Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 163 of 381 FirstFirst ... 63 113 153 161 162 163 164 165 173 213 263 ... LastLast
Results 3,241 to 3,260 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3241 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by Wagram View Post
    Eu aş fi mai puţin optimist. Mi-au trimis un joc pe 11 şi nici p�nă azi nu a ajuns. Au fost cazuri �n care am aşteptat şi trei săptăm�ni.
    Salut (si misto avatarul),
    Ce zici tu sunt exceptii. Eu am zeci de comenzi la ei si majoritatea (95%) mi-au ajuns in 5 zile lucratoare de la dispatch. Un singur joc mi-au pierdut, dar mi l-au retrimis imediat si cand a venit al2lea, a venit si primul -> deci cred ca a fost vina postei noastre, nu a lor...

2. #3242 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by RACHyyy View Post
    Stai sa-i vezi pe cei de la "Urgent" Curier. Mi-au trimis mesaj ca am fost cautat telefonic la ora 13:20, iar ceasul era 12:58 cand il citeam
    Nu vreau sa mai zic cum era ambalat/protejat pachetul, si anume Uncharted 3: Explorer Edition... L-am refuzat din start ! Aici pot spune ca o mare contributie au avut-o, mai mult ca sigur, idiotii de la Altex... care l-au "ambalat" in nimic, iar cei de la Urgent si-au pus pecetea direct pe cutia originala.

Noroc cu link-ul postat de rulzmaker in urma cu cateva zile, insa acum vad ca i-au marit pretul si aici. A fost 581,60 de lei + 12,90 transportul cand l-am comandat (11.12.2011), din nou
    Si eu tot de la Altex l-am cumparat, dar din cate mi-a spus sor-mea a venit impachetat in alta cutie.
    Oricum, a fost atat de apetisant ca ea a decis sa-mi rapeasca bucuria de a-l desface si l-a desfacut pe loc. Asa ca inca ma gandesc la felul in care va muri.

In legatura cu zavvi, n-am mai cumparat nimic de la ei de 2 saptamani, pt ca este nebunia asta cu sarbatorile si se cam pierd colete.
    De obicei ajung in aprox. 5 zile, max 2 saptamani. La momentul actual inca astept 2 hanorace expediate pe 06.12, insa cred ca s-au pierdut.

3. #3243 SP
    Junior Member wild_public's Avatar
    Am reusit sa intru in contact cu cei de la shopto (am deschis un ticket in sectiunea de billing).
    Imi returneaza banii si au spus ca adresa e valida si nu inteleg de ce a fost returnat cu adresa incompleta.
    Ironic, toate astea s-au intamplat cu Skyrim - acum astept sa vad daca mai prind promotii la el pe zavvi.com..

Chiar, parca a fost la 24.95 nu?!?

4. #3244 SP
    Junior Member ShadE's Avatar
    La prețul ăla probabil te referi la versiunea PC, versiune ce la Zavvi/TheHut costă 29.95L iar la ShopTo 23.86L (cel mai mic preț).
    Btw, de la ShopTo ziceți că e dificil cu sositul �n perioada asta ? (bine de peste tot e dar ca medie)

5. #3245 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Salut (si misto avatarul),
    Ce zici tu sunt exceptii. Eu am zeci de comenzi la ei si majoritatea (95%) mi-au ajuns in 5 zile lucratoare de la dispatch. Un singur joc mi-au pierdut, dar mi l-au retrimis imediat si cand a venit al2lea, a venit si primul -> deci cred ca a fost vina postei noastre, nu a lor...
    Bine, acum e perioada asta destul de incarcata pentru toti cei care fac livrari si probabil o sa intarzie ceva.. daca ar veni si pe 30 tot ar fi okay.

6. #3246 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    O intrebare:
    Din cate am auzit, ca sa poti cumpara de la shopto trebuie sa ai ceva activat la card. Ce trebuie? Sper ca are sens intrebarea mea.
    Multumesc.

