Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 308 of 492 FirstFirst ... 208 258 298 306 307 308 309 310 318 358 408 ... LastLast
Results 6,141 to 6,160 of 9837

Thread: Decizii

1. #6141 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Binenteles.

2. #6142 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Decizii

Sunt pus pe ganduri. Pe de o parte,jocul arata fabulos,e vast,are atmosfera aia superba din Elder Scrolls. Pe de alta parte,mi-a displacut mereu ideea de a scrasni din dinti si injura cand ma joc. Plus ca nu pot interpreta cum o fac ceilalti : "Dom'le,e facut sa fie hardcore,sa fie o adevarata provocare." Mie mi s-a parut din primul minut (si nici nu au fost multe) din care l-am jucat ca producatoru' isi bate joc de nervii si banii mei. Dar totusi,universul lui ma face sa vreau sa il explorez.

Presupun ca il voi mai incerca o data.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. #6143 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Merita sa ii mai dau o sansa lui Dark Souls?

Da, este un joc bun care iti pune la incercare skill-ul. Eu unu prefer Demon's Souls mai mult pt ca Dark Souls este mult mai usor.
    Dar oricum, merita incercat.

4. #6144 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Sunt pus pe ganduri. Pe de o parte,jocul arata fabulos,e vast,are atmosfera aia superba din Elder Scrolls. Pe de alta parte,mi-a displacut mereu ideea de a scrasni din dinti si injura cand ma joc. Plus ca nu pot interpreta cum o fac ceilalti : "Dom'le,e facut sa fie hardcore,sa fie o adevarata provocare." Mie mi s-a parut din primul minut (si nici nu au fost multe) din care l-am jucat ca producatoru' isi bate joc de nervii si banii mei. Dar totusi,universul lui ma face sa vreau sa il explorez.

Presupun ca il voi mai incerca o data.

Demon's Soul's a fost mai hardcore ( IMO , si se pare ca nu sunt singurul cu aceasta opinie ) ... daca vrei ... poti .Un sfat in afara de a da summon la mai multi jucatori sa te ajute ar fi sa faci putin farming ( sa nu fii underleveled ) . Ah da si rabdarea este de asemenea esentiala .

5. #6145 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Merita sa ii mai dau o sansa lui Dark Souls?

Da, este un joc frumos si nici nu e asa greu ca Demon's Souls.

6. #6146 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Decizii

Starhawk merita? Vad ca e gratis, intreb daca merita sa il down. e cam măricel, aprox 9.5 giga

7. #6147 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Ostenii mei , a jucat careva RedDeadRedemption Undead Nightmare ? Momentan joc Rdr si mi se pare foarte bine realiza, nu l'am terminat inca insa deja ma gandesc sa iau si UndeadNightmare, vreau sa stiu daca merita sa'l cumparat? ty

8. #6148 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Quote Originally Posted by Bizzare View Post
    Ostenii mei , a jucat careva RedDeadRedemption Undead Nightmare ? Momentan joc Rdr si mi se pare foarte bine realiza, nu l'am terminat inca insa deja ma gandesc sa iau si UndeadNightmare, vreau sa stiu daca merita sa'l cumparat? ty
    da merita. parerea mea e ca cel mai bine ar fi fost sa iei varianta GOTY, care contine ambele instante de RDR, plus niste add-onuri (si pretul este chiar convenabil).

9. #6149 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Guys sunt in dubii , ce recomandati?
    Darksiders 2 , preorder la Dishonered sau Resident Evil 6??

10. #6150 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Nu am jucat darksiders 2, dar as aştepta o recenzie pt dishonored sa vad cum se comportă pe ps3. In prima faza as merge pe dishonored si in iarna pe darksiders cand probabil il vei cumpăra cu vreo 20 �

11. #6151 SP
    Mai degraba Dishonored; peste tot pe unde a fost prezentat a fost laudat si in trailere chiar arata bine.
    Apoi Darksiders 2 (care, daca nu vrei editia de colectie, il poti astepta cateva luni cand va avea un pret mai mic), si la final Resident Evil 6 (care dupa mine straluceste doar prin editia de colectie - si asta doar printr-un pret decent - altfel cu toate imbunatatirile tot nu atrage asa cum o face acum Dishonored).

12. #6152 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Depinde, daca esti in criza de jocuri baga Darksiders.

Daca nu te grabesti, as merge pe Dishonored.

13. #6153 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Starhawk merita? Vad ca e gratis, intreb daca merita sa il down. e cam măricel, aprox 9.5 giga
    Nimeni?

14. #6154 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Depinde, daca esti in criza de jocuri baga Darksiders.

Daca nu te grabesti, as merge pe Dishonored.
    Nu sunt in criza de jocuri.Chiar am destule , plus ce am si de la ps plus

Am sa astept un review la Dishonered si apoi il iau

15. #6155 SP
    Junior Member alecutheman's Avatar
    Nimeni?

Nu e cine stie ce singleplayerul, se vede ca e axat pe multiplayer, dar cum ai zis si tu.. e gratis ce ai de pierdut

16. #6156 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Nimeni?
    Daca preferi un multiplayer experience ... go for it . Singleplayer-ul din ce am vazut este decent ( si atat ) .

17. #6157 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Precomanda la Far Cry 3, PS All Stars Battle Royale sau LBP Karting ?

18. #6158 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Lol! Far Cry no doubt!

19. #6159 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar

Decizii

Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Precomanda la Far Cry 3, PS All Stars Battle Royale sau LBP Karting ?
    Far Cry 3

20. #6160 SP
    Far Cry 3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.