Singurul motiv pt care am cumparat Fifa 13 a fost UT, restul imi par plictisitoare ca moduri de joc , nu ca gameplay, e greu sa ai UT cu gamplay de sezoane? Nu cred dar la sezoane nu se cumpara pachete, cred ca aici e smecheria.
Printable View
Singurul motiv pt care am cumparat Fifa 13 a fost UT, restul imi par plictisitoare ca moduri de joc , nu ca gameplay, e greu sa ai UT cu gamplay de sezoane? Nu cred dar la sezoane nu se cumpara pachete, cred ca aici e smecheria.
Aoleooo fratilor, de dimineata va tot contraziceti continuu! :))
Pack-urile GOLD de 7500 de coins, sunt teapa in proportie la 90%...sau mie se pare mie? De cele mai multe ori jucatorii si celelalte items pe care le primesc in pack, daca le cumpar din Auctions ies mai ieftin...:-/
Hahaha :))) iar " au cazut serverele " dupa ce am castigat un meci. Cu ocazia asta ma las de ultimate team, oricum mi-a afectat mult stilul de joc.. reincep seasons sa imi revin.
Asa, asa. Baga anternamente, sa revii in forta in sezonul 4. :D
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post949892
---------- Post added 13-03-2013 at 06:29 PM ----------
Sper sa nu intru in Bash cu postul asta ^ ;)
Incet,incet din thread-ul ''FIFA 13'' s-a ajuns la thread-ul ''FIFA 13 ULTIMATE TEAM''..
Poate ar fi o solutie redenumirea:D
Noua cupa e interesanta dar au crescut preturile la irlandezi incredibil. Long costa 6k de la 1k
Daca intereseaza pe cineva am pe Fifa 13 aprox. 35000 coins ; se pot dona? Daca da sa imi spuneti cum si ajung la primul doritor
Exista o modalitate, persoana căreia vrei sa-i donezi trebuie sa puna un jucător sau obiect cu suma care vrei tu sa o donezi iar tu cauți acel jucator sau obiect si-l cumperi. Trebuie doar sa specifice ce vinde si userul sau clubul lui ca sa nu se greșească, apoi tu cauti acel jucator sau item, te asiguri ca cel care vinde e cel căruia vrei sa faci donatia, buy si cam atât.
Da,se pot dona si iti dau un exemplu; eu pun un jucator bronze la pretul de 35k,iti spun numele clubului,tu cumperi acel jucator si astfel ai donat 35k..;)
Pentru 15k si un premium gold pack :D nu a fost chiar asa usor cum pare:evil:
http://www.youtube.com/watch?v=LwnWtQRUvRg
Cristian2191..astept detalii pe pm pt coins
"Messi se joacă pe Play Station online: "Uneori trag de timp, iar adversarii se supără pe mine. Noroc că nu ştiu cine sînt"
Oare il vom gasi si noi vreodata sa-i dam un game invite ? :D
sursa: Messi se joacă pe Play Station online: "Uneori trag de timp, iar adversarii se supără pe mine. Noroc că nu ştiu cine sînt" :D :: GSP.RO
Deci mi-ar fi antipatic si ca adversar la fifa. :))
salutare,
ca tot va vad asa priceputi stiti sa-mi ziceti si mie de ce nu ma pt conecta online? imi zice:"your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature"
codul redeem nu l-am putut baga ca este format din 16 caractere....
Multumesc anticipat
Banuiesc ca ai Xbox...
https://help.ea.com/article/fifa-13-...or-ps3-or-xbox
your gamer profile does not have the correct permission to access xbox live functionality - 02 - Connecting to Xbox LIVE - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com
"your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature" error - Answer HQQuote:
If you are experiencing this error, please check to make sure that the gamer tag you are trying to use has XBOX Live Gold. You need a paid Gold Subscription in order to play online with others. If you do indeed have a current subscription and it's GOLD then please delete the gamer tag from your console and download it again, this should fix the problem. You can follow the instructions on how to delete and re-download the gamer tag here.
FIX FOR "Your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature." | IGN BoardsQuote:
X-Box Guide Button -> Settings Tab -> Profile -> Edit Profile -> Privacy Settings -> (you'll then be signed out of X-Box Live) -> Voice and Text -> then select EVERYONE.
Worked for me. If it works for you guys hit my XP!
Quote:
I bought NHL 11 today, entered my online pass code, and began playing online. Everything worked great. Then I tried to make an EASHL Team to invite my friends into. After setting up the team, I was given the error message "Your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature." Needless to say, this was pretty irritating. I found out that a few of my friends were having the same problem, so I figured it must be something on EA's side. Then I discovered that some of my other friends COULD play fine. That REALLY irritated me. The few of us who couldn't play ranted and complained about it for a little while, until I realized that the common ground was that we had our gamer profiles set to only hear voice from people on our friends list. A quick trip to the xbox settings menu fixed it.
If you have the same problem, make sure you don't have that setting checked. Here's where to find the setting:
X-Box Guide Button -> Settings Tab -> Profile -> Edit Profile -> Privacy Settings -> (you'll then be signed out of X-Box Live) -> Voice and Text -> then select EVERYONE.
Take a note EA. Patch this glitch or at least change the message to explain why this is happening. Personally, I don't see why I need to be able to talk to strangers just so I can play your game.
Da, este vorba despre Fifa 13.
Multumesc pentru indicatii dar:
Nu reusesc sa devin membru gold! Am incercat cu 2 conturi, unul cu datele reale din Romania (la Region) si pe acest cont nu imi apare obtiunea GOLD (pentru ca am trecut la region Romania?) si inca unul unde la region am trecut UK, aici imi apare obtiunea de membru GOLD dar nu imi accepta datele cardului, adresa, postcode....
Si inca o nelamurire legata de redeem code: in interiorul carcasei jocului am un cod din 16 caractere si ei imi solicita 25! Unde folosesc acest cod?
Ms
Incearca sa intrebi in zona de xBox
Microsoft Xbox 360
Pentru FIFA eu stiu varianta simpla, cand ai acces la net:
http://www.consolegames.ro/forum/blo...line-pass-306/
Eu am PS3, e mai simplu. ;)