GT5 apoi Heavy Rain
Mai intai Heavy Rain, il termini de cateva ori. Dupa aceea GT5 care o sa il joci mai mult.
Daca poti sa cumperi un joc nou cat mai curand, cumpara Heavy Rain, urmand sa cumperi GT5 dupa. Daca nu, iar urmatorul joc il vei cumpara peste cateva saptamani (luni), cumpara GT5, te va tine ocupat mult mai mult. Ca si calitate... ambele sunt la acelasi nivel, fiind 2 jocuri must-have pentru orice posesor de PS3. Move nu merita datorita lipsei de jocuri (desi exista cateva titluri bune pentru PS Move), dar si a pretului destul de mare (cu banii de Move cumperi ambele jocuri).
sunt indecis ce achizitie sa fac in viitorul apropiat
un Xbox 360 Slim 250 GB - de pe Amazon.uk in jur de 750 Lei
sau un PC ( pt gaming ) - aprox. 3000 Lei.
Precizez ca am un PS3 320GB, iar momentan am banii doar de Xbox .... de pc in max o luna jumate.
Slujba imi permite sa le iau pe amandoua ... dar nici nu as baga atati bani
O parere ?
Xbox360. Noul Slim e foarte bun. E asa cum trebuia sa fie acum 4 ani. Daca ai serviciu imi imaginez ca foarte mult timp nu ai. O investitie de 3000 de lei e cam mare, plus de asta din nou imi imaginez ca ti-e mai comod sa joci ceva stand confortabil pe canapea sau fotoliu decat de pe un scaun stand cocosat. Putine jocuri se gasesc doar pe PC, si alea nu au cerinte mari de sistem incat sunt facute sa se vanda bine si mult si sa poata fi rulate de PC-uri cat mai slabe. Nu stiu daca mai merita un PC. Parerea mea![]()
Cumpără-ţi doar XBOX 360.
Pc-ul păstrează-l pt internet , muzică , filme etc,n-are rost părerea mea să iroseşti at�ţia bani pe un PC pt gaming c�nd o consolă e mai ieftină şi ai un online mult mai bun.
Mai bine ia Xbox-ul. PC-ul va trebui sa-l upgradezi la fiecare joc nou si nu se merita.
Nu stiu cine v-a bagat prostia asta ca PC-ul trebuie upgradat la fiecare joc nou.
Asta se intampla acum 10 ani, cand consolele nu trageau PC-ul in jos si chiar era nevoie de upgrade anual.
In ziua de azi un PC de 3000 lei iti tine minim 4 ani la cum stagneaza jocurile dpdv tehnologic.
Problema e ca PC-ul high-end nu merita luat in calcul in anul 2011 caci tot mai multe jocuri de calitate sunt exclusiv PS3/360, plus ca tot mai multe jocuri multiplatform sunt optimizate cu partea dorsala.
Mergi pe Xbox 360 !
Nu merita sa-ti cumperi un PC doar pentru gaming, decat daca esti graphics maniac, sincer.Eu in ultimii 4 ani nu mi-am schimbat decat placa video,placa de baza si sursa si tot pot sa ma laud ca setez "Medium" la orice joc.( ca sa-ti faci o idee, procesorul meu nici nu se mai fabrica, e dual core 2.20, placa video e ati hd 5670).Ia-ti Xbox360 Slim.
Xbox 360, categoric. pe pc dai o caruta de bani si ai foarte putine exclusivitati care sa merite.
dar acum serios... PC vs Consola, oare cine va castiga pe un forum de console?hmm... anyway ai facut alegerea buna si acum poti sa-ti cumperi si un handheld
![]()
baieti o intrebare scurta:
Call of duty modern warfare 2
sau
Battlefield bad company 2??
Bookmarks