Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 18 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 356

Thread: Dragon Age: Inquisition

1. #121 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Prima mea impresie pe PS4 e foarte slaba.
    M-a surprins neplacut grafica, arata nefinisat. Dar cel mai mult ma supara ca ruleaza sacadat, parca ar avea framerate mic sau lipsesc frameuri.
    La fel si in cutscene, merge parca ar avea 10fps.
    Doar personajul se misca ok, in rest totul e aiurea.

Daca continua asa il si dau, pe cuvant.
    Ti-ai creat un personaj cat de cat..? Dupa cum se aseaza barbile pe fata alora zici ca ne-am intors la kingdom of amalur

2. #122 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Vad ca am si uitat de ce ma enervam la inceput, e asa interesant ca nu am mai am timp de prostii .

---------- Post added 21-11-2014 at 21:13 ----------

Quote Originally Posted by asperas View Post
    Ti-ai creat un personaj cat de cat..? Dupa cum se aseaza barbile pe fata alora zici ca ne-am intors la kingdom of amalur
    Barbile si mustatile sunt varza, dar ai destule optiuni si fara.

3. #123 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dragon Age: Inquisition - PS4 vs Xbox One Compari…:

Dragon Age: Inquisition - PS4 vs Xbox One Frame-R…:

4. #124 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ha, iar merge mai bine pe Xbox! Macar 30fps ala sa fie constant, nici nu am pretentii la mai mult, dar cand coboara pana pe la 25 cum a fost pe PS4 mi se pare o problema. Astept patch-uri

5. #125 SP
    Jocul este incredibil, dar pe PS4 cel putin, nu ruleaza satisfacator si nici nu arata finisat. Sincer, am jucat aproape tot ce a aparut pe PS4 si asta de departe e cel mai putin nextgen dintre toate.

6. #126 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ha, iar merge mai bine pe Xbox! Macar 30fps ala sa fie constant, nici nu am pretentii la mai mult, dar cand coboara pana pe la 25 cum a fost pe PS4 mi se pare o problema. Astept patch-uri
    Apare patch sigur, merge mai bine pe Xbox si datorita/din cauza rezoluției mai mici, 900p

7. #127 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ok, deci si pe Xbox merge la fel de prost. Mbon, mai astept.

8. #128 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Varianta de Xbox e mai stabila, nu prea scade sub 30fps, dar cu siguranță vor remedia problema pe PS4, mai ales ca jocul are probleme pe toate platformele când vine vorba de cutscenes. Pacat, in 2014 nu se mai poate fara patch, decât foarte rar...
    Concluzia celor de la EuroGamer:
    In terms of final recommendations, it's clear that if you have the muscle, the PC version is going to provide the best experience - but the console versions are still very impressive. If you don't mind minor frame-rate dips and feel that image quality is most important, it's easy to recommend the PS4 version. However, those looking for the most stable experience should instead opt for the Xbox One version. It's clear that neither console version is quite perfect but the level of graphical accomplishment and performance are an enormous improvement over every other BioWare console title we've played.

9. #129 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    foame mare de bani... cei care finanteaza si se uita doar pe hartii, ii preseaza pe creatorii jocului cu termene total nerealiste (incadrare in anumiti ani fiscali, recuperarea investitiei cat mai repede... etc) care respectate au drept rezultat lansarile pe piata a jocurilor in stadii beta.
    completarea totala a jocului venind ulterior prin asa zisele patchuri.

10. #130 SP
    Uitandu-ma inapoi la istoria Bioware vad ca niciodata nu s-au laudat cu optimizarea buna a jocurilor.

PS: inca nu v-ati convins ca in 90% din jocurile multiplatform merg mai bine pe xbox 360, respectiv xbox one?
    Pe cine drecu intereseaza 900p sau 1080p, alea-s prostii pentru ce se ocupa cu numarat pixeli ce nu se vad.
    Uitati-ca si la COD AW cat de bine merge pe xbone si ce lagless e multiplayerul la microsoft. Si arata la fel de bine indiferent de cati pixeli credem noi ca sunt pe ecran.
    Pixeli whores imi fac mie viata calvar.

11. #131 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pune consola la vânzare si ia-ti XOne, il gasesti la 1500 de lei, 2 ani garantie, PC Garage

PS: eu nu m-am convins inca, de fapt nu m-a convins next fasu', dar nu mai aveam cu cine sa ma joc pe PS3

12. #132 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Jocul este incredibil, dar pe PS4 cel putin, nu ruleaza satisfacator si nici nu arata finisat. Sincer, am jucat aproape tot ce a aparut pe PS4 si asta de departe e cel mai putin nextgen dintre toate.

Te rog intra putin in detalii. Din ce punct de vedere arata nefinisat? Eu am vazut o tona de filmulete si mi se pare ca arata fenomenal, chiar nu stiu la ce te referi... Inca nu am jocul si sunt interesat foarte mult de partea de prezentare grafica, atat din punct de vedere artistic, cat si tehnic. Alte pareri sunt binevenite de asemenea.

Totodata, as dori un share play de cateva minute daca e cineva dispus. Nu trebuie sa-mi dati controllerul, doar sa vad cum arata pe TV-ul meu.

13. #133 SP
    Mai ti minte tu @Rasko ca nu ai jucat Mass Effect 1 pe x360 ani la rand pentru ca stiai ca merge ca naiba si nu e finistat? Desi dupa ce l-ai jucat intr-un final ti-a placut.
    Ei bine si asta e la fel, aceleasi motive.

14. #134 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am inteles, deci il cumpar.

15. #135 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Spoiler Alert!

Primele doua lupte vs dragoni . Momentan sunt intr-o zona desertica si tot ma tachineaza din aer un al treilea dragon , sper sa coboare .
    Cu ocazia asta am testat si aplicatia youtube pe ps4.

Don't mind the noobing

16. #136 SP
    Member Kupy's Avatar
    Un sfat : nu stați prea mult în Hinterlands
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1416954324592.jpg

17. #137 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Spoiler Alert!

Primele doua lupte vs dragoni . Momentan sunt intr-o zona desertica si tot ma tachineaza din aer un al treilea dragon , sper sa coboare .
    Cu ocazia asta am testat si aplicatia youtube pe ps4.

Don't mind the noobing
    Ai dat disable la AI tactics?

18. #138 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    Ai dat disable la AI tactics?
    Nu, sunt pe default din cate stiu.

19. #139 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Incerc sa gasesc modul ala in care Vivienne sa nu mai intre in lupta si sa dea de la departare. Tie iti merge tot timpul comanda move+hold? Comanda hold position nu merge doar la un membru din party, ca se pune la toti.

Ah si mai am o intrebare. Sunt mage, si cand dau de exemplu immolate, nu merge sa tin apasat R2 (atac simplu continuu) imediat dupa. Patesti si tu?

20. #140 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Cum sunt side missions? Au ceva carne pe os sau sunt simpliste?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 18 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast