Khan ce parere ai despre amazon.com ? vin jocurile care este pretul pe transport ? etc /.
Khan ce parere ai despre amazon.com ? vin jocurile care este pretul pe transport ? etc /.
cum sa nu eu ma-m inregistrat la amazon.com si avea si romania dar nu trimitea toate produsele dar jocuri dVD-uri Cd-uri trimit 100% dar nu stiu cat este transportul pentru jocuri am vorbit cu persoane care si-au luat DVD de pe amazon dar nu prea mi-au dat prea multe detali referitoare la comezi si de asta am intrebat
Pe langa faptul ca scrii ingrozitor mai spui si neadevaruri. Daca toata lumea iti spune ca amazon nu trimite in Romania de ce insisti? Precum a comis-o cineva pe forum cu ca are un prieten cu PS3 modat.
sper ca s-a lamurit colegu cu Amazon.com doar carti si filme poti lua de la ei.
Tocmai am facut si eu prima comanda la videogameplus.ca - un Soul Calibur 4 Limited EditionSa speram ca vine asa de repede cum a fost laudat.
nu e PAL, fiind din Canada e NTSC dar e Region Free (videogameplus.ca probabil au clienti multi din restu lumii intrucat au si sectiune speciala 'Region Free' in meniu).
Fiind editia speciala m-a costat ceva mai mult shipping-ul pentru ca are greutate mai mare (pachetul contine si tricou) si m-a ajuns la 15 CAD adica aproximativ 35 RON.
Bine ca ai mentionat de limited ca habar n-aveam ca existaam facut si eu comanda 94$ cu tot cu shipping, am mai cumparat de pe vgp.ca, dureaza cam 3 sapt.
da... culmea e ca la un search pe google nu gasesti editia limitata... si am fost surprins sa o gasesc acolo.
din cate vad contine si un card de acces la tournaments de Soul Calibur IV - probabil de aia e restricted la o bucata / cumparator.
tekken cum naiba 3 sapt? eu iau mereu de la ei si mi-au venit intre 4 si 6 zile maxim. si asta cu weekend inclus.
Depinde, la multe produse ajungi la shipping cost destul de mare si posibil sa trimita prioritar. La un singur joc e altfel, oricum nu se compara cu play-asia unde iesi mai ieftin cu transport si cupoane.
Vreau sa imi fac precomanda la urmatoarele jocuri:
Fable 2
Fallout 3
Fifa 09
Ce site-uri imi recomandati?
Bookmarks