Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 108 of 492 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 208 ... LastLast
Results 2,141 to 2,160 of 9837

Thread: Decizii

1. #2141 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    inFamous sau Dead Space?
    Am�ndouă sunt must-play, deci depinde de ce ai chef acum: un comic book-style sandbox cu replay value (good/evil karma paths) -sau- unul dintre cele mai reușite jocuri horror disponibile pe PS3, cu o atmosferă excelent realizată și elemente inspirate din filme SF de referință (Event Horizon, Alien).
    Eu zic să faci cumva să le joci pe ambele, chiar merită.

2. #2142 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    inFamous sau Dead Space?
    Clar inFAMOUS mie jocul mi sa parut super.

3. #2143 SP
    Banned Spyker's Avatar
    mai bine joci prototype decat infamous

4. #2144 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    si tu de unde ai mai rasarit
    inainte sa dai un astfel de raspuns..ar trebui si niste argumente
    repet..am mai spus si cred acum 3-4 pagini..prototype e o copie ieftina..a lui infamous sa se poata bucura de acest stil cei cu xbox sau pc...zburator pe cladiri...puteri supranaturale..terorist si toata lumea te vaneaza...dar fata de infamous are o poveste liniara...plictisitoare...repetitiva si deloc nu te atrage
    pentru cei care au ps3...clar infamous este recomandat...cei care nu au gustat din acest joc...si au xbox/pc pot sa ii dea o sansa si prototype-ului...e bun...dar nu se poate pune langa infamous [ e ca si apa de la robinet pe langa apa de izvor ]

5. #2145 SP
    Banned Spyker's Avatar
    nu te poti kk pe gusturile oamenilor, mie daca imi place mai mult prototype nu poti veni sa-mi spui ca e mai bun infamous

6. #2146 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    dar poti si sa argumentezi? ai jucat infamous? ce nu ti-a placut? cu ce e mai bun prototype decat infamous
    daca tot s punem..hai sa nu o scoatem din burta

7. #2147 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Mafioso View Post
    Infamous e un fel de Protoype, daca ai jucat Prototype nu prea merita sa iti iei infamous
    Pai nu il mai sti ? Ca el e contra jocurile de PS3 ?

Eu as lua inFamous , demo-ul mi-a placut mai mult , la Dead Space nu prea mi-a placut demo. inFamous are un gameplay foarte frumos ,sandbox, super-pwoers. Joaca demo-urile la amandoua !

8. #2148 SP
    Banned Spyker's Avatar
    pai vezi, nu numai eu zic asta, ar trebui sa asculti parerile si celorlalti user si se pare ca nu numai eu afirm asta, eu mi-am spus parerea mea

9. #2149 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pai eu vroiam sa arat ca ai mai spus odata asta dar atunci iti spuneam Mafioso !

10. #2150 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Pai eu vroiam sa arat ca ai mai spus odata asta dar atunci iti spuneam Mafioso !

, e sub acoperire.

11. #2151 SP
    Member MihaY's Avatar
    Mai ai de gand sa iti faci multe conturi pe forumul asta?

12. #2152 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    6. Nu sunt permise clonele. Daca un user este banat si va crea un alt user pentru a ocoli sanctiunea respectiva ambele conturi vor fi banate. Singura metoda de contact in acest caz este pagina de Contact Us.

13. #2153 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Quote Originally Posted by Spyker View Post
    mai bine joci prototype decat infamous
    ai jucat infamous sau macar teai uitat la un review sa vezi cum e?Prototype lam jucat si mi sa parut prostie de joc mai intai joaca infamous si apoi vorbeste

14. #2154 SP
    Banned Spyker's Avatar
    lol, se pare ca sunteti obsedati de acest mafioso

15. #2155 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Frate, dar ce aveti cu omul? Poate e clona, dar asta pot decide doar moderatorii.
    Comparatia dintre inFamous si Prototype mi se pare aiurea, n-am jucat inFamous, dar sa spui ca Prototype e o porcarie...
    Avand in vedere timpul limitat pe care-l am cred ca vor cumpara Dead Space, inFamous cere ceva mai mult timp. Oricum il iau, dar dupa examen.

16. #2156 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Pai mie personal nu mia placut jocul fiecare cu gusturile lui...

17. #2157 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by alexdeagle View Post
    Pai mie personal nu mia placut jocul fiecare cu gusturile lui...
    Dorele, respectam si noi limba romana?

18. #2158 SP
    Member justamodel's Avatar
    Pt PC si PS3
    Samsung P2770HD vs Samsung P2770H

Compare Samsung SyncMaster P2770H and Samsung P2770HD Computer Monitors / Comparisons / LCD Monitors catalogue

Ca pret HD e la 1360 iar H e la 1495.

19. #2159 SP
    Member OxygeN's Avatar

Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Dorele, respectam si noi limba romana?
    Man sti ce am observat la tine si la Rasko, sunteti doi membri vechi ai acestei comunitati si credeti ca daca aveti vechime puteti lua la misto pe oricine care greseste cu ceva, asa ca va zic adio tuturor de pe CG nu doresc sa ma cert cu nimeni asa ca mai bine plec...

20. #2160 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Ce ziceti sa iau Bad Company 2 ? Am jucat demo-ul pe PS3 timp de 5 minute, nu cred ca am jucat mai mult si i-am dat delete. Dar acum cand ma uit la gameplay, mi se pare awesome. Poate nu i-am acordat destul timp sa-l fac sa-mi placa. As vrea mai multe detalii, este la fel ca la MW2, sunt 2 echipe si se joaca Team Deathmatch sau alte obiective [search & destroy etc..] ? As vrea mai multe detalii daca se poate .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 492 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 208 ... LastLast