Ar putea sa scoata, dansul, salutul etc etc si sa poti asigna quick actions pe butoanele respective.
Ar putea sa scoata, dansul, salutul etc etc si sa poti asigna quick actions pe butoanele respective.
Dar nu-i nevoie sa le scoata, pur si simplu sa adauge si o functie de long press. Daca tii apasat pe una dintre sageti, sa-ti bage ammo synthesis.
Daca la primele doua nightfall-uri facute saptamana asta mi-au picat numai porcarii, la al treilea mi-a mai picat un Gjallarhorn.Un Ice Breaker nu puteau sa-mi dea si ei...
![]()
Cat de repede
---------- Post added 09-11-2014 at 17:03 ----------
Mai avem nevoie de 1 om sau 2
---------- Post added 09-11-2014 at 17:22 ----------
2 oameni pt raid pe hard
Pentru cine nu a citit deja : Bungie : News
Here are some things we’ve mentioned:
- Channels for talking to matchmade teammates, if you so wish
- Exotic weapons that are stronger and more interesting to upgrade
- New gear to let you slip into something a little more Legendary
- That which waits in The Dark Below
Here are some things we’ve kept secret, until now:
- New shaders for your gear
- Ways to preview items before you spend your Glimmer
- Greater chances of “showers” in public spaces
- Adjustments to some arenas that needed better traffic flow
- New economies to equip you with upgrade materials
- Fixes, patches, and other invisible technical evolutions
- Some other tricks up our sleeve
- Maybe even a more generous Cryptarch
- (he’ll still be sort of a bastard)
Se pare ca vor sa aduca modificari in urmatoarele zile/saptamani
Pareri ?
To little to late, just like my Mytoclast primit aseara, pacat ca nu prea mai am chef sa joc ca sa-l si folosesc
E bine totusi ca asculta de parerile gamerilor si ca incearca sa repare din neajunsurile jocului, asta e de apreciat...sa speram ca Destiny 2 va iesi mai cu capul pe umeri![]()
Eu tot sper la o selectie de arme cu design similar timpurilor noastre, un buff pentru stabilitate la Pulse Rifles, un grind frumos pentru PvP (observ ca lumea nu calca picior in Crucible daca nu are Bountyuri de facut sau loot de primit) si desigur arene mai echilibrate (in special tocatorul de carne de la B pe Blind Watch).
Exotica "Fate of All Fools" in detaliu si cum se va putea obtine
Detalii despre Trials of Osiris
Trials of Osiris | Destiny News.net
eu mi-as dori mult mai mult spatiun in inventory sau storage e o gluma cat de mic este. La cate arme/shaders/ nave sunt nu incap toate intr-un storage si nici nu vrea sa imi fac de fiecare data un caracter nou doar sa am unde sa stochez niste shadere.
Imi pare rau de povestea acestui om ca persoana... insa ca gamer pot spune ca acestui noob ia picat FATE OF ALL FOOLS pe orbita. a dat choose caracter ,a incarcat loading screen-ul..... si cum statea el asa pe orbita like a PRO , a gasit in inventar o arma exotica de dlc
![]()
Weekly & Nightfall Strike: Archon Priest, Venus
Modifiers: Epic, Juggler, Lightswitch, Arc Burn, Nightfall
We can do it, guise, all we need is...
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
Patience and Time.
Ok, și Thunderlord.
Bookmarks