Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 186 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 3702

Thread: Destiny

1. #1321 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    L-am terminat pana la urma...eu credeam ca-mi faci cu mana BTW
    Anyway n-a picat nimic la sfarsit...nimic!! Macar am facut vanguard points. Mai am un pic si-mi iau botosi legendari.

O sa incep eu sa joc cu defender pe Titan. Nu cred ca am rabdare cu alt caracter, desi am ceva armuri pentru Warlock si Hunter in Vault.

2. #1322 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ai facut solo sau cu fireteam? Vreau si eu sa-l fac, am nevoie de un strange coin

3. #1323 SP
    Member Buyk's Avatar
    cine face weekly heroic strike in seara asta?

4. #1324 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Am incercat si eu intr-un party de 3..Pogoth is f-ing impossible....

5. #1325 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Not anymore! I-am dat-o lu' Phagoth la cioc de o s-o tina minte toata viata. Oricum nu el era problema ce vrajitorii aia ambulanti. Colac peste pupăză, ajung in tower si vad la lost items un engram legendar! No si de data asta chiar mi-a dat legendară amărâtul ala de Raul. Si cand te gândesti ca era s-o pierd...

Păcat că era heavy machine gun, adica ce-am luat la exotic bounty

6. #1326 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ca sa nu incarc threadul aici... am pus o tona de screenshots la stire: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...entru-console/

7. #1327 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Am incercat si eu intr-un party de 3..Pogoth is f-ing impossible....
    Si eu am zis ca daca am ajuns la lvl 26 taci ca merge radiul la lvl 26, da de unde la 22 ne-a dat batai de cap. Pogoth in sine nu este greu de batut, ce este greu sunt valurile de mobi care vin in special Winzards aia sunt teroare, daca nu are cineva arma cu Fire damage nici o sansa, golesti in el vreo 2 incarcatoare de munitie ca sa ii dai doar scutul jos ca dupa accea vine "fratesu" si in timpul asta celalalt isi reface scutul si na poftim cultura .
    Sunt tare curios de Strike-ul la lvl 28 spune Rewards: Unknown (si parca vad ca pica 2 monede rare, un item common sau unul rar in cel mai fericit caz, ori un item legendar care trebuie sa il decodezi la nea Vasile din tower, bisnitar mare de meserie).

8. #1328 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Ma bag eu la Weekly Heroic Strike, Buyk. Iti zic de acum ca sunt doar lvl 22...ma descurc si asa daca e.

9. #1329 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

10. #1330 SP
    Member ViBy's Avatar
    Si eu vreau sa fac Weekly Heroic Strike, ar fi fain daca am organiza echipe. Lvl 24 Titan, iar cat de curand voi face lvl 25. (ID: Viby7)

11. #1331 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Public events timer, foarte bune pt farmat vanguard marks si ascendant materials
    Destiny Public Events Timer

12. #1332 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ce se face cu ascendant materials alea? Cred ca am cateva prin inventory.

13. #1333 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Se folosesc la upgrade pt legendare si exotice, tine de ele ca o sa ai nevoie mare mai incolo cand o sa vrei sa-ti cresti armura sau arma legendara

14. #1334 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Koba ...

...... the gate is OP ! )

Am facut weekly strike cu Snowman si Caine_Rau , nu a fost chiar atat de grav. Incercati sa intrati in raid sa vedeti ce fain e

---------- Post added 19-09-2014 at 11:50 ----------

Edit:

Bungie Details Next Two Destiny In-Game Events - IGN

Keep them coming !

15. #1335 SP
    Lootul disponibil la Xur , weekendul asta :

De asemenea vinde si 1 Strange Coin pentru 2401 glimmer , achizitionabil doar o singura data.
    Attached Images Attached Images ygzxeo4.jpg fvlvrw1.jpg nsaqmh2.jpg azxxuc3.jpg ljexll4.jpg

16. #1336 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci am injurat azi noapte... am impresia ca face misto jocul de mine. Mi-a dat si mie prima armura exotica (ca reward, nu drop). Ma duc la smecherul ala de face decriptari... si ghici ce? Iese un chest exotic pentru... warlock! Fratioare, eu te bat... nu vezi ca scrie mare pe mine: TITAN! Godamnit...

17. #1337 SP
    Member ViBy's Avatar
    Hehehe MonkY! Fix ca mine ai patit si tu. Aceeasi treaba am patit-o si eu acu 4 zile. Doar ca la mine era head

18. #1338 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Lootul disponibil la Xur , weekendul asta :

De asemenea vinde si 1 Strange Coin pentru 2401 glimmer , achizitionabil doar o singura data.
    De mentionat ca saptamana asta si-a schimbat locatia. Il gasiti in stanga Tower-ului, pe langa Speaker.

19. #1339 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Phew!

Mi-a dat chestpiece pentru clasa mea din Engrama Exotica luata de la Xur.
    Attached Images Attached Images destiny_20140919125616.jpg destiny_20140919125631.jpg

20. #1340 SP
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Phew!

Mi-a dat chestpiece pentru clasa mea din Engrama Exotica luata de la Xur.
    Congratz!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 186 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... LastLast