Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 36 of 116 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 ... LastLast
Results 701 to 720 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #701 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    PS3 Bugs and Fixes

...
    • Fix for freeze in the online arena before starting a game: In the data stored on your PS3 console delete the online teams file.
    ...

Si de ce au mai introdus chestia cu salvarea modificarilor din Team Management?? Ca banuiesc ca de acolo vine problema.

2. #702 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post

Si de ce au mai introdus chestia cu salvarea modificarilor din Team Management?? Ca banuiesc ca de acolo vine problema.
    Mie mi se intampla sa dea freeze numai la 2 vs 2 online team play in arena inainte sa inceapa partida. Asa era si la FIFA 12.

3. #703 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Fifa 13

Funny, cu at�tea probleme si inca sunt useri care-l cumpăra, apoi se plang pe thread ca e o porcarie, ca EA a schimbat doar nr. din 12 in 13, s.a.m.d. Nu mai �nţeleg nimic

4. #704 SP
    Ω Pira's Avatar
    Repet: Nu am avut nici una din aceste probleme mentionate pe thread, in afara de 2 freeze-uri si am jucat cateva ore zilnic. Freeze-uri care erau si in 12, ocazionale, probabil tinand legatura de vesnica lor problema legata de servere.

5. #705 SP
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Funny, cu at�tea probleme si inca sunt useri care-l cumpăra, apoi se plang pe thread ca e o porcarie, ca EA a schimbat doar nr. din 12 in 13, s.a.m.d. Nu mai �nţeleg nimic
    Porcarie nu este, iar chestia cu schimbatul numarului mi se pare o mare prostie.
    Ca are probleme... asta a fost mereu, nu avem cum sa le ignoram. Dar, pe masura ce trece timpul, asteptarile noastre devin tot mai mari.

6. #706 SP
    Member Sepy's Avatar
    Am dat si eu de o problema .... am schimbat muzica din fifa ... am bagat niste piese care imi plac ... dar dupa ce am sters acel fisier din ps3 ...si am vrut sa activez muzica din fifa13 nu mai merge ... oare de ce ??? ma enerveaza fff tare ... e nasol rau cand te plimbi prin meniul fifa fara muzica e ca si cum ar fii sa dansezi fara muzica .Cine stie care poate fii problema ?

7. #707 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

Cum se pune muzica in fifa, e prima oara cand aud , sper sa nu fiu luat la mijto, Multumesc!

Sent from my Galaxy Tab 2 P5100 using Taptalk 2

8. #708 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Cum se pune muzica in fifa, e prima oara cand aud , sper sa nu fiu luat la mijto, Multumesc!

Mergea si in FIFA 12 si era chiar si un achievement pt asta.Copiezi muzica de pe CD in consola,faci un playlist,iar apoi adaugi acel playlist in FIFA 13.

9. #709 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

Ms frumos

10. #710 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Mi-am luat reset din divizia 3 in 10... ce naiba %@A%A@%@^@&*#@!!

11. #711 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by tray View Post
    Mi-am luat reset din divizia 3 in 10... ce naiba %@A%A@%@^@&*#@!!
    Poate din cauza noului patch?

12. #712 SP
    Member Yanciu's Avatar

Fifa 13

Cel mai prost FIFA de la 09 �ncoace

13. #713 SP
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Poate din cauza noului patch?
    poate, dar cu ce ma incalzeste

14. #714 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by tray View Post
    poate, dar cu ce ma incalzeste
    Era o intrebare, şi-a facut jocul update?

15. #715 SP
    Nu si-a facut. Gen aia cu disconected from live -> download update now NU.
    Alea in game, poate.

16. #716 SP
    FIFA 12 PC pe 3 monitoare:

Cica apare pach si pentru FIFA13 PC

17. #717 SP
    Ω Pira's Avatar
    NOTICE: We apologize for a delay in the FIFA 13 Title Update. A knock-on issue was detected in the patch planned for this weekend. We�re working with our partners to establish a new schedule for the update and we will provide information as soon as it becomes available.
    EA Forums

18. #718 SP
    Member Harilip's Avatar
    la ultimate team cum folosesc staff ul?
    adica am un card gold cu un tip care imi da 3% fitness dar nu stiu cum functioneaza, cum il activez.

19. #719 SP
    Member wampirash's Avatar

Fifa 13

Quote Originally Posted by Harilip View Post
    la ultimate team cum folosesc staff ul?
    adica am un card gold cu un tip care imi da 3% fitness dar nu stiu cum functioneaza, cum il activez.
    Daca ai unul singur care iti da 3%, in acest caz cand vei aplica un card de fitness la un jucator vei primi valoarea cardului + 3%.
    Sa fiu mai concret. Poti sa strangi antrenori care iti da 1,2 sau 3% la contracte, poti strange atatia antrenori in clubul tau pana aduni echivalentul a 50%. In acel moment de fiecare data cand aplici contracte la jucatori primesti inca jumatate din valoarea cardului aplicat. Daca aplici la un jucator 10 contracte, vei primi 15.
    La fel si la fitness sau la orice altceva.

20. #720 SP
    Member Harilip's Avatar
    Quote Originally Posted by wampirash View Post
    Daca ai unul singur care iti da 3%, in acest caz cand vei aplica un card de fitness la un jucator vei primi valoarea cardului + 3%.
    Sa fiu mai concret. Poti sa strangi antrenori care iti da 1,2 sau 3% la contracte, poti strange atatia antrenori in clubul tau pana aduni echivalentul a 50%. In acel moment de fiecare data cand aplici contracte la jucatori primesti inca jumatate din valoarea cardului aplicat. Daca aplici la un jucator 10 contracte, vei primi 15.
    La fel si la fitness sau la orice altceva.
    dar cum il aplic? adica este ca la contracte; apply consumable? sau le dau acolo, store in club si se aduna pagini intregi, cati vreau eu?

L.E. Got it! am observat ca scrie acolo! Multumesc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 116 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 ... LastLast

Bookmarks