7. #3247 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    O intrebare:
    Din cate am auzit, ca sa poti cumpara de la shopto trebuie sa ai ceva activat la card. Ce trebuie? Sper ca are sens intrebarea mea.
    Multumesc.
    3d Secure

8. #3248 SP
    Credeți că o comandă la ShopTo făcută pe 22 Dec., dispatched pe 23 are vreo șansă să ajungă la destinatar anul acesta, literalmente ?

9. #3249 SP
    Member theSrN's Avatar
    In mod normal da. Dispatched pe 23 inseamna ca ar trebui sa ajunga pana pe 29, 30, insa cu perioada asta a sarbatorilor, nu poti fi sigur de cum lucreaza Posta Romana...

10. #3250 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Pentru cine are nevoie de un cod de 10% reducere pe Thehut!

1886-7ZG3-5SJZ

11. #3251 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    zavvi 10 % reducere valabil pana pe 31 dec 2011
    1885-NJSM-7VRB

12. #3252 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    zavvi 10 % reducere valabil pana pe 31 dec 2011
    1885-NJSM-7VRB
    Sankyu, tocmai am bagt un pre-order de cateva sute de lire

13. #3253 SP
    Quote Originally Posted by TheProfessoR View Post
    In mod normal da. Dispatched pe 23 inseamna ca ar trebui sa ajunga pana pe 29, 30, insa cu perioada asta a sarbatorilor, nu poti fi sigur de cum lucreaza Posta Romana...
    Din maximă fericire a ajuns mai repede.
    Comandă efectuată pe 22.12, expediată pe 23.12, sosită/ridicată astăzi pe 27.12. Cam 4 zile �n condițiile �n care s-a prins o zi de sămbătă (program redus) + ziua de luni 26 zi liberă at�t pt. Poșta Rom�nă c�t și pt. Royal Mail. Plus perioada sărbătorilor de care nu mai amintim.
    Transportul ieftin de 3 lire, not signed, fără tracking. Mulțumit, hands down.

14. #3254 SP
    Member Aliosa's Avatar
    cine are cont pe dvd.co.uk , il rog sa-mi faca si mie o simulare de comanda si sa-mi spuna cam cat ar veni shippingul pt acest produs.
    Buy PS3 : Sonic Generations - Collector's Edition (PS3)
    sau de pe acest site (apartin de aceeasi firma) Buy PS3 : Sonic Generations - Collector's Edition (PS3)
    Multumesc!

15. #3255 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Reducere 10% cod 1869-YN0N-4Z0K pentru Thehut

16. #3256 SP
    Junior Member KindoHero's Avatar
    Salut pentru a cumpara de la zavvi trebuie neaparat convertiti lei in lire sau ia direct suma necesara si convertita in lei?

17. #3257 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    ia ei automat suma necesara

18. #3258 SP
    Member quentin_04's Avatar
    Ma poate ajuta cineva si pe mine cu un voucher 10% reducere pentru zavvi?

19. #3259 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    cine are cont pe dvd.co.uk , il rog sa-mi faca si mie o simulare de comanda si sa-mi spuna cam cat ar veni shippingul pt acest produs.
    Buy PS3 : Sonic Generations - Collector's Edition (PS3)
    sau de pe acest site (apartin de aceeasi firma) Buy PS3 : Sonic Generations - Collector's Edition (PS3)
    Multumesc!
    Stupid me, acum am vazut ca arata livrarea chiar acolo (40 de lire pt Romania, no deal)

20. #3260 SP
    Member Wagram's Avatar
    Quote Originally Posted by ShadE View Post
    Din maximă fericire a ajuns mai repede.
    Comandă efectuată pe 22.12, expediată pe 23.12, sosită/ridicată astăzi pe 27.12. Cam 4 zile �n condițiile �n care s-a prins o zi de sămbătă (program redus) + ziua de luni 26 zi liberă at�t pt. Poșta Rom�nă c�t și pt. Royal Mail. Plus perioada sărbătorilor de care nu mai amintim.
    Transportul ieftin de 3 lire, not signed, fără tracking. Mulțumit, hands down.
    Te invidiez. Eu nici pana azi nu am primit comanda de la zavvi, trimisa pe 11 decembrie. Asa am patit si cu penultima comanda, cand am asteptat trei saptamani. E ultima oara cand mai cumpar ceva de la ei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.