Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 93 of 116 FirstFirst ... 43 83 91 92 93 94 95 103 ... LastLast
Results 1,841 to 1,860 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #1841 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariush View Post
    Raspunsul lui Catalin este foarte pertinent.
    Avand in vedere ca cei mai multi jucatori de Fifa (cel putin UT) sunt pe PS3, automat si cererea e mai mare, fapt care "bubuie" preturile.
    Dar si oferta poate fi mai mare pe PS3.

---------- Post added 20-03-2013 at 02:56 PM ----------

Quote Originally Posted by adibose View Post
    Eu as pune ca o piata mai voluminoasa genereaza costuri mai mici, asadar ma asteptam ca preturile de PS3 sa fie mai mici.
    Am facut o analiza pe baza "The Ultimate dB" pe o singura categorie de jutcator, Bronze de rating 63-64, Min 70 pace. Mi-au fost selectati 100 de jucatori iar in urma analizei a rezultat:

Pret total Xbox 225,828

Pret total PS3 206,494

Pret total PC 252,482

Average xbox 2377

Average PS3 2173

Average PC 2658

In concluzie unde e piata cea mai mica e mai scump si reversul.

De altfel si vanzarile de FIFA13 pt PS3 sunt peste cele de XBOX cu mult conform sursei
    Practic, EA isi scoate grosul la vanzarea FIFA 13 in Europa.

2. #1842 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    E si din cauza inflatiei,in UT 13 multi oameni sunt milionari si isi permit jucatorii relativ scumpi,mult mai cautati(in special cei cu pace),fapt ce duce la cresterea semnificativa a pretului..
    Cam acelasi lucru s-ar intampla si pe XBOX,insa cum ati zis si voi,sunt mai putini useri..oricum exista si cazuri in care e viceversa,jucatorii de pe Xbox sunt mai scumpi decat cei de pe PS3..

3. #1843 SP
    Member miami's Avatar
    mai penal ca *** 13 si mai penali ca aia care il joaca numai cu niste pase pe sus si sa tina apasat pe un buton nu exista nimic pe lumea asta !!! care zicea mai sus ca e mod facut pentru retarzi, nu a mintit cu nimic !!!

4. #1844 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    pe ce buton tin apasat?

5. #1845 SP
    Junior Member beasst's Avatar
    Quote Originally Posted by Fizzl3 View Post
    E si din cauza inflatiei,in UT 13 multi oameni sunt milionari si isi permit jucatorii relativ scumpi,mult mai cautati(in special cei cu pace),fapt ce duce la cresterea semnificativa a pretului..
    Cam acelasi lucru s-ar intampla si pe XBOX,insa cum ati zis si voi,sunt mai putini useri..oricum exista si cazuri in care e viceversa,jucatorii de pe Xbox sunt mai scumpi decat cei de pe PS3..
    Cum sunt unii milionari? Sunt in divizia 1 si daca o castig, imi dau cam 9000 de coins. Imi trebuie 100 de divizii sa-l cumpar pe Ribery. Cred ca se fac bani si altfel, numai ca nu stiu eu

6. #1846 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by beasst View Post
    Cum sunt unii milionari? Sunt in divizia 1 si daca o castig, imi dau cam 9000 de coins. Imi trebuie 100 de divizii sa-l cumpar pe Ribery. Cred ca se fac bani si altfel, numai ca nu stiu eu
    probabil l-au vandut pe messi sau pe ronaldo.

7. #1847 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Quote Originally Posted by beasst View Post
    Stai linistit ca nu au ajuns ''milionari'' castigand divizii,ci din trading,cheating etc..

8. #1848 SP
    evident ca din trading sunt unii useri pe Leaderbords care au profit de 30-35 de milioane din trading, deci nu e chiar asa greu sa devi milionar doar de rabdare si timp ai nevoie.
    La Match Earnings top-ul are 4 milioane...dar si asa imi e foarte greu sa cred ca fara cheats a reusit sa stranga atat din meciuri.

9. #1849 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Pai de ce sa nu crezi?
    Attachment 191555
    Cand ai 1300 de trofee castigate e posibil sa ai atata match earning.
    Ca aia nu au job si joaca FIFA non-stop.... asta e alta problema
    Cum frate 8000 de meciuri in UT!!

