am precizat , nu l-am incercat inca sper sa iti recuperezi bani .

18. #278 SP
    Nu-i nimic man. De cand fac cumparaturi de vreo 3 ani, nu am luat teapa pana acum niciodata.
    Ca e games-asia.com sau ca era orice altceva, la urma urmei tot trebuie sa te arzi odata.

19. #279 SP
    Junior Member HarryTriangle's Avatar
    Am primit si eu anuntul. si ghici de pe ce site comandasem

Quote Originally Posted by Diabolik View Post
    Si eu am patit la fel si cu toate ca nu specifica comerciantul ci numai tara de origine (UK) sunt sigur ca este vorba de thehut.com
    Spun asta pentru ca este singurul site pe care am folosit ambele carduri si ambele au aparut in raportul de frauda.

20. #280 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Parerea mea e sa recomandam DOAR site-uri DE PE CARE AM CUMPARAT, nu ca le gasim pe net, au poze cu jocuri acolo si noi le recomandam aici.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 381 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 ... LastLast