TV LCD!
Eu zic sa iti iei PC si monitor, totusi, un calculator de 16 milioane ar trebui sa te tina cel putin 3 ani daca nu il folosesti pentru editari grafice, jocuri etc.
Eu, care ma joc numai pe PS3, mi as lua un TV LCD.
Daca vrei sa te joci la consola stand pe un scaun in fata unui birou, ia monitor + pc.
nu vroiam un pc pt gaming ci pt internet, pt gaming folosesc doar consola insa un pc nou + tv lcd m-ar costa enorm, cred ca am sa merg pe pc + monitor va multumesc
Si banuiesc ca nu vrei sa-ti iei un sistem pc deja facut,nu?Sa iti iei componentele separat,iesi mai bine asa.
Pai prespun ca-si faci un PC pe piese in limita a 1600 Lei, deci tot aceasi suma o da, chit ca e un PC mai bun. Deci fie ca-si ia un PC din magazin, fie ca si-l face din componente, tot atat da. Noua ne-a zis doar de bani, nu de ce configuratie o sa aibe, etc.
Ma rog, probabil si-a forumat o opinie.
pai pc-ul actual il am de 8 ani si abia se mai misca, vreau sa-l arunc, am sa imi iau un pc pe componente si un monitor de 22" pt consola si pc, cred ca calitatea(scuzati cacofonia) imaginii e la fel ca pe un tv lcd iar daca e prea mic 22" am sa caut ceva pana in 24"
Daca ai monitor trebuie sa stai la birou ca sa te joci, deci adio stat in pat sau pe canapea. Mai bine cauti un LCD si cumperi un PC ieftin, nu-ti trebuie un PC bun pentru Internet.
Notebook, laptop, calculatoare, componente pc, placa de baza, placa de sunet, placa video, monitor lcd, mouse, tastatura, boxe, multimedia, wireless, procesor, cooler, camera foto Uitate la componente si vezi daca te incadrezi cu bani.
Eu am terminat Heavy Rain de 2 ori si l-am inceput a 3-a oara si nu m-am plictisit de el absolut deloc. Deci il recomand
L.E:
Scuzati, nu stiu cum am reusit, dar citeam pagina 102 si am crezut ca e ultima pagina din thread.
Era raspunsul pentru :
Scuze inca o data !
Bookmarks