Este foarte scump transportul Express Postage & Packing: �39.04.
Daca il folosesc pe cel standard exista vreo problema ? Ma refer la sansa de a nu ajunge sau ceva de genul.
Este foarte scump transportul Express Postage & Packing: �39.04.
Daca il folosesc pe cel standard exista vreo problema ? Ma refer la sansa de a nu ajunge sau ceva de genul.
De venit nu cred ca ar exista probleme. Si chiar si asa, Amazon sunt seriosi in cazuri de genul asta. Ce nu inteleg eu este daca la Express vine via curier (fapt testat), cum vine via standard postage ? Ma gandesc ca daca e vorba de un Xbox/Ps3 care nu e ceva la fel de ieftin precum un joc, ar trebui sa asigure tot un transport mai sigur de genul curierului (si cu asta se asigura si ei dar multumesc si cumparatorul). Nu am inteles insa daca la Standard vine prin posta sau via curier (Cargus, UPC, DHL etc) :-s
Vine tot prin curier DHL. Avion DHL + masina DHL. Repet acum 2 sapt mi-a venit noua consola mie, alegand standard delivery.
In cazul comenzilor mai mici probabil trimit prin Royal mail si Posta romana, dar la console vn prin curier. Fapt garantat si verificat.
Multumesc mult de informatie scofield91. Ma gandeam ca asa fac dat fiind faptul ca nu e un produs ieftin (deci nu risca foarte mult - bravo lor). Ti-ai luat PS3 ? As fi interesat de un aspect in cazul asta .... (Ti-au dat garantie internationala Sony ? Pe care sa o poti folosi si in Romania sper exemplu ...)
Ce rautacios e Absolventul, poate vroia omul sa stie daca e cea mata cu 4 Gb sau cea lucioasa cu 250 Gb[/joke]
Vroiam sa stiu care dintre pack-urile de Xbox 360 a luat (cred ca sunt peste 4). Dar hai sa facem pe interesantii...
Multumesc celor care mi-au raspuns, m-am lamurit despre cum procedeaza amazon![]()
Consola de 250 gb si abonament de live. In cazul PS3 stiu ca iti ofera garantie internationala, dar nu bag mana in foc. Tot ce am cumparat de la sony (camera foto,video,tv etc) are certificat de garantie internationala.
Ca sa fiu sigur (si sa se si stie sigur daca da sau ba) o sa ii intreb pe cei de la Amazon UK Support daca se ofera garantie internationala Sony sau doar Amazon Basics. Revin cu amanunte.
Edit: Aparent indienii de la Amazon service nici eu nu stiu cum se procedeaza. Ideea este ca oricum ar fi, se ofera un an garantie de la Amazon (deci daca se strica intr-un an "out of normal tear and wear", ti-o schimba sau iti dau banii inapoi).
Daca cumpar consola de pe Amazon.uk si se strica, o sa fie inlocuita de Amazon.de(eu locuiesc in Germania)?
da, amazon.co.uk, amazon.de si amazon.fr sunt aceeasi firma daca putem spune asa, amazon-urile din europa lucreaza impreuna asa ca ti-o poti inlocui in Germania!![]()
Aveti idee in ce fel ii treaba asta teapa:
PS3 Video Game Portal 2 brand new the New Video Game...USD 18.24/Piece Wholesale Price at DHgate.com?
Ma gandesc ca jocu' ii zona 3 da' chiar si asa ii ieftin tare, deci care o fi smecheria?
cine a mai avut probleme cu pachete pierdute de la zavvi. Ei zic ca imi trimit o "self declaration form" via posta normala.sa astept sau ma ajuta cineva cu una scanata ? multumesc. a trecut o saptamana si nu am primit nimic
Acum cat timp? Ca acum un an cand am comandat pentru un prieten un xbox a venit prin posta, dar cand mi-am luat eu a venit prin curier so...
Cand se lanseaza jocul si il trimit spre tine ("We won't charge you until we despatch this item").
In urma unor documentari acerbe, azi mi-am comandat si eu un PS3 de pe Amazon UK. Deocamdata e la stadiul de "Dispatching Soon". O sa mai postez aici dupa ce il primesc, ca sa stie lumea exact cum anume trimite Amazon UK consolele in RO.
Bookmarks