Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 215 of 381 FirstFirst ... 115 165 205 213 214 215 216 217 225 265 315 ... LastLast
Results 4,281 to 4,300 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #4281 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Am preorder la Rocksmith. Daca ShopTo mi-a dat dispatch pe 26 si e deja platit, cand ar trebui sa ajunga?

2. #4282 SP
    Junior Member boborpacku's Avatar
    Şi-a făcut cineva preorder pentru Wii U? Care ar fi cea mai avantajoasă variantă de achiziţionare?
    A auzit cineva dacă va fi adusă �n Rom�nia de un retailer serios la preţul normal de 300/350 euro şi nu 20 de milioane c�t au apărut pe net?

3. #4283 SP
    Member theste99's Avatar
    Deci cum e cu transportul de pe zavvi.es pana la urma ?

4. #4284 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Ghidul cumparatorului consolist

Quote Originally Posted by theste99 View Post
    Intreaba-l pe userul Renegade pentru ca el a comandat de pe zavvi.es

Sent from my XPERIA X8 using Tapatalk 2

5. #4285 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    1 euro daca faci comanda prin mozilla.

Quote Originally Posted by theste99 View Post

6. #4286 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Pentru cei care au cumparat cartele valorice PSN US, se poate sa recomandati un site de incredere?

7. #4287 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Am cumpărat de pe CardsCodes - Xbox Live Gold,Playstation Network Cards,WoW,Aion,Star Trek Online,Nintendo Points de c�teva ori, n-am avut niciodată probleme cu ei.

8. #4288 SP
    Senior Member LucKos's Avatar

Quote Originally Posted by x2z View Post
    Pentru cei care au cumparat cartele valorice PSN US, se poate sa recomandati un site de incredere?
    Pot sa-ti recomand bestbuy.com cu incredere. Pt cartele de 10, 20 sau 50 platesti fix 10, 20 respectiv 50 $. Fara alte taxe ascunse. Pt mine e cel mai ok pt contul de Store US.
    Dc vrei pt Store UK situatia se schimba si pe ebay.uk gasesti niste deal-uri chiar foarte bune!

9. #4289 SP
    Junior Member nnd81's Avatar
    Imi cer scuze daca s-a mai intrebat pana acuma, site cineva daca "http://www.365games.co.uk" sunt de incredere, daca merita cumparat de la ei si cam in cat timp ajung coletele?

10. #4290 SP
    Junior Member ayyk's Avatar
    Quote Originally Posted by nnd81 View Post
    Imi cer scuze daca s-a mai intrebat pana acuma, site cineva daca "http://www.365games.co.uk" sunt de incredere, daca merita cumparat de la ei si cam in cat timp ajung coletele?
    Am cumparat un singur joc , luni seara comanda si ajunsa vineri , l-au trimis in plic de carton la fel ca zavvi , transport 1 lira.

11. #4291 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by nnd81 View Post

Am avut 2 comenzi la ei pana acum si nici o problema.Plus aduni si puncte , care le transformi in vouchereSunt de incredere

12. #4292 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Are cineva vreun cod pt orice site din uk? Vreau sa iau mai multe jocuri si o reducere ar prinde bine.

13. #4293 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    @tray le gasesti aici http://www.consolegames.ro/forum/f90...tml#post869158

De ce nu incerci Altex? au reduceri substantiale

14. #4294 SP
    Senior Member tray's Avatar

Ghidul cumparatorului consolist

Multumesc, dar nu se mai postase din 17 sept.
    Nu incerc altex pt ca nu au ce imi trebuie mie (jocuri pt 3ds) si pt ca locuiesc in uk

15. #4295 SP
    Ma scuzati!

16. #4296 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Multumesc, dar nu se mai postase din 17 sept.
    Nu incerc altex pt ca nu au ce imi trebuie mie (jocuri pt 3ds) si pt ca locuiesc in uk
    Pai fa-ti si tu un update la Location pentru ca inca ai trecut Bucuresti.

17. #4297 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Codurile de reducere funcţionează si pe zavvi.es?

18. #4298 SP
    eu am facut proba cu unul de UK in ES si n-a mers....

---------- Post added 09-10-2012 at 01:25 PM ----------

ceva reduceri la CORA, 30% la toate jocurile de PS3 pan al 31 Oct. acum nu stiu ce preturi fantoma au..dar daca aveti drum, aruncati un ochi
    oferta

19. #4299 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by adibose View Post
    eu am facut proba cu unul de UK in ES si n-a mers....

---------- Post added 09-10-2012 at 01:25 PM ----------

ceva reduceri la CORA, 30% la toate jocurile de PS3 pan al 31 Oct. acum nu stiu ce preturi fantoma au..dar daca aveti drum, aruncati un ochi
    oferta
    Reducerea este valabila pt cei care au card cora si se acorda in tichet cora

20. #4300 SP
    da asa este, cardul il faci pe loc, iar tichetul este un bon valoric pe care il poti cheltui pe orice produs din CORA. Eu am mai luat produse de la ei prin promotia asta si cheltuiam ticketul tot in Cora pe alte produse pe care le vroiam. iei un joc de 100 lei, si-ti dau ticket de 30 lei cu care iti iei cola bere si cicolata pt consum la noul joc

PS: chiar am trecut pe acolo astazi (In Cora Pantelimon) si nu prea aveau chestii misto, Assassins II la 96 ron ...asta mi-a sarit in ochi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.