Deci iau fifa
![]()
hihi, da` chiar imi plac jocurile de fotbal, insa dupa ce mi`a zis un indian, unul pe psn, altcineva intr`un post, am zis ca poate cine stie, ma joc gta de ma razbesc. M`ai lamurit tu mai bine cum sta cu online`ul la ei
Asa ca fifa ftw![]()
Nu mai este, dar tot un pret ieftin are si cred ca asta am si sa fac 08+gtaOriginally Posted by aallex
Pana apare mai scade pretul la tiger woods 2010Originally Posted by Quik
x
![]()
PS3 Killzone 2 bundle vs PS3 InFamous bundle
Oricum vreau sa am amandoua jocurile deci care credeti ca va ajunge mai ieftin primul?
Daca nu ma insel ambele costa 1800ron. Alege bundleul cu KZ2, iar dupa cumpara Infamous
Dureaza mult pana ma acomodez cu controlul fps urilor? Mie de asta imi este cel mai frica ( plus ca am deja 2 fps uri => haze si far cry 2)
Depinde de fiecare persoana. Eu m-am acomodat destul de repede, dar nici pe PC n-am avut super mouse. Cred ca asta a ajutat. Daca treci de la un mouse pro la controller probabil iti va fi mai greu. La mine a durat cateva zile. La inceput nu nimeream nimic, dar dupa cateva ore de joaca am inceput sa joc binisor si am progresat continuu. Probabil m-a ajutat si jocul( Resistance 1) , unul dintre cele mai grele FPSuri pe PS3
Peste o luna maxim as vrea sa imi cumpar un Nintendo DS, dar nu stiu care: DS Lite sau DSi![]()
Uite aici un pret bun la DSi: http://www.consolegames.ro/forum/f41...o-dsi-550-ron/
In magazin e in jur de 8 milioane.
Hai ca prea mult off topic. Shhh...![]()
Bookmarks