Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 381 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 163 213 ... LastLast
Results 2,241 to 2,260 of 7601

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2241 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Polski View Post
    Pot platii prin PayPal pe Amazon.uk?
    Da

2. #2242 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Nu stiu cum va vin voua de la zavvi in 5 zile, inseamna ca am eu ghinion...Am facut comanda lunea trecuta, dispatch marti ziua...inca nu a venit.

Cand sa incep sa ma ingrijorez?

3. #2243 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Polski View Post
    Pot platii prin PayPal pe Amazon.uk?
    numai cu cardul

---------- Post added 05-05-2011 at 09:48 AM ----------

Quote Originally Posted by kragod View Post
    Nu stiu cum va vin voua de la zavvi in 5 zile, inseamna ca am eu ghinion...Am facut comanda lunea trecuta, dispatch marti ziua...inca nu a venit.

s-a explicat in nenumarate randuri. grupul hut detine mai multe depozite. cele venite in 3-6 zile vin din uk. restul cel mai frecvent si mai nou vin din cehia sau franta. 90% vin din cehia. fiind transport terestru, ajung cam in 9-12 zile. oricum pana la implinirea celor 30 zile de la dispatch degeaba le scrii

cat despre rata de lost recordul il detine shopto odata cu implementarea noului sistem. faci claim la paypal mai devreme decat cele 40 zile impuse de ei risti inchiderea contului pe shop. la shopto am avut rata de peste 60% lost, multe claimuri si umplerea frigiderului dlui Andy de la customer support. sa nu mai zic de costurile de transport ridicate fata de orice shop/seller din uk

spor la cumparaturi

4. #2244 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Dar merge doar daca ai cont de UK
    Nu stiu exact cum e cu conturile de Xbox.. dar daca se pot face pe RO, iar cardurile sunt country-locked sau ceva de genu.. o sa aleg contul de RO si renunt la card

Quote Originally Posted by kragod View Post

As zice ca ai putea sa incepi cu adevarat sa-ti faci griji, in sensul ca sa-ti iei adio de la produs/produse, cam pe vinerea viitoare. Mie ultimele doua comenzi mi-au ajuns in maxim 5 zile lucratoare. O comanda trimisa din Insulele Galapagos si una din Slovenia sau Slovacia, nu mai tin minte sigur.

5. #2245 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cont de RO nici nu cred ca iti poti face. Nu mai stiu exact, eu mi-am facut pe US acum vreo 3-4 ani probabil pentru ca de RO nu puteam.

6. #2246 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    poti face cont de uk/us. live este worldwide. doar sunt regionale

poti lua linistit cu oferta boga

7. #2247 SP
    Junior Member Polski's Avatar
    Ok sunt putin comfuz, tudyniuz zice ca pot platii prin paypal iar BoDoPSX spune doar prin card(presupun ca te referi card de credit), cum e pana la urma ca pe amaon nu-mi apare metoda de plata prin paypal

8. #2248 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am gresit eu. La ultima comanda, langa variantele de card am vazut inca o optiune iar cand ai intrebat tu am presupus ca era pentru paypal. Nu este asa, aceea e pentru gift codes. Imi cer scuze. Bodo a zis bine. Pe amazon poti plati doar cu cardul.

9. #2249 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Cum aflu de unde este trimis jocul ? (zavvi)

10. #2250 SP
    You can't. E la noroc

11. #2251 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    eu am primit comanda de la zavvi in fix o sapt...si era expediata din Guernsey

---------- Post added 06-05-2011 at 12:28 AM ----------

EDIToar Zavvi mai trimit din Guernsey ?Sau si cei de la TheHut.com ?

---------- Post added 06-05-2011 at 12:29 AM ----------

*doar

12. #2252 SP
    Junior Member giveme5's Avatar
    de pe zavii daca jocul este free delivery si costa sa zicem 10 lire atunci toata treaba ma costa doar 50 lei? sau mai este vreo taxa ascunsa pe undeva si nu o gasesc eu?

13. #2253 SP
    Aproximativ 50 de lei. Nu mai e nicio taxa ascunsa.

14. #2254 SP
    Junior Member giveme5's Avatar
    ah, nu de alta dar suna prea bine sa nu fie ceva ascuns avand in vedere ca sunt la unele jocuri la de 3 ori mai mic pret

15. #2255 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by giveme5 View Post
    de pe zavii daca jocul este free delivery si costa sa zicem 10 lire atunci toata treaba ma costa doar 50 lei? sau mai este vreo taxa ascunsa pe undeva si nu o gasesc eu?
    NU mai este nicio taxa ascunsa.

16. #2256 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Asta e fructul unei concurente sanatoase pe piata!

De pe zavvi am luat si eu SSF IV cu 10 lire, Lost Planet 2 cu 7, Mirrors Edge cu 5 (mai demult) si lista poate continua.

N-au comisioane ascunese. Cat iti arata la "check-out" atat platesti!

Mie toate mi-au venit din Guernsey in fix 5 zile lucratoare de la data "despatched".

Spor la shopping,

L.

17. #2257 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Simt ca tampesc, vinerea trecuta am dat prima mea comanda de pe zavvi (dispatch - sambata) si inca nu a ajuns...

18. #2258 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Simt ca tampesc, vinerea trecuta am dat prima mea comanda de pe zavvi (dispatch - sambata) si inca nu a ajuns...
    Nu e motiv sa tampesti comanda inca se incadreaza in limitele cu care ne-am obisnuit de la grupul Zavvi / The Hut. Putintica rabdare, comanda ta va ajunge in curand.

19. #2259 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Exista vreo sansa ca vreun colet de pe zavvi sa ajungi si sambata?

20. #2260 SP
    Junior Member Morph's Avatar
    poate ajunge in romania , dar nu prea cred ca postasu vine sa iti aduca tie sambata sau duminica coletu ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 381 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 163 213 ... LastLast