Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 167 of 186 FirstFirst ... 67 117 157 165 166 167 168 169 177 ... LastLast
Results 3,321 to 3,340 of 3702

Thread: Destiny

1. #3321 SP
    Member costy29lan's Avatar
    Sa-i chish in freza, mi-au scazut Black Spindle de la 310 la 290 ...
    M-ai bine ai faceam infuzie ...

2. #3322 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    se stia de 2 saptamani ca asta se va intampla si se tot spunea sa dati infuse la altceva . imi pare rau pentru tine.

3. #3323 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar

4. #3324 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    În legătură cu patch-ul de ieri, apare și la voi tot 1.17? Nu ar trebui să fie ceva peste 2.00?

5. #3325 SP
    Member nickstr's Avatar
    În joc e 2.01

6. #3326 SP
    Quote Originally Posted by Einherjar793AD View Post
    Tocmai ce a fost dezmintit zvonul printr-un tweet de catre luke smith. Iar referitor la rewardurile din nf cica sunt costienti ca sunt prea mici si ca vor lucra si la asta.

7. #3327 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Tocmai ce a fost dezmintit zvonul printr-un tweet de catre luke smith. Iar referitor la rewardurile din nf cica sunt costienti ca sunt prea mici si ca vor lucra si la asta.
    valorile de drop chance s-ar putea modifica cu un simplu hotfix rapid, dar ei vor ca noi sa facem mult mult grind.

8. #3328 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    se stia de 2 saptamani ca asta se va intampla si se tot spunea sa dati infuse la altceva . imi pare rau pentru tine.
    Partea naspa e ca unii si-au ridicat Spindle-ul pe puterea lor, de la 290 infuzand legendare/rare mai mari de prin raid (nu prea stiu cum au castigat ei BS sub 310, probabil la drop ceva). Aia saracii n-au avut nicio vina.

9. #3329 SP
    Member costy29lan's Avatar
    Ce sunt cu pachetele acelea de la Gunsmith? ... FOUNDRY ORDERS
    Am luat si eu Omolon Tuonela SR4 Scout Rifle si acum astept sa vina comanda?
    Cine stie exact despre ce este vorba?

10. #3330 SP
    Member nickstr's Avatar

---------- Post added 15-10-2015 at 13:27 ----------

Aparent poti folosi superul de la Hunter nelimitat pe Nightstalker, Unlimited Shadow Shot Glitch.
    Poate fi folosit in PVE si in PVP. Poate fi folosit in raid sa sari de pe prima nava pana la final. Cei de la Bungie stiu de glitch, o sa urmeze un patch destul de repede avand in vedere ca lumea il abuzeaza in IB, banuiesc ca vineri vine patchul inainte de ToO.

11. #3331 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    am patit un bug ciudat cand am intrat in Iron Banner .

12. #3332 SP
    Member bdevil's Avatar
    Pare un lag mai degraba. Eu asa patesc in tower uneori cand aterizez, tarabe goale, niciun jucator. Serverele bungie. Iar shadow glitch-ul, cred ca maine n-o sa mai functioneze, sau chiar din seara asta, DeeJ a confirmat.

13. #3333 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Trials Delayed
    Also, Hard Mode-ul la Raid pe 23 octombrie.

https://www.bungie.net/en/News/News?aid=13762

14. #3334 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am reintrat în hora Destiny de câteva zile. Mi-a picat o armă, Telesto, arată bine, pare interesantă. E bună de ceva?

15. #3335 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    foarte buna. chiar si in multiplayer

16. #3336 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    În MP mi se pare slabă, până explodează porcăriile alea mori de două ori E bună pt medaliile Post Mortem

17. #3337 SP
    E buna pentru pve mai ales pentru crowd control in pvp fix pix

18. #3338 SP
    Member ViBy's Avatar
    Baieti dar arma Bad Juju e ok ? O am la 280 light si mai am o arma care nu e exotica dar are 287 light si acum nu stiu pe care ar fi mai ok sa o folosesc.

19. #3339 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Bad Juju is life Eu sunt inebunit dupa ea.Faci kill , instant reload , incarca super repede si arata bad ass

20. #3340 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Red Death > Bad Juju

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 167 of 186 FirstFirst ... 67 117 157 165 166 167 168 169 177 ... LastLast