Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 381 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 164 214 ... LastLast
Results 2,261 to 2,280 of 7601

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2261 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Exista vreo sansa ca vreun colet de pe zavvi sa ajungi si sambata?
    Eu n-am primit niciodata nimic sambata

2. #2262 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    In mod normal posta are program si sambata. Ar trebui sa livreze colete si sambata, pentru ca posta are program sambata. Dar nu am vazut postas sambata sau duminica de cand ma stiu.

3. #2263 SP
    Junior Member Morph's Avatar
    au program pana la 2 , dar nu cred ca trimit postasu pentru cateva ore .. apropo de program si de servicii , am fost odata la biblioteca aveau program pana la 5 , si la 4 cand am ajuns eu nu mai era nimeni , deci cam asa se face treaba pe la noi ce conteaza programu

4. #2264 SP
    Member quentin_04's Avatar
    Vreau sa comand pentru prima data de pe zavvi si nu prea stiu cat o sa coste totul. Comanda mea e de 31 de lire; cat o sa ma coste in total pana in provincie (platesc cu card visa) si in cat timp o sa vina comanda?

5. #2265 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by quentin_04 View Post
    Vreau sa comand pentru prima data de pe zavvi si nu prea stiu cat o sa coste totul. Comanda mea e de 31 de lire; cat o sa ma coste in total pana in provincie (platesc cu card visa) si in cat timp o sa vina comanda?
    In ultima vreme transportul e gratis pe zavi. O sa iti ia de pe card 31 de lire. Ajunge la tine in maxim 10 zile. La mine ajung pachetele in vreo 3 zile pana in Bucuresti.

6. #2266 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Bine,nu e regula, comanda mea de pe 26 aprilie inca nu a ajuns(Bucuresti).Marti se fac 2 saptamani de la dispatch.

7. #2267 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Din vreo 7-8 comezi, toate au ajuns in 3 zile de la dispatch

8. #2268 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    la zavvi respectiv theHut.com jocuriile ajung in ziua lansarii(sau la o zi dupa) ?din cate am vazut shopto.net livreaza chiar si cu o zi inainte de lansare..

9. #2269 SP
    Eu am facut pre-order la Dead Space 2 si mi l-a dispached in ziua lansarii....Si mi-a venit si in vreo 2 sapt...asa ca daca tii neaparat sa il joci in ziua lansarii,nu recomand.Mi-am facut pre-order si la LA Noire si nu am vreo speranta sa imi ajunga in prima sapt de la lansare.

10. #2270 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    despre zavvi/theHut e vorba, nu ?

11. #2271 SP
    Pai nu despre asta ai intrebat? In cazul meu a fost de la Zavvi.

12. #2272 SP
    Junior Member Machete's Avatar
    Si-a comandat cineva carti de pe zavvi sau e amazon uk mai recomandabil pt asa ceva?

13. #2273 SP
    Member Wagram's Avatar
    Eu am luat doar de pe amazon.co.uk, insa transportul e cam scump. Poti incerca si pe bookdepository.co.uk, au transport gratuit, iar oferta e foarte variata.

14. #2274 SP
    Member emanuel's Avatar
    Eu am cumparat o carte de pe thehut. daca gasesti carti care te intereseaza, zavvi e mult mai de preferat, pt ca transportul e acelasi ca la jocuri. Pe amazon e foarte scump. Problema e ca oferta lor de carti nu-i chiar grozava.

15. #2275 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pe amazon poti sa iesi mai ieftin cu transportul daca nu te infigi la primul seller. cauta la mai multi (unii poate nu trimit totusi in RO), dar gasesti transport mai convenabil

16. #2276 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...erm, am dat azi pre-order pe shopto.net la LA NOIRE (X360) iar prețul era de ~ 37 Lire (fără transport) iar c�nd am dat să-l plătesc era un c�mp ShopTo.Net Account Balance: ~ 32 Lire iar de pe card mi-a luat doar 7 lire.

Now...what the hell is this? - ceva bonus de la ei? O chestie random? O eroare? Sau și-au dat seama �nsf�rșit că RonanN1 = King Ronan

Currency : GBP
    Total Amount of your Order : 40.85
    ShopTo.Net Account Balance : 32.86
    Credit Card Account Charge : 7.99
    ...eu pe contul shopto aveam doar 2 Lire.

17. #2277 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Am primit si eu comanda de pe zavvi cu Mortal Kombat - PS3, a fost trimisa pe data 20 Aprilie 2011 si a ajuns astazi 9 Mai 2011. In caz ca mai are vreo cineva aceeasi comanda va recomand sa va uitati in cutia postala astazi, postasul meu l-a pus direct in posta .

18. #2278 SP
    Am inteles, deci comanda mea de pe 26 aprilie ajunge in 6 zile...

19. #2279 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Mda..si eu astept ceva de pe 21 aprilie de la zavvi. Socom 4. Sper sa ajunga, daca nu, il declar pierdut.

O intrebare ...am vrut sa imi fac cont pe Shopto si cand imi incarca 1 lira din cont, revine la pagina cu informatii personale. E posibil sa aiba ceva cardul (nu am incercat cu altul) sau e un bug dat de Opera. Fac register la infinit si nu merge

20. #2280 SP
    Este Visa cumva cardul?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 381 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 164 214 ... LastLast