10. #1850 SP
    Aia care au valori bune la trading nu prea joaca.
    Attachment 191556
    Si probabil cumpara FIFA Point si iau packuri. Cand iei packuri cu FIFA Points ai sanse mai mari sa vina ceva bun...

11. #1851 SP
    ori e userul logat pe la vreo sala de jocuri e prea de tot.
    la un calcul simplu, 8000 de meciuri X 15 minute (real) pe meci inseamna 120.000 minute = 2.000 de ore / 180 de zile de la lansarea jocului ~~ aprox 12 ore pe zi numai FIFA ...imposibil!

Ala cu trading mare e clar ca nu joaca, sta si rupe Trading-ul si de ce nu...vinde pe bani reali coins o fi si asta o mica afacere

12. #1852 SP
    Junior Member Villy's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    ori e userul logat pe la vreo sala de jocuri e prea de tot.
    la un calcul simplu, 8000 de meciuri X 15 minute (real) pe meci inseamna 120.000 minute = 2.000 de ore / 180 de zile de la lansarea jocului ~~ aprox 12 ore pe zi numai FIFA ...imposibil!

Ala cu trading mare e clar ca nu joaca, sta si rupe Trading-ul si de ce nu...vinde pe bani reali coins o fi si asta o mica afacere
    Avand in vedere ca 1 mil de coins costa cam 50 lire eu zic ca e o super mini afacere

13. #1853 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by Villy View Post
    Avand in vedere ca 1 mil de coins costa cam 50 lire eu zic ca e o super mini afacere
    What? Eu am vandut in ianuarie 500K cu 400 lei si in februarie 250K cu 150 de lei. Pe siteurile de specialitate, pretul pe 200K era de 46 de dolari la varianta PS3.

14. #1854 SP
    Junior Member Villy's Avatar
    Quote Originally Posted by Pira View Post
    What? Eu am vandut in ianuarie 500K cu 400 lei si in februarie 250K cu 150 de lei. Pe siteurile de specialitate, pretul pe 200K era de 46 de dolari la varianta PS3.
    Eu am cumparat 100k cu 5 euro de la cineva de pe forum. Anyway daca ar fi cum zic eu ( adica un pret rezonabil) 50 x 25 ( milioanele respective) = 1250 euro

15. #1855 SP
    Ω Pira's Avatar
    Eu am cumparat 100k cu 5 euro de la cineva de pe forum.
    Probabil nu stia preturile sau voia sa se scape rapid de ele. Oricum odata cu trecerea timpului, preturile pe coins scad drastic, mai ales dupa iunie. Pffuai, da' m-a luat un dor de UT de neimaginat. Am aproape 2 luni de cand mi-am sters clubul, acum is peleg, nici coins de-o echipa decenta nu mai am.
    Fizzl3, mai stergeti din mesaje ca nu-ti pot trimite, e a doua sau a 3-a oara cand incerc sa-ti raspund si nu-ti pot trimite pm.

16. #1856 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    @Pira,gata am mai sters din ele,poti trimite acum..

17. #1857 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Lol ce prapad fac in Seasons cu nationala Romaniei )

18. #1858 SP
    Attachment 191682
    Incet, incet ajung in Div 4 la UT. Nu e vine jocului, e mea. Nu-mi mai iese nimic.
    Trec la Season...

Si sunt 6 suturi si 7 goluri pentru ca la ultimul gol a intrat cu mingea in poarta, nu a sutat.
    Portarul meu ajunsese in careul lui la corner...

19. #1859 SP
    Quote Originally Posted by Pira View Post
    Eu am cumparat 100k cu 5 euro de la cineva de pe forum. Anyway daca ar fi cum zic eu ( adica un pret rezonabil) 50 x 25 ( milioanele respective) = 1250 euro
    Cum se procedeaza? Avand in vedere comisionul EA, daca vinzi 100K trebuie sa folosesti 105K?

20. #1860 SP
    Ω Pira's Avatar
    In loc sa-i intre 500K respectivului, i-a intrat 475K. Eu am platit cartonasul cu suma ceruta, adica 500K si EA i-a luat lui comisionul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 93 of 116 FirstFirst ... 43 83 91 92 93 94 95 103 ... LastLast

Bookmarks