In mod normal posta are program si sambata. Ar trebui sa livreze colete si sambata, pentru ca posta are program sambata. Dar nu am vazut postas sambata sau duminica de cand ma stiu.
au program pana la 2 , dar nu cred ca trimit postasu pentru cateva ore .. apropo de program si de servicii , am fost odata la biblioteca aveau program pana la 5 , si la 4 cand am ajuns eu nu mai era nimeni , deci cam asa se face treaba pe la noi ce conteaza programu
Vreau sa comand pentru prima data de pe zavvi si nu prea stiu cat o sa coste totul. Comanda mea e de 31 de lire; cat o sa ma coste in total pana in provincie (platesc cu card visa) si in cat timp o sa vina comanda?
Bine,nu e regula, comanda mea de pe 26 aprilie inca nu a ajuns(Bucuresti).Marti se fac 2 saptamani de la dispatch.
la zavvi respectiv theHut.com jocuriile ajung in ziua lansarii(sau la o zi dupa) ?din cate am vazut shopto.net livreaza chiar si cu o zi inainte de lansare..
Eu am facut pre-order la Dead Space 2 si mi l-a dispached in ziua lansarii....Si mi-a venit si in vreo 2 sapt...asa ca daca tii neaparat sa il joci in ziua lansarii,nu recomand.Mi-am facut pre-order si la LA Noire si nu am vreo speranta sa imi ajunga in prima sapt de la lansare.
Eu am luat doar de pe amazon.co.uk, insa transportul e cam scump. Poti incerca si pe bookdepository.co.uk, au transport gratuit, iar oferta e foarte variata.
Eu am cumparat o carte de pe thehut. daca gasesti carti care te intereseaza, zavvi e mult mai de preferat, pt ca transportul e acelasi ca la jocuri. Pe amazon e foarte scump. Problema e ca oferta lor de carti nu-i chiar grozava.
Pe amazon poti sa iesi mai ieftin cu transportul daca nu te infigi la primul seller. cauta la mai multi (unii poate nu trimit totusi in RO), dar gasesti transport mai convenabil
...erm, am dat azi pre-order pe shopto.net la LA NOIRE (X360) iar prețul era de ~ 37 Lire (fără transport) iar c�nd am dat să-l plătesc era un c�mp ShopTo.Net Account Balance: ~ 32 Lire iar de pe card mi-a luat doar 7 lire.
Now...what the hell is this? - ceva bonus de la ei? O chestie random? O eroare? Sau și-au dat seama �nsf�rșit că RonanN1 = King Ronan
...eu pe contul shopto aveam doar 2 Lire.Currency : GBP
Total Amount of your Order : 40.85
ShopTo.Net Account Balance : 32.86
Credit Card Account Charge : 7.99
Am primit si eu comanda de pe zavvi cu Mortal Kombat - PS3, a fost trimisa pe data 20 Aprilie 2011 si a ajuns astazi 9 Mai 2011. In caz ca mai are vreo cineva aceeasi comanda va recomand sa va uitati in cutia postala astazi, postasul meu l-a pus direct in posta .
Mda..si eu astept ceva de pe 21 aprilie de la zavvi. Socom 4. Sper sa ajunga, daca nu, il declar pierdut.
O intrebare ...am vrut sa imi fac cont pe Shopto si cand imi incarca 1 lira din cont, revine la pagina cu informatii personale. E posibil sa aiba ceva cardul (nu am incercat cu altul) sau e un bug dat de Opera. Fac register la infinit si nu merge
Bookmarks